- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
a tą ciuchcią też się zachwycałam,
dzieki za życzenia no te 18 to prawie razy dwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Haniu i Ikuniu przepis jest na poczcie? Dziś ustawiamy biurko i komputer takze jutro zaaktualizuje wszystko bo dzis mowiona na seriale jestem z mezem i ide wczesnie spac bo dzis sie nie wyspalam
A zabawki ... bez bardzo wielu dzieci wychowaja sie jeszcze lepiej .... jatłumacze rodzciom żeby przystopowali Totez dziskupili jedzonko dla Bartka
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Jeśli chodzi o zabawki to ja kupiłam Lenie teraz na mikołajki i na gwiazdkę czyli łącznie 3 zabawki...wiem, że mama kupi Lence jedną na mikołajki i tyle. Więcej aż do roczku nie będe kupować. Dopiero na roczek coś nowego dostanie. Za dużo nie ma co bo albo dziecko nie wie którą się najpierw bawić...albo jest też tak że dzieci wolą niekonwencjonalne zabawki w stylu pilot do tv, kartka papieru itp
Marta nie ma przepisu jeszcze na poczcie chyba ... Ikunia to Twój przepis to prosimy o wysłanie go na naszego maila
...a swoją drogą to ale sie dziewczyny zagadały hihi bo ani Gochens ani Ikuni nie ma
...no i Violcia gdzieś zniknęła...już 2 dni jej nie ma.
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Haniu a mowilam ze ja dalam 3/4 szklanki cukru do ciacha a jak ktos woli słodsze do moze spokojnie szklane wsypac a Ty bidilko teraz bedziesz goszkie ciacho szamac
Szosteczka fajnie ze dziewczyny zawarly rozejm. Eh to zycie to jednak daje po tyłku juz od najmlodszych lat. No ale coz nic sie nie poradzi trza byc twardym.
My z Gochensikiem juz po kawusi. Dzieciaki mysle maja sie ku sobie ale żeby doszlo do weselicha to za jakies dwa miesiace bedzie trzeba je dostawic drugi raz bo narazie najwieksza furore zrobila szelestna ksiazeczka Alusia
No Zoska sie pospala (znowu). A ja sie biore za obiad zaraz. I mam nadzieje dzis juz lezec do góry dupcią.
Julia gratulacje zębulko:) pokaż nam tu ten piękny dwuzebny uśmiech;)
Martusia nie wrzucilam przepisu na poczte:( a szkoda bo bylam na kompie to moglam bo z tel to mi kiebsko poczta dziala :/
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
To ikuniu w wolnej chwili podeślij
Bartuś śpi ... a ja na męża czekam i szukam prezentów
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Lena tez uwielbia szeleszczącą ksiązeczkę...działa to na dzieci bardzo cieszę się że kupiłam takie cuś Lenicie ( jeszcze jak była w brzuchu...a przyznam że kupowałam to bez przekonania..a tu proszę jaka rewela )
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
A jak tak jestesmy w temacie świątecznych prezentów co planujecie dla tatusiów na gwiazdke? Bo ja nie mam wogole pomysłu.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ikunia - ja mojemu kupuję szlafrok (o ile jakiś ładny znajdę) i może piżamę , bo śpi mi wciąż w gaciach i podkoszulkach a mnie to denerwuje.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Muszę uciekać z wanny zatem
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale jestem szybka dopiero teraz zauważyłam, że Ikunia i Gochens są z jednego miasta ale też zdążyłam zauważyć, że 2 są z Siemianowic.
Jak przystało chłopak w niebieskim dziewczyna w różowym.
Gochens zazdroszczę, że miałaś przyjemność delektować się Ikuni ciastem. W ogóle jak zawsze czytam co ona tam w garach wyczynia to zawsze potem mnie skręca z głodu i buszuje po lodówce. A to ciasto pomarańczowe to się skuszę, bo uwielbiam te owoce. Czekam tylko na sobotę.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Juleczko gratulacje ząbkow mamuśka pokaz ten usmieszek z ząbkami
Szosteczka super ze dziewczyny się pogodziły
Marta zdrówka
Ikunia ja mojemu kupiłam dzisiaj telefon bo byl po przystępnej cenie a miał taki stary , takze mikołaj z głowy a na gwiazdke jakies majciochy symbolicznie a to ciacho to jutro będe robiła
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do fotki małej uśmiechu będzie ciężko, jak tylko widzi aparat zamyka buźkę i robi poważną mine. Próbowałam jej zrobić foto jak pierwszy ząbek już troszkę podrusł,bo na początku jak ząbek się pojawia jest prawie niewidoczny. Takie to maleństwo.
Zośka jak zawsze śliczna a Aluś przystojniaczek
Idziemy małą kąpać.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Szósteczka wszystkiego co najlepsze!
Co do prezentu to hmmm nie wiem
Jutro chyba zamowie te pojemniki na jadło i sama coś zrobię. Teraz idę jabłka zetrzeć i uprażyć. Ikunia inspirujesz tymi przepisami
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
ikunia gochens ale fajnie ze randka sie udala, no i wiadomo ksiazeczka szeleszczaca fajniejsza. jakby mi ktos na randkach dawal takie to tez bym olewala facetow a dzieciaczki widac stremowane :)ale oczywiscie cudne
mam nadzieje, ze ta noc juz bedzie normalna, a nie jak poprzednia, o ja nie wyrobie.
szosteczka duzo zdrowia i milosci tobie i calej twojej rodzinie
klara eliza tez sie nie usmiecha do aparatu, zawsze sie robi w moment naburmuszona.
zasnela i teraz pytanie jak ja mam ja przeniesc zeby nie obudzic. watpie, ze mi sie to uda. dzialam
yuhooooo!!!! udalo sie
ale julce szybko zeby wyskakuja, jak grzyby po deszczu, oby tak dalej nie powiem, po cichu zazdroszcze
u nas tyle czasu meka, a dalej nie wylaza, moze to dlatego, ze tyle jej wychodza, a przednie nawet nie zamierzaja wampir mi rosnie ( mamusia za duzo filmow i seriali o wampirow oglada )
a tak z innej beczki ostatnio wlaczam elizie muzyczne kanaly, bo szybko przy nich zasypia ( a wczesniej moze z rok nie ogladalam teledyskow) i jestem w szoku. same goly tylki i cycki, tylki, cycki, tylki, cycki, no czasami jakies cipsko sie znajdzie. patologia!!!!!!