BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #795172 przez kakaszka
haniu odkad jej zeby tak naprawde zaczely isc, ale z przerwami. ja sie boje, ze myslac ze jej bola zeby rozpiescilam i ona teraz mna manipuluje i chce caly czas siedziec na moich rekach pionowo. watpie, ze cos jej dolega oprocz zebow, no i problem w tym, ze ida jej te co sa daleko i ona nie moze sobie dosiegnac gryzakiem :)
no chyba ze charakter jej wredny sie objawia :) oby nie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #795229 przez KaRoLkA
Jaaa Sophie ale fajnie , trzymam kciuki kochana żeby się udalo :kiss:

Ikunia jak tam ???

Agusia pogratuluj koleżanka :)

Aleksia nie. ją niewiem jak tacy ludzie muszą być zdesperowani żeby popełniać samobójstwo :/

my po zakupach, teraz mężu skręca szafeczke do łazienki bo niemal gdzie klamotow trzymać , ja gotuje małej jabluszko :) dzisiaj spokojny wieczorek we trojeczke :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #795245 przez Hania84
Lenita wstała o 16.30 po 3h snu :silly: zjadła obiadek i się bawi teraz :)
Mój jeszcze w pracy. Soboty są najgorsze...ale ma poniedziałek wolny bo ja do dentysty idę :)
I w poniedziałek jedziemy do media markt i będe sobie upatrywac prezent pod choinkę :silly:

Sophie i jak? jest fasolinka?

Ikunia odezwij sie...jak tam rozmowa z B.? bo się niepokoję.

Dziewczyny pisałam smsa do Natali że pytamy o nią i jesteśmy ciekawe co u niej i Erneścika słychac i ze prosimy by się odezwała...ale jak na razie zero odzewu...ani tu ani na sms. może już o nas zapomniała :(

Violcia, Gochens co tam u Was?

kakaszka to możliwe ze od zebów takie zachowanie...ale warto jeszcze byłoby to skontrolowac u pediatry.

11 lata 1 miesiąc temu #795302 przez Ikunia1910
Sophie rowniez trzymam kciuki chociaz nie wyobrazam sobie narazie dwuch babelkow u siebie. I niby Zosia grzeczna ale raczej bym nie chciala narazie.

Z B. Jeszcze sie nie widzialam. Nie zaczelam sie pakowac bo przeciez tak jak mówicie bez sensu bylo by gdyby mial jakas dupe na boku. Takze ciagle czekam on obstaje przy tym ze pracuje...

Bartus śliczny wlasnie Marta kolenda przed kolenda? Dziwne :cheer:

Haniu Zoska wogole sie nie ślini moze delikatnie czasem sie popluje ale tylko na brodzie tak ze obetre palcem i spokoj ale to batdzo rzadko sie zdarza. No i ciekawe czy Natali sie odezwie mogła by do nas wrócić

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 1 miesiąc temu #795316 przez KaRoLkA
Ikunia bedzie dobrze zobaczysz :) a jutro tez pracuje ???

Córcia juz od 20 minut spi :) po kapieli zjadła 150 ml mojego mleczka odciagnietego i wszystko wypiła przy czym nie usneła pozniej odbekła i usneła m łozeczku :) wiec chyba na noc tak jej bede dawała z butli moje mleko bo przy cycu spi i jak chce ja
odłozyc to sie budzi i chce sie bawic :/

Miłego wieczorku :)

11 lata 1 miesiąc temu #795319 przez Hania84
Ikunia jeszcze go nie ma ??? :ohmy: hmmm...a pisałas że kilka dni juz go nie ma co? trochę dziwne...porozmawiajcie tak od serca.

Lena pierwszy raz wypiła 190ml mleczka :lol: teraz u taty na brzuchu jest...i zaraz też pójdzie spać :)

ale tu dziś ciszaaaaa :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #795321 przez kakaszka
ikunia masz racje, nie podejmuj pochopnych decyzji, napewno sie wszystko wyjasni. trzymam kciuki i trzymaj sie cieplutko, zawsze masz nas :-*

a ja pije piwo, bo cos nerwy mi dzis szaleja, chociaz jak moj przyszedl z pracy, to eliza 3 godziny aniolek, usmieszki sama sie bawila itd, wredota mala.
dzis nawet na mopa sie wkurzylam, ze nie myje dokladnie, wiec na czworakach biegalam ze szmata po mieszkaniu :D nerwy czasami dobrze mi robia :D

teraz czekam az mala sama zasnie, bo juz przy jedzeniu spala, ale sie wybudzila, jak ja kladlam i teraz buszuje, ale jak narazie nie marudzi, wiec trzymam kciuki, zeby zasnela sama.

11 lata 1 miesiąc temu #795322 przez natali
Witajcie moje kochane.

Nie zapomnialam o was caly czas pamietam. Bardzo ale to bardzo was przepraszam za brak mojej obecnosci. Mam bardzo malo czasu nie ogarniam ze wszystki jakos mnie to przerasta a ze strony meza nie mam zbyt wiele pomocy przy dzieciach bo bardzo duzo pracuje zeby utrzymac nas wszystkich. Przestalam wchodzic na forum dlatego ze w pewnym momencie sie pogubilam nie bylam wstanie nadrabiac zaleglosci a stwierdzilam ze to bez sensu skoro nie moge sledzic waszych przezyc i doswiadczen na bierzaco i w 100% a wejsc i pisac tylko co u nas to bez sensu i nie wporzadku.

Ernescik wporzadku rosnie jak na drozdzach, pochlania wiekszosc mojego czasu. Eryk no coz rosnie a z tym i problemy.

Pozdrawiam was cieplutko i ukochajcie mocno swoje pociechy i jeszcze raz bardzo was przepraszam.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #795323 przez Hania84
natali pisz i nic się nie martw że masz mniej czasu :) są tu też dziewczyny które wchodzą raz do 2 razy na tydzień i czytają tylko kilka ostatnich postów i odpisują. Więc my się nie obrażamy i nie obrazimy :) a fajnie jak pisałaś u nas :)
Wstaw proszę zdjęcie Ernesta i Eryczka :)
Pozdrawiamy Cię ciepło i zaglądaj do nas proszę :kiss:
...i dziękuję ze sie odezwałaś :kiss: :side:
napisz ile Erneścik wazy i mierzy to wpiszemy do naszej tabelki :)
karmisz mm czy piersia :unsure: napisz cos wiecej o Ernescie :blink:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #795333 przez natali
Ernest wazy 9,150 kg i ma 71,5 cm.

widze ze piszecie o zabkowaniu, Erni ma juz dwie dolne jedynki.

Haniu wiem ale mysle ze to troche niewporzadku wobec dziewczyn.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #795336 przez Hania84
Wow Natali to super :lol: Czyli z tego wychodzi że Erneścik jako pierwszy ma 2 jedynki no i największy chłopak...na równi chyba z Pawełkiem od srenki jeśli chodzi o wagę :) Pod suwaczkami Malutkiejmilki jest nasza tabela jak chcesz to zerknij i będziesz mniej więcej wiedzieć co i jak :) ona dziś rano się odzywała więc daleko nie będziesz musiała szukać :)

Natali na pewno nie beda miały żalu :) wejdź zawsze jak znajdziesz chwilkę, przeczytaj kilka ostatnich postów i będzie super :) ale już nas nie zostawiaj na tak długo :kiss: :) Zżyłyśmy się z Tobą bo w końcu dużo się udzielałaś jak byłaś w ciaży :)
W Polsce już byłaś z pociechami? zamierzasz niedługo jechać?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #795343 przez natali
wlasnie szukam malutkiejmilki. w polsce bylismy w sierpniu i raczej sie predko nie wybiore a szczegolnie jak mam do tesciowej jechac.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #795344 przez Hania84
My jeszcze z malą nie byliśmy...chcemy jechac dopiero w maju...ale moi rodzice byli u nas na 1,5 tyg. w sierpniu :) a coś nie tak z teściową, ze ci się nie spieszy? Oczywiście jeśli nie chcesz to nie pisz :)
Eryk z Ernestem się fajnie dogadują? Wkleisz nam ich zdjęcie ? :)
Podajesz już Ernestowi obiadki i deserki? Jak mu idzie jedzenie ? ładnie buźkę otwiera? sama gotujesz czy kupujesz gotowe?

11 lata 1 miesiąc temu #795346 przez kakaszka
natali dolaczam sie do hani, pisz nawet jak nie masz czasu nas poczytac :)
no i gratulacje dla ernesta dwoch zabkow :)

mala zasnela walczac z kocykiem, az sobie nakryla glowe i nie mogla sie wyplatac to odpuscila :)nawe obeszlo sie bez placzu, ciekawe jak bedzie wygladac ta noc, bo z checia bym pospala jednym ciagiem.

11 lata 1 miesiąc temu #795347 przez _Klara_
Natali super ze się odezwałaś pomino braku czasu. Gratulujemy Erneścikowi ząbków, moja Julka też ma już dwie dolne jedynki.

Kakaszka zdrówko, dołącze się do Ciebie otworze sobie Redsa. :)

Ikunia współczuje Ci ze ten Twój tyle pracuje i ma dla was tak mało czasu,z drugiej strony robi to dla was zeby zapewnić Zośce lepszy byt. Tylko dlaczego na noc nie wraca przecież musi kiedyś spać, chyba ze ten Twój B to jakiś robot? :laugh:

I jak tam dziewczyny wasze ciasta pomarańczowe, chyba wszystkie chciały je piec w weekend?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka