- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
agusia to faktycznie dwa uparciuchy z was, ja bym juz nie wytrzymala i w nocy bym sie przytulila, ale bez slow oczywiscie
ikunia skoro wszystkie chca byc druhnami ja bede wodzirejem przynajmniej wolny etat
dziewczyny a na obiadek mozna samego ziemniaka dawac? ma w ogole jakies cos wartosciowego?
gochens jak to jabluszko alankowi robilas?
wczoraj robilysmy z eliza kupe i byla tak twarda, jak zamarznieta plastelina, az myszka sie poryczala i nie mogla sie uspokoic, no i kolor ciemno zielony.
noc w koncu w porzadku, ale wieczorem dostalam nerwa, moj zawsze musi obudzic dziecko, tak glosno sie zachowuje. nasze lozko skrzypi niewiarygodnie i ja ledwo sie na nim ruszam, a ten skacze, no eliza sie budzi, a potem dostaje szalu i nie moge sie uspokoic. wiec wczoraj wkurwilam sie i poszla sie kapac, slysze eliza sie drze, a ten zero reakcji, wybiegam w reczniku, zeby zasranego smoczka dac, a ten ze rozpiescilam dziecko, ze jak poryczy to zasnie ( nie wazne, ze dostanie histerii i juz dluugo nie zasnie), a wystarczylo dac smoczka i posiedziec przy niej 15 minut.
milego dnia
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Jestem niezywa normalnie , Gabi wczoraj pospala przy cycu i po 10 minutach się obudzila , za chiny nie chciała usunąć dopiero o 23udało mi się ją ululac z czego potem budziła się co pół godz z płaczem o 2 dałam jeść i spała do 5 .30 później jedzonko i usunęła ale o 7 już koniec spania i to z takim płaczem że nie mogłam jej uspokoić, a teraz znowu przysypia coś jej się podzialo może to brzuszek bo purka strasznie ale je samo mleko w tym tygodniu , normalnie glupieje
jeśli chodzi o zabawki to tatuś rozpuszcza bo za każdym razem jej coś bierze :/ a nie będę mu zabraniac i odbierać tej radości
Kakaszka to ten twój ma coś wspólnego z moim tyle że mój zawsze jak mała usunie to musi sobie tak kichnac czy chrzaknac że mała aż zrywa i po spaniu :/ czasami tak bez myślenie coś robi , a jak wasze dokumenty o paszport ??
Marta ja mam taki szampon w piance z musteli i jest ok nie leci do oczkow jak tam rutynę przepedzilas już ??
Agusia fajny widok jak dzieciaki zajadaja że smakiem a zabawki zwyczajne najlepsze bo coś innego , u nas sprawdza się zwykła szeleszczaca reklamowka
Miłego dnia
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Noc średnia ... ale trudno
Arturek :) Buziak od Cioci
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
tymbardziej ze ostatnio czsami nie poznaje mojego faceta. on ogolnie nie lubi okazywac uczuc ( do mnie ), a ostatnio jest tak milo, nie przejdzie obok zeby nie uszczypnac za tylek i takie tam
chociaz ja wiem, ze to niedlugo minie ( jednak znak sodiaku waga cos znaczy), ale moze przez ta hustawke te dni fajne odbieram z takim szczesciem jakby tak bylo caly czas to ju bym je tak nie doceniala.
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Szósteczka prosze www.fisher-price.com/pl_PL/FamilyClub/Fa...%2fFamilySignUp.html musisz wpiac swoj wiek i zarejestrowac sie w programie i podać dane do wysyłki po trzech tyg przyjdzie grzechotka lusterko lwiatko
Kakaszka jabluszko mozesz pokroic i upiec albo mozesz udusic w molej ilosci wody.
Ktoras pytala o manne Karolka? Pol lyzeczki manny zalecaja przez miesiac dwa pozniej zwiekszac do jednej i pozniej to juz chyba bez ograniczen;)
Marta ja nadal uzywam johnsona 3 w 1. Proponuje wyslać Bartka priorytetem do dziadków i zabrać męża gdzies w romantyczne miejsce moze kino i kolacja? Tam mozesz mu powiedziec ze potrzebujesz go teraz owiele bardziej niz przed ciaza i nie tylko do pomocy przy dziecku i nie tylko w łóżku;)
Chyba trzeba sie podniesc na kawusie. A mój pracuś jeszcze nie wrócił juz 24h w robocie. Masakra :/
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
ikunia zgadzam sie mega rozowa sukienke wodzirej tez moze byc ubrany w temacie
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Ikunia dzieki za link zarejestrowalam. Szybkiego powrotu tego twojego z roboty wiem jakie to denerwujace jak sie czeka na faceta a go nie ma.
ja jabluszko tez na ogół dusze w małej ilości wody a potem dodaje troszke kaszki żeby było treściwe.
my używamy szampon bambino i mydełko też już z przyzwyczajenia.
Też robie sobie kawe i się ubieram bo mój tato może niedługo wpadnie na kawe.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
kakaszka to fajnie że już lepiej i oby mu się nie zmieniło na gorsze ją też jestem waga choć w sumie na pograniczu wagi i skorpiona więc zawsze sobie wybieram ten lepszy horoskop he he
a wiecie co mi się śniło normalnie aż się boję zasypic , dzisiaj w nocy śniło mi się że byłam w ciąży i byłam u doktora i stwierdził że dziecko urodzi się z zespołem downa wczoraj śniło mi się że dziadek męża zmarł , no jakiś koszmar
dajcie trochę erotycznych snów
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
No ja pije kaeusie i zajadam ciacho. Małą wzielam na śpiku do cycka o 8 i śpi dalej a pozno wczoraj poszła spać bo po 22, więc niech odsypia żabulek
No a B. dużo pracuje bo trzeba sie nachapac teraz moze ze dwa miesiace jeszcze takiej pracy a pozniej to tylko jakies drobne serwisy bo kto zaklada ogrzewanie zima czy wiosna.
Ciekawe czy wogole dzisiaj przyjedzie szkoda mi go bo niedojedzony, niewyspany no i zeby jakiegos wypadku nie spowodowal z tego wszystkiego i ja nie spie bo kontroluje zegarek i nasluchuje czy wrocil czy nie:(
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
no i jakis babsztyl stary ( a to juz inny sen), co dala jakas tabletke elizie bez mojej zgody i jak ja sie wydzieralam, plakalam itd. prawie co noc mi sie sni, ze elizie ktos zagraza swoaja glupota jak zostawiam ja na chwile, a pozniej taka histerie mam w snach, ze jak nie ja
ikunia poczestuj ciachem
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
nadrobilam was i oczywiscie wymiary wpisalam do tabelki ale nie moge jej dodac do pokazywarki by zyskac ten magiczny link- musze poglowkowac co zrobic byscie ja widzialy i ja rozszerzyc
Odezwe sie pozniej bo juz Wiktoria marudzi.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena dziś marudna wciąż na rękach chce być . Nie wiem czy to czasem nie zeby bo nie była taka
Wczoraj zasnęła o 20 i wstała dzis przed 8 z pobudka o 2.30 na mleko
Mój tato jest spod znaku wagi i to wspaniały człowiek...bardzo rodzinny i kochający Mojej mamy siostra też spod znaku wagi i bardzo spokojna osoba jest...więc ja znam wagi bardzo dobre
Jeśli o snach mowa to przedwczoraj śnił mi się taki że niezły film by był sniła mi sie jakas babcia która miała dwie osobowości jedną babciną (powolną, miłą, zniedołężniałą lekko) a drugą seryjnej zabójczyni która dostawała powera i szybko biegała i zabijała ludzi...tak o podrzynała gardła i ciachała nożem a jak sie obudziła to az ze strachu mnie brzuch bolał to dopiero sen...ale mi sie dzieje w tej głowie haha
chatke juz ogarnęłam...teraz tylko obiad mi został...dzis zupka warzywna i ciasto fr.ze szpinakiem
miłego dnia...uciekam...do później.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
a co do wag to ja znam tylko takich ludzi, co faktycznie maja dwie twarze, ale widocznie nie wsyscy tacy sa mam pecha
kurcze mialysmy isc z eliza do jej narzeczonego i co? mala zasnela w trakcie jedzenia siedze czekam az sie obudzi, ale teraz zazwyczaj ma najdluzsza drzemke, wiec nie wiem czy cos z tego wyjdzie.
ja nie kumam co moja corka robi, lezy czy siedzi caly czas sie spina az sie czerwona robi, oczywiscie z wrednym krzykiem ( nie takim ze ja cos boli). moze ona sie tak denerwuje, no bo kupa zrobiona, a raczkami sie bierze za swoje ubranko i ciagnie z calej sily.
oj haniu oby to nie zabki, niech one bezbolesnie wyjda.