BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #792511 przez szósteczka
gratuluje drugiego zebola my też jeazcze nie mamy ,
a tą ciuchcią też się zachwycałam,
dzieki za życzenia no te 18 to prawie razy dwa :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #792516 przez Marta1985
Jak to mówią małe dzieci mały problem ... :)

Haniu i Ikuniu przepis jest na poczcie? Dziś ustawiamy biurko i komputer takze jutro zaaktualizuje wszystko bo dzis mowiona na seriale jestem z mezem i ide wczesnie spac bo dzis sie nie wyspalam :(

A zabawki ... bez bardzo wielu dzieci wychowaja sie jeszcze lepiej .... ;) jatłumacze rodzciom żeby przystopowali :) Totez dziskupili jedzonko dla Bartka :)

11 lata 1 miesiąc temu #792521 przez Hania84
szósteczka to fajnie ze z tą koleżanką się wyjaśniło. Pewnie jak to dziewczyny, jedna drugiej nie chciała być dłużna i tak wyszło jak wyszło...oby juz teraz było coraz lepiej między nimi :)

Jeśli chodzi o zabawki to ja kupiłam Lenie teraz na mikołajki i na gwiazdkę czyli łącznie 3 zabawki...wiem, że mama kupi Lence jedną na mikołajki i tyle. Więcej aż do roczku nie będe kupować. Dopiero na roczek coś nowego dostanie. Za dużo nie ma co bo albo dziecko nie wie którą się najpierw bawić...albo jest też tak że dzieci wolą niekonwencjonalne zabawki w stylu pilot do tv, kartka papieru itp :blink:

Marta nie ma przepisu jeszcze na poczcie :) chyba ... Ikunia to Twój przepis to prosimy o wysłanie go na naszego maila :blink:

...a swoją drogą to ale sie dziewczyny zagadały hihi :lol: bo ani Gochens ani Ikuni nie ma :)
...no i Violcia gdzieś zniknęła...już 2 dni jej nie ma.

11 lata 1 miesiąc temu #792532 przez Ikunia1910
Doberek:)

Haniu a mowilam ze ja dalam 3/4 szklanki cukru do ciacha a jak ktos woli słodsze do moze spokojnie szklane wsypac a Ty bidilko teraz bedziesz goszkie ciacho szamac :kiss:

Szosteczka fajnie ze dziewczyny zawarly rozejm. Eh to zycie to jednak daje po tyłku juz od najmlodszych lat. No ale coz nic sie nie poradzi trza byc twardym.

My z Gochensikiem juz po kawusi. Dzieciaki mysle maja sie ku sobie :silly: ale żeby doszlo do weselicha to za jakies dwa miesiace bedzie trzeba je dostawic drugi raz bo narazie najwieksza furore zrobila szelestna ksiazeczka Alusia :lol:

No Zoska sie pospala (znowu). A ja sie biore za obiad zaraz. I mam nadzieje dzis juz lezec do góry dupcią.

Julia gratulacje zębulko:) pokaż nam tu ten piękny dwuzebny uśmiech;)

Martusia nie wrzucilam przepisu na poczte:( a szkoda bo bylam na kompie to moglam bo z tel to mi kiebsko poczta dziala :/

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 1 miesiąc temu #792537 przez Marta1985
To czekamy na foto z randki :)

To ikuniu w wolnej chwili podeślij :)

Bartuś śpi ... a ja na męża czekam i szukam prezentów :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #792539 przez Hania84
hehe no własnie gorzkie to ciasto wyszło mi...ale to nic dam grubo pudru...jakos się je wszama :P nie myślałam że jednak trzeba minimum te 3/4 szkl. dać. Ale jak to mówia...człowiek uczy się na błędach...następnym razem damy szklanke i będzie gicior haha :lol: wiem że dałas 3/4 szkl. ale juz tak sie wystraszyłam że może byc za słodkie ze dałam jeszcze mniej :P haha

Moja Lena tez uwielbia szeleszczącą ksiązeczkę...działa to na dzieci bardzo :) cieszę się że kupiłam takie cuś Lenicie ( jeszcze jak była w brzuchu...a przyznam że kupowałam to bez przekonania..a tu proszę jaka rewela ) :)

11 lata 1 miesiąc temu #792558 przez Ikunia1910
Tak jest ciociu Marto;)

A jak tak jestesmy w temacie świątecznych prezentów co planujecie dla tatusiów na gwiazdke? Bo ja nie mam wogole pomysłu.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 1 miesiąc temu #792571 przez Hania84
No niestety ciepłe ciasto jeszcze jakos mozna było zjeść a zimne nawet posypane grubo pudrem jest nie do przełknięcia jak dla mnie...więc albo mój zje albo pozostanie mi je wyrzucić :P

Ikunia - ja mojemu kupuję szlafrok (o ile jakiś ładny znajdę) i może piżamę , bo śpi mi wciąż w gaciach i podkoszulkach a mnie to denerwuje. :P

11 lata 1 miesiąc temu #792586 przez Gochens
Witamy i my.

Właśnie dotarliśmy do domu Aluś wymeczony śpi już GODZINĘ! Na spotkaniu bardzo miło dostaliśmy piękną czapkę piękny sweterek robione na drutach i słoiczki dyni :lol: mamusia wypiła kawusie o zjadła pyszniutkie ciasto.
tu nasze bąki na rozchodniaku.

Wskakuje do wanny i Was czytam :laugh:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #792590 przez Gochens
Wyobraźcie sobie że Ali dopiero się obudził! czyli prawie 2 godziny spał :-P

Muszę uciekać z wanny zatem :side:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #792617 przez aleksiaa88
Wybiła 3-cia godz spania. :cheer:

Ale jestem szybka dopiero teraz zauważyłam, że Ikunia i Gochens są z jednego miasta :blush: ale też zdążyłam zauważyć, że 2 są z Siemianowic.

Jak przystało chłopak w niebieskim dziewczyna w różowym.
Gochens zazdroszczę, że miałaś przyjemność delektować się Ikuni ciastem. W ogóle jak zawsze czytam co ona tam w garach wyczynia to zawsze potem mnie skręca z głodu i buszuje po lodówce. A to ciasto pomarańczowe to się skuszę, bo uwielbiam te owoce. Czekam tylko na sobotę.

11 lata 1 miesiąc temu #792660 przez KaRoLkA
Dziewczyny fajnie że spotkanie się udało, a Zosia i Aluś słodziaki :)

Juleczko gratulacje ząbkow :) mamuśka pokaz ten usmieszek z ząbkami :)

Szosteczka super ze dziewczyny się pogodziły :)

Marta zdrówka :)

Ikunia ja mojemu kupiłam dzisiaj telefon bo byl po przystępnej cenie a miał taki stary , takze mikołaj z głowy a na gwiazdke jakies majciochy symbolicznie ;) a to ciacho to jutro będe robiła :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #792719 przez _Klara_
My wracamy od babci, zostawiłam Jule na chwilkę u niej może z 5 min bo spodziwałam się co bęzie. Jak przyszłam po nią była cała czerwona i zasmarkana :( Nie mogę jej nigdzie zostawić, źle to wygląda.

Co do fotki małej uśmiechu będzie ciężko, jak tylko widzi aparat zamyka buźkę i robi poważną mine. Próbowałam jej zrobić foto jak pierwszy ząbek już troszkę podrusł,bo na początku jak ząbek się pojawia jest prawie niewidoczny. Takie to maleństwo.

Zośka jak zawsze śliczna a Aluś przystojniaczek :)

Idziemy małą kąpać.

11 lata 1 miesiąc temu #792727 przez Gochens
Klara ja to czekam wciąż na Twoją fote!! Także nie ma wymówek fotka ma być!! A czemu cała czerwona? O co cho?

Szósteczka wszystkiego co najlepsze!

Co do prezentu to hmmm nie wiem ;-)

Jutro chyba zamowie te pojemniki na jadło i sama coś zrobię. Teraz idę jabłka zetrzeć i uprażyć. Ikunia inspirujesz tymi przepisami :lol:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #792754 przez kakaszka
musze sie wyspowiadac wam, ze teraz usypiam na szybkiego elize w bujaczku. troche mnie sumienie gryzie, ale jest taka marudzaca i nie mam jakos dzis sil nad nia siedziec godzine.

ikunia gochens ale fajnie ze randka sie udala, no i wiadomo ksiazeczka szeleszczaca fajniejsza. jakby mi ktos na randkach dawal takie to tez bym olewala facetow :D a dzieciaczki widac stremowane :)ale oczywiscie cudne :)

mam nadzieje, ze ta noc juz bedzie normalna, a nie jak poprzednia, o ja nie wyrobie.

szosteczka duzo zdrowia i milosci tobie i calej twojej rodzinie :)

klara eliza tez sie nie usmiecha do aparatu, zawsze sie robi w moment naburmuszona.

zasnela i teraz pytanie jak ja mam ja przeniesc zeby nie obudzic. watpie, ze mi sie to uda. dzialam :D
yuhooooo!!!! udalo sie :D

ale julce szybko zeby wyskakuja, jak grzyby po deszczu, oby tak dalej :) nie powiem, po cichu zazdroszcze :D
u nas tyle czasu meka, a dalej nie wylaza, moze to dlatego, ze tyle jej wychodza, a przednie nawet nie zamierzaja :) wampir mi rosnie :D ( mamusia za duzo filmow i seriali o wampirow oglada :D )

a tak z innej beczki ostatnio wlaczam elizie muzyczne kanaly, bo szybko przy nich zasypia ( a wczesniej moze z rok nie ogladalam teledyskow) i jestem w szoku. same goly tylki i cycki, tylki, cycki, tylki, cycki, no czasami jakies cipsko sie znajdzie. patologia!!!!!!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka