- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 3 miesiąc temu #209324 przez luska
hejka
Ale się rozpisałyście o tej lewatywie hehehe:)u mnie problem z głowy......nie potrzebna mi będzie
Anyanka dobrze , że wyjaśniłaś sobie wszytko z twoja lekarka i inna również oceniła badanie usg.Teraz chociaż wiesz co i jak:)A rodzinka się nie przejmuj ty jesteś mamą i ty decydujesz
Widze , ze większość na hippa się zdecydowała , no ja nie mam jeszcze nic , ale z tym mi sie nie spieszy.Na pewno w domu coś na gorączkę się przyda , ja akurat jestem przeciwniczka czopków, tylko i wyłącznie w ostateczność, no ale zapas zawsze w domu jakiś jest.Teraz mi się nurofen skończył, muszę dokupić bo paracetamol mam.No a na bole brzuszka u nas się sprawdził infancol(mogłam coś pokręcić).Ale wiem , ze jest coś jeszcze bardzo dobrego.Chodzi mi ta nazwa po jerzyku, ale teraz wam nie napisze. Sabsimplex bodajże najlepiej zamawiany z Niemiec, muszę na necie jeszcze sprawdzić czy głupot nie pisze bo już nie pamiętam.
Ale się rozpisałyście o tej lewatywie hehehe:)u mnie problem z głowy......nie potrzebna mi będzie
Anyanka dobrze , że wyjaśniłaś sobie wszytko z twoja lekarka i inna również oceniła badanie usg.Teraz chociaż wiesz co i jak:)A rodzinka się nie przejmuj ty jesteś mamą i ty decydujesz
Widze , ze większość na hippa się zdecydowała , no ja nie mam jeszcze nic , ale z tym mi sie nie spieszy.Na pewno w domu coś na gorączkę się przyda , ja akurat jestem przeciwniczka czopków, tylko i wyłącznie w ostateczność, no ale zapas zawsze w domu jakiś jest.Teraz mi się nurofen skończył, muszę dokupić bo paracetamol mam.No a na bole brzuszka u nas się sprawdził infancol(mogłam coś pokręcić).Ale wiem , ze jest coś jeszcze bardzo dobrego.Chodzi mi ta nazwa po jerzyku, ale teraz wam nie napisze. Sabsimplex bodajże najlepiej zamawiany z Niemiec, muszę na necie jeszcze sprawdzić czy głupot nie pisze bo już nie pamiętam.
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #209325 przez madziaska
vestusia napisał:
Vestusia pewnie jest instrukcja obslugiA czopki glicerynowe zamawiałaś?
O, dziękuję za ten link z tymi większymi opakowaniami. To też zamówię 2 sztuki (czyli łącznie 10). Mam nadzieję, że będę potrafiła to obsłużyć ha, ha, ha
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #209326 przez vestusia
Nio właśnie tak czytam i jest, że po konsultacji z lekarzem. Więc na własną rękę niczego nie będę stosować, więc i nie kupuję, żeby były w apteczce domowej. Jak będą potrzebne, to wtedy się kupi (po konsultacji z lekarzem). No to chyba wsio już mam. Sama nie wiem, lepiej przejrzę jeszcze te produkty bo zaraz się okaże, że znowu o czymś zapomniałam i pani w aptece będzie się ze mnie śmiała
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #209328 przez Batmanik
anayka super ze jako tako sprawa sie troche wyjasnila ale sytuacjie masz nie do pozazdroszczenia...
a u gina wszystko oki nie ma czynnosci skurczowych jeszcze i za tydz wizyta i ktg no i sciagnie mi ten krazek:)
a bylo dzis opoznienie hehe bo tlum kobiet w ciazy stal pod jego domem razem z polozna hehe i zadna nie zadzwonila zeby zona dom otworzyla a lekarza nnie bylo jeszcze z dyzuru i przez to cale to zmaieszanie
na dodatek moj gamon 9 bo inaczej tego nazwac nie mozna) napisal ze bedzie w przyszlym tyg ale nie powie mi kiedy bo bede chciala wyjechac a mi nie wolno z jednej str dobrze ze sie martwi a z drugiej no same wiecie....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
moj smyk wlasnie jest w raju dorwal sie do torby z ciuszkami malej i wywyala mi wszystko zaklada na glowe i sie cieszy czort maly
co do kosmetykow nam ppo przejsciach z innymi oliwkami podeszla oliwka z hippa a do buzki mamy bambino choc tez uzywalismy hippa i nawet mam gdzies jeszcze nowe nie uzywane - bo mialam kupon rabatowy to kupilam i tak lezy
a co do lekow to ja przy igorze nie kupowalam przed porodem - dopiero po kupilam czopki wiburkol i herbatke plantex a kropelki mialam sab simplex i to tak zaczelam stosowac gdzies od 2 tyg zycia- a od tyg herbatke z kopru wloskiego z hippa
a u gina wszystko oki nie ma czynnosci skurczowych jeszcze i za tydz wizyta i ktg no i sciagnie mi ten krazek:)
a bylo dzis opoznienie hehe bo tlum kobiet w ciazy stal pod jego domem razem z polozna hehe i zadna nie zadzwonila zeby zona dom otworzyla a lekarza nnie bylo jeszcze z dyzuru i przez to cale to zmaieszanie
na dodatek moj gamon 9 bo inaczej tego nazwac nie mozna) napisal ze bedzie w przyszlym tyg ale nie powie mi kiedy bo bede chciala wyjechac a mi nie wolno z jednej str dobrze ze sie martwi a z drugiej no same wiecie....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
moj smyk wlasnie jest w raju dorwal sie do torby z ciuszkami malej i wywyala mi wszystko zaklada na glowe i sie cieszy czort maly
co do kosmetykow nam ppo przejsciach z innymi oliwkami podeszla oliwka z hippa a do buzki mamy bambino choc tez uzywalismy hippa i nawet mam gdzies jeszcze nowe nie uzywane - bo mialam kupon rabatowy to kupilam i tak lezy
a co do lekow to ja przy igorze nie kupowalam przed porodem - dopiero po kupilam czopki wiburkol i herbatke plantex a kropelki mialam sab simplex i to tak zaczelam stosowac gdzies od 2 tyg zycia- a od tyg herbatke z kopru wloskiego z hippa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #209333 przez madziaska
Vestusia treezba bedzie jedna w domu wyprobowac
Batmanik wlasnie tez chcialam kupic ta herbatke z hippa z kopru wloskiego ale w tej aptece akurat nie ma. Stozowalas ja profilaktycznie juz od 1 tyg?
Ja zamoiwlma sobie dla sibie herbate 4 ziola z harbapolu chyba, tam jest koper wloski i chcialam ja juz pic po porodzie. To wystarczy, czy Hania tez musi????
Batmanik wlasnie tez chcialam kupic ta herbatke z hippa z kopru wloskiego ale w tej aptece akurat nie ma. Stozowalas ja profilaktycznie juz od 1 tyg?
Ja zamoiwlma sobie dla sibie herbate 4 ziola z harbapolu chyba, tam jest koper wloski i chcialam ja juz pic po porodzie. To wystarczy, czy Hania tez musi????
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez madziaska.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #209338 przez Batmanik
no ja stosowalam od pierwszego tyg - teraz kupilam w rossmanie jest i z kopru i rumiankowa tez jest...
a czopki glicerynowe stosowalam jak maly mial ze 3 mies i to dawalam pol albo i nawet cwierc...
ja sab simplex tez mialam z niemiec ale w czechach mozna go spokojnie kupic...
nam pomogl tez devikol a teraz pozostalam przy bobotik
a mnie przy tych nakladkach denerwowalo to przykladanie hehe i ten srodek trzeba oderwac;) a ja nie mam cierpliwosci do tego
a czopki glicerynowe stosowalam jak maly mial ze 3 mies i to dawalam pol albo i nawet cwierc...
ja sab simplex tez mialam z niemiec ale w czechach mozna go spokojnie kupic...
nam pomogl tez devikol a teraz pozostalam przy bobotik
a mnie przy tych nakladkach denerwowalo to przykladanie hehe i ten srodek trzeba oderwac;) a ja nie mam cierpliwosci do tego
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #209342 przez madziaska
malemu cos sie z brzuszkiem dzialo juz od pierwszego tyg, czy tak profilaktycznie dawalas ta herbatke?
Narazie mam ten espumisan, choc mam nadzieje, ze go nie uzyje
Mieszkam przy czeskiej granicy, wiec jak cos to ktos skoczy po to oczym piszsz batmanik
Narazie mam ten espumisan, choc mam nadzieje, ze go nie uzyje
Mieszkam przy czeskiej granicy, wiec jak cos to ktos skoczy po to oczym piszsz batmanik
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #209345 przez Dorciaition
Luska to już jakiś postęp
allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-d...s-m-i1844006398.html
Aa, Luśka i piżamkę Tobie chodziło. Tak ja czytam
allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-d...s-m-i1844006398.html
Aa, Luśka i piżamkę Tobie chodziło. Tak ja czytam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Dorciaition.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #209351 przez luska
A widzisz Batmanik to nie poplątałam , u nas niestety mały miał problemy.Miał nie tolerancje laktozy ale z nasz służba zdrowa to ja doszłam do tego jak już nie karmiłam piersią i natknęłam się na artykuł , później mój obecny pan doktor to potwierdził.Skończył młody miesiąc i się zaczęło. Esputicon wogole nie pomagał a w końcu wylądowaliśmy na debridad(na receptę jest)
Dziekuje kochane , muzę coś dziś zdziałam
Dziekuje kochane , muzę coś dziś zdziałam
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #209355 przez Batmanik
tak mial problemy z kupka niestety:( i nie raz musialam uzyc do tego celu termometru:(
przez dluzszy czas mielismy prblemy w sumie dopoki igor byl tylko na maleku ale od 3 mies zaczelam mu zupki dawac- mial juz zroznicowana diete i od tego czasu wszystko oki
przez dluzszy czas mielismy prblemy w sumie dopoki igor byl tylko na maleku ale od 3 mies zaczelam mu zupki dawac- mial juz zroznicowana diete i od tego czasu wszystko oki
Moderatorzy: ilona