- Otrzymane podziękowania: 22
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
Spi tylko na moich rekach jak narazie... a Mezuś mi sie przecholował i ma problem z kregosłupem,chodzi na masaże...
JAk wszystko sie u mnie ustabilizuje wroce i nadrobie PA :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Gochens a to nie mozesz wziac po rodzinie pozbierac słoiczków po koncentratach wygotowac wyparzyc i w nich przechowywac? Zawsze grosz w kieszeni;)
Klara dawaj swoje foto nie badz sknerus
My teraz u dziadkow pietro wyżej i zaraz idziemy spac. Bo ja też jakas przymulona chodze
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Kakaszka wazne ze zasnela a jak to mniej istotne masz racje z tymi teledyskami niektore to naprawde przesada
Klara to Julcia strasznie przywiazana do Ciebie ciekawe jak to u nas bedzie narazie obcych się nie boi
Mała właśnie zjadła i spi na rękach takze tez ide ja odniesc oby się nie obudziła , meżuś zalega na kanapie a ja lece pod prysznią bo top szef będzie
Miłego wieczorku
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sprubóję jutro jakaś fotke zrobić małej, może się uda uchwycić te ząbki
Gochens cała czerwona od ryczenia
Sophie zdrówka dla malutkiej.
Hania jak tam idzie nocnikowanie ?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Klara jeszcze nie nocnikowałam...może w niedziele jak mój będzie w domu.
Klara fotkę małej i Twoją poprosimy
heh i zrób się dostępnym na gg to zaraz Cię wyszukają jakieś dupki i chcą się na randki umawiać a widzą w opisie że ja dzieciata...wkurza mnie takie coś :/
miłego wieczoru
aaa i musze wam powiedziec że Lenie lepiej smakują moje obiadki niz te słoikowe dziś dałam jej swoj przetwór ...dałam go tyle ile dostaje słoiczkowego kupnego i zostawiła tylko ze 2-3 łyżeczki a słoikowego to z 8-10 łyżeczek zostawia także podobnie jak Bartuś Lena lubi mamine obiadki
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja zoche tez juz umyłam i śpi dzidzia. Poszukuje zarlo dla B. I ide sie myc i hop do wyrka bo na tvp 2 jakis filmik ma byc to moze obejrze na telefonie
Dobranoc :*
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Kakaszka ważne że żadnęła i smacznie śpi a zasypiać zawsze w łóżeczku zawsze zdąży się nauczyć a i ty czasem możesz nie mieć sił i chcieć sobie szybciej odpocząć.
No to piękną parke mamy to niedługo zrękowiny mamy nadzieje że na ślub nas zaproszą .
Ja odnośnie prezentu dla mojego to jeszcze nie mam pomysłu konkretnego pewnie wymyśle coś jak będę na bazarze.
Agusia super że kryzys u was zdaje się być zażegnany.
Ale się cieszę Ikunia że wam sie układa trzymam dalej kciuki.
Dobrej nocki
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Pewńie ze mamine obiadki są najlepsze szkoda tylko ze ńie ma teraz owoców za dużo Moi rodzice zakupili dziś kilka sloiczków deserków z Hippa ale z dodatkiem jakimś dziś jedlismy jablko maline i biszkopt smakowalo Bartusiowi i dziś dostal swojego pierwszego flipsa wiedział co z nim zrobić
Co do prezentów to szkoda ze to wszystko ograniczone finansowo jest muszę ogarnac co kupic Rodzince
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
No dokładnie Ikunia..niech rośnie zdrowo na maminych obiadkach
a te flipsy to chrupki kukurydziane? tutaj takich nie widziałam a szkoda
dobranoc dziewczyny i maluszki
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Ikunia ja chyba będę gotować na jakieś 2 dni. Także zapasów robić nie będę. Myślę że Alan też polubi moje jedzonsio. Dziś uprazylam już jabluszka jutro dam mu skosztowac. No i powoli zaczynam z glutenem walczyć.
