- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Violcia narzeczona oczywiscie sie zjawi tylko mam nadzieje ze nie bedzie juz dawala takich popisow jak ostatnim razem
Chce zeby mala usnela w lozeczku ale czarno to widze :/ bo marudzi strasznie zeby ja wziac ale jestem twarda narazie poki nie placze a moj zamiast mnie zmienic to spi na kanapie :/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Agusia pogratuluj Wrześnióweczkom
Kakaszka chyba będziecie musieli poszukać czegoś nowego bo strach tej babki, jeszcze z siekierą przyjdzie
Karolka ja jakiś czas temu przestawiałam popołudniową drzemkę i wiem że trzeba zacząć od rana, czyli skoro wiesz że spi co 3 godz to obódz ją na tyle szybciej żeby wyszło że np trzecia drzemka nie przypadnie o 16 a o 15
Ja już jestem cała podniecona powrotem męża, a tym samym ręce ze strachu mi się trzęsą, oby żadnego wypadku nie mieli i szczęśliwie dojechali... to 12 godz jazdy... Jadą już 3 godz... Nie spali od 4 rano...
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
karolka ja nie mam obywatelstwa polskiego, a zeby polak wzial slub z bialorusinka musimy zlozyc sprawe do sadu i sad ma zadycydowac czy na to pozwala. strasznie chore, ze ktos ma za nas decydowac, ale zobic jak bialorus jest dzika ( chociaz ponoc z kazdym obcokrajowcem jest cos takiego, albo inne miliony papierow). nie napisalam odrazu, bo jeszcze jak bylam w ciazy caly czas o tym pisalam na forum, wiec dziewczyny co staruszki forumowe wiedza wiec bron boze nie jestes wredna
kurcze dalej mnie telepie, musze sie czegos napic by sie uspokoic i zasnac, oczyiwscie jak corcia mi pozwoli. co chce ja wziasc z bujaczka ( obudzila sie w lozeczku z placzem wiec ja dalam na bujaka i pobujalam wiec zasnela) to jest placz, a teraz czy za chwile bede musiala ja przelozyc, wiec nie wiem jak to bedzie, moze wyczuwa, ze mamusi rece sie trzesa ze zdenerwowania.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kakaszka to u Was z tym ślubem to też nie za kolorowo.
a jeśli chodzi o różne opłaty za mieszkanie to tu w DE pod tym względem jest super bo podajesz numer konta i sami za wszystko ci ściągaja i nie trzeba się martwic i pamiętac bo później takie nieprzyjemności wychodzą.
Lena od 20.30 śpi...ale u nas w łóżku...zaraz muszę ją przenieść.
A w ogóle teraz wszystko mnie wkurza...dziś nawet na zmywanie byłam zła bo 2 osoby a zmywania jak od 5 i zawsze wieczorem mam taki stos...jutro nie gotuje, nic nie robię i oooo
srenka bedzie dobrze - my jak jedziemy do PL to tez od 3 lub 4 nie śpimy i mamy 12 godzin jazdy. Ważne żeby ostrożnie jechali i żeby inni uczestnicy ruchu byli normalni
miłego wieczoru...chociaz dla Was życzę
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Zmienić plan dnia dziecku jest ciężko, ale nie jest to niewykonalne..
Srenka, na pewno wszystko bedzie dobrze i mąż przyjedzie cały i zdrowy.
ja znów musiałam ogarniać dzieciaki sama.
Haniu, a co tyle bedzie kosztować, jeśli połączycie roczek z chrzcinami? Moim zdaniem strasznie dużo wam wyszło...
My tez nie mogliśmy mieć kościelnego, ale z niczego nie zrezygnowaliśmy...najpierw ślub, oczywiście biała suknia, później weselicho pełńą gębą...ale też sami za wszystko płaciliśmy.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Kakaszka nie chciałam byc wścipska ale to macie papierkowe sprawy nie zazdroszczę i jeszcze sąd :/
Haniu fajnie ze macie taka możliwosc ze sami pobieraja z konta u nas tego niema i trzeba odwiedzac poczte a ze ślubem to napewno wszystko w swoim czasie się uda
Srenka dojedzie szczęsliwie zobaczysz , mysl pozytywnie my jedziemy na noc i tak minimum 14godzin
A wlaśnie bo się zartanawiam czy nie wziac gondoli dla Gabi do spania w aucie bo jedziemy na noc a w foteliku 14godzin to jej kregosłup odpadnie :/ co myślicie ????
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Haniu ja znowu miałam odwrotną sytuację, bo bardzo chciałam wziąć ślub a rodzina i rodzice mi odmawiali Ale się uparłam i mam męża więc jak Ty się uprzesz to nie musisz nic zmieniać w swoim związku
Kakaszka, no właśnie słyszałam że jest dużo papierkowych spraw jak się ma wybranka/ę z zagranicy... Ale nie wiem po co tak ludziom życie utrudniają...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Karolka fotelik wystarczy tak ułożyć by maluszek był na pół leżąco...ja bym nie ryzykowała brać Gabrysi w gondoli...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Także sąd musi uznac i uznaje inne dzieci...bo jakby było tak jak piszesz to uznawał by tylko dzieci z pierwszego malżeństwa wszędzie a reszta dzieci co? To by wychodziło że Lena nie jest jego dzieckiem bo nie jest ze związku małżeńskiego.
aaa jeszcze odnośnie płacenia alimentów to my wpłacamy Arturowi na konto w PL wiekszą sume a siora A. internetowo jej płaci od razu na 3 miesiące i co 3 miesiące.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobra juz nie spamuje wątku koniec smęcenia...jest jak jest i trza sobie jakoś radzić
Lene przeniosłam i śpi ładnie dalej
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Zakupy 15kg i Zoska w nosidle przez półtorej godziny:( debil ze mnie. Dobrze ze moja przyszla niedoszla tesciowa to taka złota kobita i umyla mi zośke ja na znieczulenie pije piwko i lece spac.
B. Jeszcze nie wrócił:/
A z alimentami jak ja sie sadzilam z ojcem bo chcial mi zabrac bo se synka zrobil (nieslubnego) i chcial mnie pozbawic alimentow to mu sie nie udalo, bo sad wzial pod uwage fakt ze kobieta mego ojca jest ksiegowa i jej zarobki. Więc chyba to od sytuacji zalezy.
Do juterka dzieciaczki :*
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I ależ Ty niemądra...kobieto gdzie takie ciężary dźwigasz? trza było wózkiem jechac i pod wózek napakować albo jak Zośka w nosidle to są specjalne wózki na zakupy. No tak ale w PL wstyd z takim wózkiem się pokazać lepiej by kręgosłup siadł Leż kobieto i odpoczywaj teraz a B. niech ci w nocy masażyk zrobi
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Srenka napewno dojadą spokojnie.
Ja wam współczuje z tymi waszymi problemami prawnymi dobrze że my tak młodo.sie hajtneliśmy i kościelny i tak nam pan Bog błogosławi i pomaga w pielęgnacji związku trzymam za was dziewczyny kciuki żeby wszystko wam się układało i żeby działo.się tak jak wam się wymażyło.
Karolka też myślę że lepiej w foteliku to.zawsze bezpieczniej.
Miłego spotkania dziewczyny.
Dobrej nocy.