- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
Misia ja takie krzesełko właśnie kupiłam mojemu chrześniakowi i teraz rzeczywiście używa tego jako stoliczek i krzesełka osobno, jednak w związku z tym, że mam mało miejsca w domu (bo mam 2 małe pokoje w mieszkaniu) potrzebuję takiego krzesełka, które szybko się składa i zajmuje mało miejsca.
labelo choć jeszcze jeździmy gondolką, to ja chyba też skorzystam z Twojej podpowiedzi drugi mi się bardziej podoba, ale z pierwszego linka ma dziurkę na pas krokowy i chyba ten byłby funkcjonalniejszy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Beadka współczuje nie dość, że ucho, to jeszcze ząbki. Trzymaj się dzielnie
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Misia ja też myślałam o takim krzesełku tylko powiedz mi czy nasze maleństwa mogą tak całkiem pod kątem prostym i bez żadnego przypięcia siedzieć? mnie właśnie to zastanawiało.
współczuję Wam kochane tych męczarni ząbkowania, u nas na razie nic tego nie zapowiada ale też mnie to czeka. Na razie jestem wyspana raczej
Dzisiaj Maksio wszamał 4 łyżeczki marchewki, miał przez cały dzień świetny humor, ładnie się bawił i nie marudził więc postanowiłam to wykorzystać.
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na opisałam
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
ja disiaj też z księgową rozmawiałąm i ma się skonsultować ze swoją koleżanką, która jest biegła w tych sprawach. Ja też na pewno wezmę ten opiekuńczy urlop nawet jakby miało być płatne 80 %
potem jeszcze urlopy pociągnę i do końca lutego zejdzie, jak będzie trzeba to wtedy jeszcze 60 dni opieki i się roczek zrobi miejsce w żłobku musze sobie wydeptać niestety
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Beadka wpisz w youtube ćwiczenia metodą Vojty (metoda stymulacji uciskiem) lub metodą Bobath (metoda zabawy oraz prawidłowego noszenia, karmienia), my mamy mieszankę obu i Ci kilka wyskoczy,bo ja też oglądałam zanim zaczęliśmy ćwiczyć z Arturkiem. Powiem Wam, że naprawdę Arturek przez to rozwija się szybciej. Chce już siadać ale mam mu nie pozwalać na to(prawidłowo dzieci same powinny siadać między 7-8 miesiącem życia), nie wolno dzieci sadzać ani pomagać podciągając je za ręce).
Czekamy na te ząbki, mam nadzieję, że szybki wyjdą. Bo nie chciałabym zostawiać Arturka z nianią jak te ząbki mu idą-bo jest strasznie marudny i płaczliwy i czasem tylko mamusia może pomóc (przytula się do mnie tak mocno i nawet do taty nie chce wtedy iść).
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś kolejny raz basenik był i Maksio chociaż spięty to ładnie reaguje, próbował nóżkami machać jak pływał na brzuszku
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
takie biore po uwage:
allegro.pl/20-lozeczko-turystyczne-kojec...est-i2728117279.html
allegro.pl/lozeczko-turystyczne-kojec-ko...lay-i2722327904.html
- ruzyczka18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tatuś właśnie ją usypia a ja odciągam mleczko.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
labelo ja bym wybrala lozeczko numer 2 o ile ten pałąk jest ruchomy.bo moi rodzice ,ktorzy mieszkaja w polsce kupili wlasnie malemu takie podobne jak nr 2 .. bo ja mieszkam w uk i raz na jakis czas latam do polski i ten pałąk u nas jest wlasnie ruchomy.i mozna go znizyc tak zeby synek sobie mógł łapać misie i bawic sie nimi
sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/2...1418_552278674_n.jpg tutaj jest akurat wysoko ,ale z lewej strony widac,że mozna ten pałąk regulowac;))
i powiem Ci,ze jest to super przydatne
ruzyczka18 powiedz mi jakie są objway ząbków?? Moj mały w nocy budzi się i rzuca dosłownie rzuca na moje ręce i wwszystko co sie do niego zbliża i pcha do buzi jakby go dziąsła swędziały po czym placze... ;/ myslisz,ze to na zębyy?
akciak84 super te krzeselko do karmienia! daj znac czy bedziesz zadowolona , bo my chcemy podobne kupic;))
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
Przyjechałam do domku, a Lili jeszcze nie spała i czekała na mnie wspaniała wiadomość, bo Lilce wyszedł wczoraj pierwszy zębuś. Nie było żadnych objawów, więc byłam bardzo zdziwiona! Żadnych marudzeń, gorączek itp
Do tego zaczęła pięknie jeść, ze smakiem zjada kleik ryżowy z jabłuszkiem, wypija soczek marchewkowy. Ehh pięknie
No i spodobało jej się przekręcanie z pleców na brzuszek, już teraz nie stanowi to większego problemu.
A w szkole też dobre wieści, jeśli dobrze pójdzie to magisterkę zrobię w rok. Trzymajcie za mnie kciuki!!!
Jeśli chodzi o śpiworek to ja pożyczyłam od siostry ciotecznej męża, taki uniwersalny. Pożyczyła mi też kombinezon, więc dwa większe wydatki z głowy
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa