BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #778498 przez KaRoLkA
Ikunia popieram spedzcie razem ten weekend :) i to wdzianko jak najbardziej wskazane;p

A my jedziemy wlasnie do Violci i Oskarka na szarlotke :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #778522 przez violcia00
He he...szarlotka juz zjedzona bo byla taka dobra,ale cos innego sie znajdzie :P

11 lata 2 miesiąc temu #778527 przez Hania84
kakaszka - tak to już jest z maludami...za spokojnie nie może być...musi mama poczuc że ma dziecko a nie śpiocha :P hihi :lol:

karolka i violcia - miłych pogaduch :)

a ja przy kawce siedzę i się nudzę...też bym z kimś pogadała. Lena śpi...wszystko co miało być zrobione to jest i nuuuuuda :)

11 lata 2 miesiąc temu #778537 przez Gochens
Fajnie dziewczyny że się spotkacie ;-)

Mój mąż dziś wyszedł zrobił nam niespodziankę :lol: teraz moje chłopaki śpią a ja piję winko tak dawno już za mną chodziło że szok.
My dziś po pomidorowej, ze ŚMIETANĄ!! ehh tyle czasu już nie jadłam takowej ;-)

Ikunia jak już będziecie na swoim daj znać wezmę syna i jestem ;-)

Hania ja ostatnio marzę o takiej nudzie ;-) pełne obroty 24h na dobę teraz może będzie trochę łatwiej.

Która ze mną pije?

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #778538 przez Hania84
aaa polej Gosiu...co tam , dotrzymam Ci towarzystwa co byś sama nie była :blink:

ja z tych nudów drugi raz wzięłam prysznic :P Lena nadal śpi.

Gosia fajnie że mężulo już w domciu :)

w PL bym się tak nie nudziła bo rodzice, kuzynka, mojego A. bratowa i siora...zawsze do kogoś można zajechać i pogadać...nawet o dupie maryni w kolejce w sklepie...a tu co...nic i nudno dlatego :S

ja sobie chyba dzisiaj dygnę winko z colą...aaa co mi tam...ale to jak mój wróci z pracy.

11 lata 2 miesiąc temu #778544 przez Gochens
No to Haniu zdróweczko!! Szkoda że nie możemy się wszystkie spotkać.

Hania winko z colą? Nie piłam chyba takiej kombinacji. Wino słodkie czy pół?
Niby racja że w pl to inaczej chociaż u mnie to się wszystko tak jakoś rozwaliło... Każdy ma tą swoją drugą połowę i ze spotkań nici... Trochę szkoda ale nic na siłę. Na szczęście koleżanka zaszła w ciążę więc będzie jedna bliska para znajomych co mają dziecko.

Hania dawaj swoją fote! Jedna to trochę mało nie sądzisz?! ;-)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #778551 przez Hania84
Gosiu ja piję wino tylko półwytrawne :) a do coli właśnie takie ale białe :) pół na pół i jest superrr :)

no tak to jest z tymi znajomymi...ja tez tak bym z nimi miała w PL...ale na rodzine zawsze można liczyć w tych sprawach :)

ojjj ja nie lubię zdjęć brrr...więc ciężko może być z tym :P

ooo Lena się obudziła...czas na deser :)

11 lata 2 miesiąc temu #778554 przez Gochens
No to ja muszę to spróbować w takowym ;-) ostatnio właśnie bardzo lubię białe. Pół słodkie albo pół wytrawne. ;-)

Rodzina jasna sprawa chociaż u mnie też się jakoś wszystko posypało. W sumie Mama ja i. Siostra... I Babcia oczywiście a reszta to już różnie, eh szkoda gadać.

Hania ja też jakoś specjalnie nie przepadam ale dla dobra forum musimy istnieć he he ;-)
Noo chyba czas wstać i kąpiel robić? albo dam jeszcze młodemu.z 20 minut. :-)

11 lata 2 miesiąc temu #778555 przez Hania84
Moja leży i kwiczy teraz plus połączenie plucia haha :) zaraz podam jej deserek bo się juz grzeje :)

Gosia PW :blink:

11 lata 2 miesiąc temu #778581 przez violcia00
No i nici z naszego spotkania,a tak czekałam,no ale trudno,moze jutro sie uda,mam przynajmniej taka nadzieje :blink:

I coz mi teraz pozastalo?sama musze zjesc ciacho,wlasnie to robie i popijam kawke,pocwiczylabym jeszcze z Ewka ale sasiedzi beda mnie widziec a nie mam na jednym oknie rolet,tylko firanke i mogloby ich rozbawic moje skakanie itd

Haniu to taki czyscioszek z Ciebie ze 2razy prysznic bierzesz??i zdj.tez sie domagam :laugh:

Chetnie bym sie z Wami winka napila,nawet mam dobre ale karmie piersia.

Gochens ja kiedys mieszkalam kolo Łodzi,no moze spory kawalek bo 40 km,mam tam ciocie tak ze kto wie moze kiedys sie pojawie w Twoich stronach :lol:

Ide robic mezowi kolacje bo mi tu jeczy ze glodny :silly:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #778583 przez Gochens
Super!!! Super !!! ;-)

Alan już wykąpany i chyba zasnął, słyszałam jakieś delikatne jęki teraz cisza idę zaraz zobaczyć co w trawie piszczy ;-)

No i biorę się za krewetki na kolacyję :lol:

Violcia czemu nie było spotkania? Heh to cię teraz sąsiedzi będą podglądać ;-) :side: :blush:

11 lata 2 miesiąc temu #778588 przez szósteczka
A ja sie witam z wieczora z warszawki, zyczenia dzisiejszemu 5miesieczniaczkowi ale dostal klocy nasz nic co najwyzej buuuuuzi od siustr i dziadkow bo tata to dopieri dzis sie z nim wital. My dzis bylismy na cmentarzu z najstarsza i najmlodszym a reszta zostala u babci sie walkonic, teraz po walce o miejsce do spania zalegli przed tv i czekaja na smerfy (u tesciowej tylko trzy pokoje nie to co u nas 8 + jeden w trakcie budowy po za tym tesciowa mieszka sama wiec łóżek ma mało i z reszta o to chodzi cala bitwa byla kto bedzie spac na materacu :-) ale wreszcie jest spokuj tylko pawelek spi spokojnie w wozeczku bo nie chcialo nam sie brac torystycznego łózżka na jedną noc.
Oj też bym sie jakiegoś dobrego winka napiła ale z wlasnego wyboru przysiegałam ze nie bede pic w intencji nadurzywajacych ludzi zwlaszcza rodzicow malych dzieci po tym jak moj k. byl przy akcji gdzie 5 letnia dziewczynka gotowala kaszki z darow swojemu 3 letniemu braciszkowi i obsranemu 5 miesieczmu a matka od trzech dni zachlana.lezala a ojca nie bylo bo tez poszedl gdzies zachlac mowie wam moj k. jest twardy ale tak to przezyl ze oboje podjelismy decyzje o przystapieniu do krucjaty za takich wlasnie ludzi .
Violcia szkoda ze spotkanie nie doszlo do skutku.

Pozdrawiam milego wieczoru my zamierzamy ze starszymi ogladac Mumie 3 czesc w tv.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #778592 przez Hania84
Violcia szkoda że nie wypaliło...ale nadrobicie to i spotkacie się na pewno już niedługo ;)

szósteczka...ale ludzie no...faktycznie az strach pomyslec że takich rodzin jest więcej. Szkoda takich dzieciaczków :( aż serce się kroi z rozpaczy jak takie cos się słyszy...a co dopiero widzi :( ci co chcą mieć dzieci i mają warunki to często nie mogą a takie patologie ooo na zawołanie mają ...ech

szósteczka to macie duży dom jak aż 8 pokoi i jeszcze jeden w przygotowaniu :) dobrze, ze dziewczynki Ci pomagaja bo miałabys co robić i doba za krótka by była :)

11 lata 2 miesiąc temu #778597 przez szósteczka
No Haniu to fakt dobrze ze dziewczyny mi pomagaja choc staram sie ich nie gonic za bardzo najwazniejsze zeby u siebie utrzymywaly pozadek i ciut wspolnie cos ogarnely choc czasem ciezko bylo ale wyszlismy z zalozenia ze chcemy zeby nasze bable mialy swoje pokoje bo my ich nie mielismy i z Boza pomoca sie udalo :-)

11 lata 2 miesiąc temu #778608 przez KaRoLkA
Spotkanie nie doszło do skutku bo jestem sierota i nie sprawdziłam stanu konta na telefonie:/ byliśmy prawie pod samym domem ale nie wíedziałam ktory to dokladnie a na złosc kasa na koncie sie skonczyła i u mnie i u meza :/ a za granica nie kupilam jakiej karty jak mam :/ pytałam sasiadow ale też nic niedało :/ wkurzyłam sie tylko bo nastawiłam sie na pogaduchy i nawet winko wzielam i co i lipa ale mam nadzieje że nadrobimy :)

Gochens fajnie źe mąż w domu :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka