- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
No a tak wg to Ewel i ruzyczka macie super zdolniachy w domu jestem pod wielkim wrażeniem przede wszystkim córki ruzyczki jak zasuwa.. jeeena kiedy u nas chociaż spróbuje raczkować..
A no i jeszcze miałam Was pozdrowić od Martity, rozmawiałam z nią na fb- u niej dobrze- chodzi do pracy od września, Marcelkiem zajmują się na zmianę babcie, miał też rehabilitację- jest już zakończona i Marcel ładnie zaczął się obracać na brzuszek i zaczął też raczkować Martita nie ma czasu zaglądać, bo dużo pracuje, a jak wraca to chce się małym nacieszyć i iść spać Ale obiecała, że postara się znaleźć chwilkę i zaglądać.
Aga tego misia to naprawdę kupujesz za ponad 1000zł ???
My ząbków nie myjemy bo ich jeszcze nie mamy! mały tylko używa takiej szczoteczki jakby ja to nazywam maczugi gumowej i sobie drapie dziąsełka.
Dziewczyna co do książeczki "Mój mały mężczyzna" czytam po trochu, ale niestety przez jęczącego Krzysia nie mam za bardzo czasu, także pochłonęłam zaledwie chyba 2 rodziały. Ale staram się staram jak najczęściej sięgać po nią.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
ewel ale super mały raczkuje fajnie jest tak pooglądać i zobaczyć co nas czeka
beadka współczuję tego uszka ale z nocami to wiem coś o niespaniu od trzech tygodni jest u nas masakra Julka budzi się po 7 razy w nocy, a jeszcze w przerwach kwęczy i się budzi, już mam serdecznie dość nie wiem już co wymyślić ręce mi opadają
Misia już niedługo wyjeżdżacie? jak usypiasz Lilkę?może coś poradzisz na nasze marudy
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś ważyłam Artura na wadze łazienkowej i waży 8200g (cały czas jest między 25, a 50 centylem), a jeśli chodzi o wzrost to ponad skalę i to dużo.
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
My już zaczynamy pakować się do wyjazdu. Już zostało tylko 1,5 tygodnia. Oby tylko śnieg nas nie zasypał
Byłyśmy z Lilą na usg przezciemiączkowe i wszystko w porządeczku.
ewelAle Bartuś zasuwa! On to od początku był silny chłopczyk
karolina Ja usypiam Lilkę tak, że kładę ją do łóżeczka nakarmioną po kąpieli. Ona pomarudzi do ok 10 min i zasypia. Od początku ją tak usypiałam i sposób się sprawdza.
Ja Lilce od urodzenia też przemywam dziąsełka i języczek gazikiem zamoczonym w przegotowanej wodzie. Do ząbków muszę właśnie kupić jakąś szczoteczkę teraz.
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
ale przede wszystkim gratuluje wszystkich sukcesów maluszków
moj 1/2 czasu przemieszczania się PEŁZA a 1/2 chodzi ładnie wysoko na czworakach.
a co do książki dźwięków - wniosłam spór na allegro, dopiero wtedy mi odpisała, zebym posała nr konta to mi zwrócą pieniązki . oby zwrócili.
jest jeszcze inna aukcja z tą książką . strasznie mi na niej zalezy. spróbuje. może zdąży przyjść przed świętami.
Beata - fajna sesja )))
buziaki dla wszystkich!
a .. i dzis byla niania- wszystko jest OK. Maciuś szczęśliwy
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ingrid tez byłam na rehabilitacji i Pani Dorota poćwiczyła z małą. Strasznie krzyczała, ale ani jedna łezka jej nie poleciała ( mała bandytka hehe). Mamy dalej ćwiczyć to co do tej pory ile się da. Potem będziemy mieli przerwę, bo akurat 24 i 31 grudnia nam wypadają wizyta, a ośrodek jest nieczynny. Młoda dzisiaj troszkę podsunęła się do przodu na rączkach może załapie pełzanie:)
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
Kami - masz rację...ale ja myslałam że ona wydaje dźwięki. hihi. tak jestem nastawiona na wszystkie zabawki dźwiękowe, że nie doczytałam )) . Ale to nic. To dobrze nawet. Byleby przyszła
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ingrid kupiłam dla Tosi SINLAK dla dzieci z alergią i dałam jej na sniadanie. Młoda wcinała aż jej się uszy trzęsły. To jest jak kaszka tylko z wodą się rozrabia i podaje na gęsto. Dobrze, ze to je, bo przynajmniej uzupełnia braki białkowe, a poza tym ona mała mleka pije 5 razy ale tak po 80 ml. Zupki i deserki za to wchodzą jak złoto
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie dziewczyny Artur już raz rozpiął szelki w swoim krzesełku - także już nigdzie nie można go na chwilę zostawić, chyba, że na podłodze - a to też nie wiadomo gdzie się przeturla, bo się kręci na około. Oj co to będzie jak załapie raczkowanie.
A o to fotka jak majstruje przy zapięciu:
- Brzuszek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Basia ur.27.05.2012 4000g 56cm
Brak mi słów, by to skomentować.
wiadomosci.wp.pl/title,Lekarz-nie-chcial...70370,wiadomosc.html
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2