- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
lecę do łóżka, bo łeb mi napitala...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Haniu nie jesteś sama z tym zamieszaniem glutenowym
Ja będę kaszki podawać później... Jeszcze nie wiem kiedy
Abra super że wieczór panieński był udany Mój się nie udał... Miałam kilka koleżanek pozaproszone i tylko moja psióła przyszła czyli 1 z 7... dupa była ogólnie... Na dysko poszłyśmy i spotkałyśmy mojego przyszłego
Cordis odchudzania nie przekłada się na takie dalekie horyzonty bo się wcale nie da zacząć Wiem po sobie
Ikuś co do tego pasztetu to ja bym jej jeszcze przyłożyła na odchodnym Kurde co jej do głowy strzeliło? Jedno z najciężej trawionych rzeczy... Takiemu małemu dziecku...
Co do wpychania się w rozwój naszych maluszków to moja babcia ma problem że mały tylko GHHH lub UUUU albo AAAAA mówi, bo przecież powinien już mama i tata mówić! No gdyby nie to że to babcia to bym powiedziała do słuchu, a wychowała 8 swoich dzieci i jeszcze nie wie jak się rozwijają i kiedy na co pora
Kurczę... Mały marudzi.... I to bardzo... Jutro rano Was nadrobię do końca i pochwalę się dzisiejszym dniem
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
kurcze jak tak Was czytam że dzieciątka tak wcinają nowości a ja się zastanawiam jak Gabi przyjmie to, bo jak przy cycu potrafi wybrzydzac to aż się boję gdzie będzie lądować ta marchewka czy ziemniaczek a macha rączkami i nóżkami jak szalona czasami i niema różnicy czy z zadowolenia czy ze złości
Lecę pod prysznic i do wyrka bo ta moja mała pewnie po 1 już się obudzi, także kolorowych snów
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Karolka Filip też tak macha rączkami,no i faktycznie jedzenie jest wszędzie.Wogóle jest bardzo ruchliwy, czasami przebranie go czy zmiana pieluchy graniczy z cudem, a już nie mówiąc o karmieniu
Sophie a gdzie przyjęcie?No i pochwal się ubrankiem
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Rysa oczywiscie ja jej zwiekszylam smoczek na 2 bo bardzo sie meczyla jak pila i zamiast zjesc do konca swoja porcje to zasypiala i zostawiala. Z aventu to nawet bym sie pokusila na 3 bo cale czolo ma mokre jak je ale teraz uzywam butli z tommee tippe i tam jest dwojka ciut wieksza od dwojki z aventu.
A patrzalam na opakowanie od kaszki ryzowej i jest na niej napisane ze bezmleczna i bezglutenowa. jak bede w sklepie to musze sprawdzic co pisze na kleiku ryzowym ale cos mi sie wydaje ze dopiero te po 6 miesiacu co sa to sa z glutenem, ale nie jestem pewna.
Ja tez uzywam kleiku z bobovity.
Tabelka uzupelniona o dane ktore znalazlam jak mnie nie bylo.
Haniu zazdroszcze ze Lena jak zje o 4 to jeszcze spi do 8. Moja co prawda wczoraj w nocy zasnela po 21 gdzie zjadla po 20 i przed 2 juz sie kretolila ale dalam smoczka i zasnela na jedzenie obudzila sie 3:50 i zasnela po 4 chyba 10 i juz przed 6 sie krecila, po pol godz znowu sie krecila i tak do 7 rano wiec ja wzielam do siebie i tak spalysmy do 8 ale to wczoraj niekiedy nie jest tak kolorowo i przed 7 rano juz sie bawimy.... ciekawe jak dzis bedzzie. spi od po 21 ale jest przed polnoca i cos mlaska i sie kreci... trza isc spac bo nie znam godz kiedy bedzie pobudka
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Srenka A gluten sie podaje zeby zapobiec celiakii.
Babcia fajna a nie pytala czy Pawelek umie pisac i wiazac buty haha
Jak wracalismy od dziadkow,
W autobusie upadl mi na wozek pijany dziad myślalam ze zawalu dostanę, na szczescie zosi nic sie nie stalo
Za to ja sie az poplakalam ze zlosci a serce myślalam że mi wyskoczy z piersi.
Rodzice B. Sa tacy kochani dla Zoni i dla mnie dostalam wymarzony dziergany sweterek a zosce sie dolozyli do kombinezonu na zime B. Tez sie bardzo stara, szafa extra, , malo tego stoi w mieszkanku juz zmywarka i praleczka:)
Sophie dawaj te ciuchy
Karolka to prawie w sylwestra chrzcicie, bedzie wybuchowo
Abra z czystej przyjazni...wiem ze zaczynasz fiksowac przed slubem ale moglabys pisac o Kubie cos chociaz czasem bo nam sie forum weselne zrobi (nie to zeby mi przeszkadzało ale sama narzekalas kiedys na wisnie, no i wogole nie odpisujesz na posty dziewczyn)
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
No i mam w końcu dostęp normalnego netu
Na razie muszę sobie wszytko poinstalować ale Forum na pierwszym miejscu w ulubionych jest
Nasz Bartuś jest cudny jedyne co teraz muszę zrobić to nauczyć go spać w dzień troszkę dłużej bo on w zasadzie w dzień ucina sobie 2 drzemki jedynie takie max 30 minutowe a wieczorem musimy go już kąpać o 18:30 bo zmęczony jest jakby w kamieniołomie robił
No i muszę się "pochwalić" ... dziś mój synuś wystrzelił kupkę na mnie także zaliczyłam już wszystko
Super Ikunia że to się tak ładnie rozwija
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Ikunia to dobrze że zul nie upadł na Zonie!!! Eh na pewno musiałas się wystraszyć no i jestem pod wrażeniem B że się tak postarał! Super to już niedługo będziecie razem!
Sophie super ciuchy te dresy są boskie. A kombinezon ciepły? Też myślałam żeby kupić chociaż dostał już tyle ich że chyba opuszczę niestety tylko 2 na 74 więc te na 68 trochę małe...
Rysa Alan też ostatnio miał chrype od tego płaczu. Jednej nocy to tak płakał że masakra... Straszne są takie momenty jak nic nie pomaga. Trzymam kciuki za Flipcia
Violcia świetnie wyglądałaś na weselu! kiecka też dała radę!
Srenka Babcia chyba zapomniała kiedy dzieci zaczynają mówić moja wciąż twierdzi że ALkowi zimno bo ma rączki chłodne, i jak pięści w buzi że głodny he he
Kochane te nasze babcie
Dobranoc złe ciotki!
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O 20:30 zasnela o 6:20 śniadanie, to juz rytuał, o ktorej bym jej nie obudziła to cycka musze o 6:20 dac:)
Super marta ze masz juz stałe łącze;)
Gochens a ja wysyłam buziaka Alusiowi ale życzeń nie składalam bo wychodze z założenia ze imieniny obchodza dorośli, no ale co sie prezentow nachapał to jego hihi
Srenka fajna babcia haha szkoda ze nie pytala czy Pawelek juz wiaze buty i czy zna tabliczke mnozenia
Ide jeszcze przyciac komara. A i bym zapomniala pochwale sie bardzo ładne zdjecie nam cyknela pani na warsztatach z bezpiecznego malucha :
fbcdn-photos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak...5763_399171116_n.jpg
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeśli zaśmiecam forum, to ok, prosze bardzo, już nic pisac nie bede, bo nie bede robiła "forum ślubnego" Albo przeniose sie na inny wątek,żeby nikomu nie przesdzkadzało,że co jakiś czas informuje co u mnie, bo z tego co pamietam, dziewczyny pisały że śmiało moge napisac o tym jak ze ślubem. A ty w cale nie musisz tego czytac.
Przepraszam dziewczyny w takim razie,że was mecze i że zaśmiecam załozony przez Ike wątek .
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sorki dziewczyny juz sie nie powtorzy taka sytuacja.
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie zamierzam wiecej na ten temat rozmawiac.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa