- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena też już śpi az w szoku jestem bo od 3 dni ładnie mi zasypia w granicach 20-20.30 mam tylko nadzieję że nie pomyliła tego z jedną krótką drzemką której nie miała o 18...ale chyba nie bo jak ją odkładałam to się nie wybudziła
patrzyłam na profil jakis czas temu tej dziewczyny i nie ma (nie miała wtedy) żadnych postów więc nie wiem...może urodziła jak my i boi się dołączyć? albo jest na innym forum i podczytuje.
Ikunia no właśnie...widziałam dziś tu abrę ale nic nie napisała. szkoda. Może jutro się odezwie. A tak w ogóle u niej wszystko okej? Jak jej się mieszka w nowym mieście?
po 20-ej ma przyjechać informatyk przywieź mi drugiego lapka...niestety tam trzeba było wymienic dysk i będę szczuplejsza o kolejne 90 euro ale niech już jest naprawiony i z głowy...w razie "w" będę miała zastępczy
hola, hola ja jeszcze nigdy nie byłam druhną więc mam pierwszeństwo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Kurczę jak wy tyle prezenterów kupujecie to niedługo trzeba będzie większy dom hehehe ale ja też lubię cycuśkowi kupować różne rzeczy to takie ekscytujące
Dobra Hania przepuscimy Cię przed szereg niech będzie!
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mamine zupki najlepsze,moj tez z checia wcina,ale jutro jemy sklepowe bo troche ich mam.
a ja po treningu,teraz siedze w wannie,bosko jest
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
I już sama nie wiem co napisać, tyle dzis naskrobałyscie
Cieszę się, że Artek był taki dzielny na szczepieniu..i fakt spory chłop z niego dr kazała mi zacząć podawać zupki z mięsem, mówiła też o gotowaniu osobno mięsa, no i że mogę dawać kaszę mannę ...w styczniu mamy kolejne szczepienie, darmowe, później jeszcze dwa i ostatnie w listopadzie. Jeśli chodzi o ząbki to jeszcze ich nie widać ale ślinotok na potegę...
Ikunia, świetna musi być ta mikstura a można ją odgrzewać? Bo chętnie bym też ją zrobiła...wyślij przepis na pocztę, ok?
Wiecie, ja też chętnie druhną będę
Ja tez nie uważam, że dzieciaki powinny mieć dużo zabawek...wiecie czemu? sama sprawdziłam na Emi...choć miała tego sporo to najlepsze były drewniane łyżki, pokrywki, garnki, jakieś lekkie kubeczki, plastikowe łyżeczki, takie szeleszczące książeczki dobrze się jadło ...a teraz nie ma jak tekturowa rolka z papieru toaletowego niezła lornetka
Jeśli chodzi o wigilię to u nas wieczerza rozpoczynała się od "pojawienia się pierwszej gwiazdki"-jeśli niebo było czyste ...a tak naprawdę od czytania biblii, jakiegoś fragmentu o narodzeniu Pana Jezusa...zawsze to robił dziadek..ale gdy zachorował ja przejęłam tą tradycję...i już tak zostało później składamy sobie życzenia i zasiadamy do kolacji...uwielbiam śpiewać kolędy...ale jakoś tak nie robimy, a szkoda...mam nadzieję, ze teraz będzie inaczej...trzeba uczyć dzieciaki, a emi uwielbia śpiewać
super, że dzieciaczki lubią mamusiowe zupki, Artek też lubi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia no tak jak kiedyś napisałam...że zabawki niezabawkowe są najlepsze dla dzieci haha widziałam to na moich dwóch kuzynach
a wiecie jak mi dzis Lena ładnie buźkę do jedzenia otwierała? no w szoku byłam i jeszcze z tego szoku wyjść nie mogę hehe jakie to fajne uczucie jak dziecko chętnie je i to jeszcze przez mame zrobione obiadki mój skarbuś
miłej nocy
dobranoc
P.S. Ikunia no to masz ciężki orzech do zgryzienia z druhnami...i teraz którą wybierasz ??? haha
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sa to nasze konto jest na interii?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak tak wszystkie zrobią ten Ikuniowy trunek na wigilię (a pije sie go bodajże przed wieczerzą) to na wieczerzy będzie wesołłłłooo haha jeszcze jakas hosanna pójdzie
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak Agusia na interii tylko do tego kuraka daj mniej masła nawet o połowę ( już nie pamiętam ile tam tego masła szło...ale za dużo na mój i Gochensowy gust ) bo bedzie ryż za tłusty...ja dałam ciut mniej tylko i zjadłam jedną małą porcję bo dla mnie za tłusto było.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Abra pisz tu do nas co i jak
Ikunia ja tez będę druhna
Zabawki ńie zabawkowe najlepsze
No a obiadki Mamusine najlepsze
Sadzam šie na karnego jeża za brak aktualizacji przepisów miałam dziś robić ale z małżem seriale oglądałam a potem... Wiadomo on spiocha a ja jak zwykle man oczy jAk 5 zł też tak macie?
Może Agus faktycznie pierwsza wyciąg rękę - mój maz zawsze mi mówi zw go ti denerwuje ze pierwszy musi przepraszać mimo ze ńie zawsze jest jego wina - dzięki temu może poczuje ze ci na nim bardzo zależy
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
I zacznij z D współgrać bo Mikołaj nie przyjdzie
Szósteczka niestety nie pamiętam tej strony za cholerę bo dość dawno się tam zapisałam.
Violcia co ćwiczysz? Chodaka czy coś innego? Ja dziś tylko ręce zrobiłam ehhh
Dobranoc moje babki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny dzięki za rady
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Czym myjecie włosy dzieciaczkom? Ja dziś uzylan ziajk szamponu i tak wleciało va
Bartkowi do oczka ze zaczął plakac tak strasznie ze chyba ri był najsrraszniejszy placz jaki słyszałam