BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 3 miesiąc temu #201821 przez kima
hehe, tak się ciesze, że dotrwałam z Dzidzią do 8 okienka, już tak niewiele nam zostało dziewczynki :)

Madzia apropo ciastka.. jak byłam mała to nawrzucałam rybkom do akwarium ciasteczek, bo ja je rzucałam to podpływały :blink: i też dostałam niezłe opr od taty :laugh:

Lecę się myć i spać, miłej nocki Dziewczynki :) śpijcie smacznie :kiss:

P.S. coraz więcej % jest jednak na Kubusia :blink:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201843 przez madziaska
Kubus bardzo ladnie :)
Widzialyscie to:
gorny.edu.pl/imiona/index.php?rok=2011
13 lata 3 miesiąc temu #201963 przez kima
Witam Dziewuszki Brzuszki :kiss:

Ja już pranie nastawiałam, za chwilkę będę szykowała obiadek :)

Madzia dobrze, że to wysłałaś, nie wiedziałam, że jest tyle Kubusiów, a tak mi się podoba ;) i te co niektóre z Was chcą też są bardzo popularne B)

U nas jesienna pogoda, ale myślę, że będzie ładny jesienny dzień. Potem wybiorę się na miasto na jakieś łowy B)
13 lata 3 miesiąc temu #201964 przez kima
Oj i Dawidów i Kubusiów jest sporo, ale fakt, że Kubuś we wszystkich "rankingach" najpopularniejszy :ohmy: nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy B) oj, trzeba teraz intensywnie myśleć, bo czasu coraz mniej :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #201969 przez luska
hej laseczk :laugh:

Kima a co ty tak wczesnie ;)
Też się zaraz biorę za obiadek, śniadanko już czeka na stole , bułeczki w piekarniku, tylko menia brak B)

A co do imienia to mi tez się podoba ale bynajmniej u nas to co drugi chłopczyk to jest Kubuś na zmianę z Janem B) Zresztą mam szwagra Jakuba to u nas i tak odpada ;)

Aurelia też jest w rankingu ale na 112 miejscu.Dobrze jakoś wole jak moje dzieci będę miał takie mało spotykana imiona(chociaż z Aleksandrem nie do końca mi pykło) :P Ale od zawsze miał być Aleksander po babci
13 lata 3 miesiąc temu #201973 przez iva 20
Hejka brzuchatki :kiss:
widze ze ktos spac dzisiaj nie moze ja wyjatkowo dzisiaj pospalam bo wstalam nie dawno :side:
co do imienia to mi bardziej sie podoba Kubus bo imie Dawid za bardzo mi nie podchodzi tez z nam kilku i nie sa za fajni .... ale zalezy co sie komu podoba ja jak patrze na imie to wiaze to z jakas osoba :silly:
wy juz obiad bedziecie szykowac ale jestescie zorganizowane hehe chyba ze mna cos nie tak bo ja nie wiem co ja mam robic i od czego zaczac :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #201977 przez Suari
A ja już tradycyjnie nie śpię od 5.30 :dry: zamiast się wyspać teraz jak mogę, to mi się nie chce spać :dry:
Dzisiaj pierwszy raz prosiła mojego dzidka żeby przeztał się wiercić, brzuchol chodził mi we wsyzstkie strony świata :dry:
Co do "Kuby"- mnie się podoba, ale już jest w bardzo blizkiej rodzinie, więc odpada :)
Pranie też już wstawiłam, jak na razie pierwsze, ale nie ostatnie, bo ładna pogoda to trzeba wykorzystać :)
13 lata 3 miesiąc temu #202039 przez aniaa_
Hej mamuski,

Ja dzisiaj nie śpie od 7 bo młody miał czkawkę :laugh: zresztą te 3 dni w szpitalu sprawiły że szybko wczesnie ide spac i rano wstaje, ale co najśmieszniejsze przez te 3 dni praktycznie cały czas leżałam, bo co innego było do roboty, a jak przejechałam wczoraj do domu to pierwsze co zrobiłam to położyłam sie na łóżku i zasnęłam :laugh: , bo tam nie mogłam spac w pierwsza nac w ogóle.

Miałam wczoraj takie plany żeby dzisiaj pranie porobić i co sie stało?? zaraz bedzie padać pogoda sie popsuła :( eh a cały weekend tak ładnie u nas było.

Ale sie ciesze, że juz w domku jestem :laugh:

A co do imion to zawsze podobało mi sie Kubuś-Kuba- Jakub, ale za dużo jednak tych imion wśród znajomych u dzieci, dlatego u mnie na początku musiało odpaść ;)

Ciekawe jak tam dzisiaj u Dorci, mam nadzieje, że ją dzisiaj zbadają i bedzie wszytko dobrze i do domku wróci.
13 lata 3 miesiąc temu #202043 przez Aleksandra
Cześć kochane mamusie.

Mam nowe wieści :) Jutro doktor bedzie mnie badała ginekologicznie i jeszcze raz zrobią mi CRP. Powiedziała na obchodzie, że poważnie myśli o tym, żeby w tym tygodniu rozwiązać ciążę ponieważ dziecko jest juz duże i cały czas mam odpływ wód. Dokładnie co i jak powie mi jutro po badaniu :) Kurczę ale się cieszę jakby faktycznie do tego doszło :)

Mój mąż oswaja się z myslą, że niedługo zostanie tata w pełni tego sło9wa zanczeniu i dziś tez wstawia pranie dla małaej (ręczniki, jakieś tam jeszcze ubranka, pościel) ale o prasowanie chyba poprosi siostrę, bo juz nie ma na to specjalnie czasu bo musi nadzorować budowę i sam tez tam działa. Moja mama t5eż jest w szoku :)
13 lata 3 miesiąc temu #202047 przez aniaa_
Olu ale cudownie :) aż mi sie płakac chce :), ja jak byłam w szpitalu to też już tak bardzo pragnełam żeby był już koniec, żeb y przytulic maluszka, ale ja jeszcze musze poczekać, trzymam kciuki żeby było wszytko dobrze u Was :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #202048 przez kima
Też mam nadzieję, że zajmą się w końcu Dorcią jak należy, bo to kpina jak oni ją tam traktują!

Mi się zdarzało już kilka razy mówić Dzidzi, żeby troche przystopował, bo te nieustające imprezy są dosyć męczące :dry: ale i tak mu wszystko wybaczam :blink:

Dziewczynki Wy też nie macie siary? u mnie ani kropelki, nic a nic, coprawda widzę, że sutki są już przygotowane do karmienia, bo są na nich takie białe kropeczki jakby, podejrzewam, że przewodu mlekowe, ale siary ani kropli :P

U mnie widzę, że naprawdę piękna złota jesień. Muszę sobie kupić taki sweter w kolano, taki gruby, ciepły jesienny, z kapturkiem, widziałyście jakieś fajne może na necie? Bo wszystkie rozpinane sweterki które mam, mocno nie dopinają mi się w brzuszku i mój się ze mnie śmieje, że to bolerko a nie sweter :P

Wiecie co Wam jeszcze powiem, że jestem strasznie szczęścliwa :) Fajne uczucie, że mamy naszych facetów i Dzidzie w brzuszkach :) :cheer: (nie pomyślcie sobie, że jestem jakaś nawiedzona, ale często się poprostu nie docenia tego co się ma). Ach, ile kobiet chciałoby być na naszych miejscach... B)
13 lata 3 miesiąc temu #202050 przez kima
o kurczę Ola, ja się poryczałam :side:

trzymam kciuki, żeby wszystko poszło tak jak trzeba i tak się ciesze :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #202056 przez aniaa_
Kima ja tez nie mam siary, ale podobno nie ma reguły, w szpitalu leżałam z babeczką która w 38 tygodniu była i też mówiła że jeszcze nic a nic nie leci, a inna była w 6 miesiącu i mówiła, że u niej to już leci od trzeciego miesiąca.
13 lata 3 miesiąc temu #202059 przez kima
Czyli wszystko zależy od każdej kobiety :)

Nie mogę uwierzyć, że Ola w tym tygodniu może już mieć Monisie :) :) :)
13 lata 3 miesiąc temu #202062 przez aniaa_
I to już jutro :blush: :blush: :blush: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży