- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a co do Krzysia- to noc nie przespana, ja ledwo stoję, mały gorączka 38,2 drzemki po 15 minut.. zaraz padnę na cyce normalnie!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
My dostaliśmy to krzesełko w ramach prezentu na chrzest. Dwie ciocie się złożyły. Kosztuje aż około 550 zł.
www.smyk.com/chicco-polly-krzeselko-do-k...6,swiat-niemowlaka-p
To typowe krzesełko do karmienia. Od 5 miesiąca do 3 lat. Nic tu się nie buja, jest stabilne. Regulacja poziomów siedzenia i wkładka dla mniejszych dzieci.
U nas mały od początku nie jest uzależniony od bujania. Wózek tylko na spacerach. Jak jest zmęczony to owszem pomaga mu to zasnąć, ale w domu ani razu nie był użyty.
Krzesełko używane jest do siedzenia jak coś muszę zrobić a mały nie chce leżeć na macie bo musi mnie widzieć. Powiem wam jednak, że mimo przypięcia boję się go zostawić w nim jak na niego nie patrzę bo normalnie przewraca się na bok w nim i tak się wygina. A wczoraj jak byłam w sklepie to taki numer wyciął w wózku. Prawie z niego wyskoczył.
Najlepsza jest teraz dla niego podłoga...tylko, że czasami nie chce na niej leżeć bo najlepiej na rękach.
dziewczyny bardzo Wam współczuję sytuacji. Muszę powiedzieć, że mąż bardzo nam pomaga. Nie mamy tu w Wawie pomocy od żadnej rodziny(babci, cioci...), ale daję radę nawet się pouczyć, posprzątać, ugotować i wyjść na tańce 2 razy w tygodniu Mąż zajmuje się Arturkiem do 11 a potem idzie do pracy Wraca o 18 Czasami musi jeszcze w domu popracować, ale to po 20.30 jak mały zaśnie.
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
akaciak - ale super. dla nas za drogo niestety. i nie ma kto się złożyć. a i tak dostanie od babci i dziadka w prezencje. mam nadzieję że znajdę jakieś do 100 - 120 zł
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
A co do głosowań - z gory dziękuję za kazdy głos (wysłałam wam na FB link). Bo widze ze tylko 2 osoby oprócz mnie jeszcze walczą o te książki. A tak jak powiedziałam - Z RADOŚCIĄ WYŚLĘ JE DO WAS DALEJ JAKO KSIĄŻKI PRZECHODNIE gdy je wygramy. bo tutaj liczy się tylko liczba głosów. Codziennie można (nalezy) oddać jeden głos. ja na siebie niestety nie mogę głosowac. przez miesiac do 23 listopada.
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja właśnie kupiłam książkę www.smyk.com/365-zabaw-dla-ciebie-i-twoj...7,swiat-niemowlaka-p
ma przyjść w środę, jak przejrzę to Wam napisze, czy są w niej jakieś ciekawe zabawy dla półrocznych smyków \.
Pokażę Wam jaką Artur od 2 dni groźną minę robi- w style jak urosnę to Wam pokaże
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
a co do ksiazeczek, sciagnelam z netu podobną, tylko mniej zabaw , jeszcze nie przeczytalam. wrzucę ja na FB do sciagniecia jak sie da na nasze forum
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
przede wszystkim cena mnie ujęła
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja wogóle kieruję się schematem żywienia niemowląt z 2007 (najnowszy). Tam są zalecenia co po kolei wprowadzać...
Dzisiaj próbowałam dać Lili zupkę ze słoiczka, żeby sprawdzić czy będzie jadła. Nawet jednej łyżeczki nie chciała. Później dałam jej kleik ryżowy na swoim mleku z jabłuszkiem to zjadła ok 40ml. No i jeszcze spróbowałam dać jej zupki, ale ze swoim mlekiem i też parę łyżeczek zjadła. Powoli się nauczymy, bo póki co wcale nie umie jeść z łyżeczki. jednak cyc najlepszy
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
Stabilne, drewniane i służy na długo, bo dziecko może później siedzieć przy stoliczku (np. rysowania), niedrogie. Kiedyś kupiliśmy znajomym na chrzciny i byli bardzo zadowoleni.
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ingrid super fota:)
beadka fajne krzesełko i będzie łatwo utrzymać w czystości:)
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
allegro.pl/kunert-spiwor-spiworek-do-woz...nta-i2675549779.html
allegro.pl/babylux-k9-spiworek-4w1-do-wo...row-i2700952405.html
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja też dziś noc nie przespana, bo Arturkowi zęby wychodzą-nie ma gorączki, ale wszytkie inne objawy tak-boli go tak że krzyczy - dałam mu w końcu o 3 ibum do wypicia i przysnął na 3 godziny. A ja na dodatek jestem sama, bo mąż w delegacji do środy
Czuje, że kilka nocy nie przespanych będzie przez te zęby