Pocwiczylam w końcu po tygodniowej przerwie
Dziś z Ikunia stwierdzilysmy że fajnie by było się spotkać więc może ślub będzie dobra okazja żeby zrobić zlot czerwcowek ♥
Kolorowych snów
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Tak haniu - chrupki
Klara zdrówka życze :-*
Co do spotkania ... Super by było... Proponuje Łódź bo to w miarę w środku ikunia i gochens kupujcie materace
Wyobrażacie to sobie?
Ja ostatnio mam jakiś zły humor co do mojego mezA -zawsze był romantyczny a teraz jakoś nu to minelo calkowicie i tak rutyna jakąs šie wkradła w to nasze życie:-(
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
A ja buszuje szukając przepisu na pomarańczowe cudo Ikuni.
Wczoraj położyliśmy się spać o 23 i pół godz szalał piszczał wiercił, aż w końcu zasnął i obudził się 1,5 godz później gdyż jeść mu się zachciało. A przed samym snem zjadł i tylko tyle wytrzmał.
Flipsy o matko też czekam, żeby móc już dawać pamiętam jak sama wpierniczałam to taki powrót do dzieciństwa. A potem wyszły czekoladowe mniammmmmmmmmm
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
u nas zima w pelni bo PADA ŚNIEG i to takie płaty że hej , z jednej strony fajnie jak się w domu siedzi w ciepelku a z drugiej nie za bardzo bo niema nawet jak na spacer wyjść :/
My od 7 znowu na nogach, pobudki dzisiaj o 1 i o 5 także wczorajsze spanie było jednorazowe
Ja już po kawce i plotkach z mama , Gabi ucina drzemkę
Aleksieja ją też mam zamiar zrobić to cicho na weekend
Martus ja też czekam żeby małej dac chrupki bo mam zwykle kukurydziane z polski a co do rutyny to ja jej nie lubię i to bardzo a wkradła się do nas już chwilę temu :/ nawet mówiłam mojemu ostatnio że po naszej miłości zostało przyzwyczajenie musimy coś na to poradzić , jak wpadniesz na jakiś pomysł to daj znać
co do spotkania to fajnie by było taki zlot zrobić
a tak pisalysmy o świętach to jak u Was wygląda wigilia ?? jecie wszyscy z jednego talerza ? i jedną łyżka wszystko ?
bo u Nas jest tradycją że nie wypuszcza się łyżki z ręki dopóki nie skonczy się jeść i w wigilię pierwszy do domu musi wejść mężczyzna żeby się darzyło Jak u Was te tradycję wyglądają ??
Miłego dnia
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Karolka fajne te tradycje ale pierwszy raz o takich słyszę i nas to siada sie dopiero jak jest pierwsza gwiazdka na niebie i obowiązkowo takezyk dla podróżnego sie zostawia wolny no i musi być dwanaście roznych potraw tyle ilu było apostołów u moich rodziców w domu to jeszcze obowiazkowo kazdy bierze udzial w jaselkach i albo robimy jakies przedstawienie razem albo kazda rodzina cos przedstawia po kolacji a dopiero pozniej jest mikołaj ktory albo podrzuca prezenty pod choinke gdy dzieci latają po calym mieszkaniu i wypartyja go przez okno albo przychodzi osobiscie i mimo iż wiekszosc dzieci wie ze mikołaj jest już w niebie i to dorosli kupują prezenty to maja radoche i uczestniczą w zabawie. A jest nas sporo moi rodzice, brat z żoną i 3 dzieci i my no ale przed wigilia i rodziców jesteśmy zawsze jeszcze i teściowej na wigili gdzie jest mniej wesoło bo tamta bratowa krzyska nie chce sie zintegrowac a pozatym że do rodziców ma 10 min na piechte( a my ponad 1 godz autem) to ona zaraz leci do mamusi i ledwo godzine posiedzi o ile wogóle przychodzi .
A co do nudow w sypialni to przyklad daje malutka sexsi wdzianko a moze jakies przebieranki swiece itp i nuda moze ucieknie powodzenia wykazcie sie inwencja wiem ze czasem sie nie chce bo jestesmy wykończone przy bablach ale opłaca sie troche postarać.
Katolka zazdroszcze zimy.
Milego dzionka