- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyna już zamówiłam w merlinie parę książeczek i jeszcze wzięłam tą książkę Zawitkowskiego, w której jest zdjęcie Maksia ale będzie Mikołaj
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Boje się, jak z karmieniem bo ten mój szkrab nic oprócz cyca nie chce pić, mamy juz niekapek ale z tego cholerstwa się ciężko pije strasznie, kupiłam też ustnik na butelkę zamiast smoczka i codziennie próbuję po trochu go przyzwyczajać. Butelki odmawia zdecydowanie !!! Mam nadzieję, że uda mi się utrzymać pokarm żeby karmić rano, po południu, wieczorem i w nocy. Strasznie mi na tym zależy!!!
Ciężko będzie .......
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyna że dałaś tego linka teraz i my się wzbogaciliśmy o 10 książeczek
Beadka może warto spróbować tej homeopati, bez antybiotyku. Niestety takie choróbska załapane w dzieciństwie nagminnie będą nawracać ja do 18 roku życia męczyłam się z anginą od samego bobasa
Ingrid super baśnie też zakupiłam, nie zmarnują się jak będę miała większy zapas boję się teraz zwykłych kartek bo ciągła walka o to żeby berbeć nie podarł
Dziś Julka nauczyła się obracać z plecków na brzuszek i odwrotnie
I nie możemy podawać zupki jarzynowej z bobovity, bo są zatwardzenia jak sama ugotuję to jest ok, a jak podam ze słoiczka to koszmar a z innymi nie ma problemu więc nie wiem co jest.Wasze dzieciaczki też tak mają???
- karolina238
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja tylko chciałam przypomnieć głosującym i nie głosującym o klikaniu, teraz to naprawdę widzę w tym sens bo Maja ma już drugie miejsce, walczymy zatem o pierwsze i pomagamy jej spełnić marzenie, klikamy raz dziennie do 15 grudnia, gorąco zachęcam i proszę o pomoc w jej imieniu
www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
A tu ranking miejsc:
www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
będziemy z Maksiem testować deserki Gerberka, właśnie dostałam wiadomość i czekamy na 8 słoiczków !
nawet nie pamiętałam tego konkursu....
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
Ale...
Właśnie wróciłam od laryngologa i on stwierdził, że to nie zapalenie ucha wewnętrzenego tylko jak już to zewn. i to co się sączy cały czas to taka wydzielina ze skóry (czy cos takiego) bo błona bębenkowa i bębenek są czyste- zaczyna się to też robić w prawym uchu i nie dostaliśmy tym razem antybiotyku (uff !!) tylko jakąś maść, spray, syrop i krople (wszystko co możliwe ) nie podam Wam nazw, bo nie czytam niestety pisma lekarskiego a jeszcze nie wykupiłam tych recept. Jutro wykupię, bo mama pracuje w aptece i weźmie recepty to zawsze trochę taniej będzie. Mamy te specyfiki podawać 2 tygodnie! więc znów omija nas szczepienie (miało być 6 września, ale ciągle coś.. ) no i mamy uważać szczególnie podczas kąpieli, żeby nic do uszka nie wleciało i się nie zamoczyło.
..także się trochę uspokoiłam, chociaż włąśnie tak jak mówicie boję się, że to się będzie ciągnęło i ciągnęło za nami wiecznie !!
Kami super wiadomośćz tymi słoiczkami- ja też startowałam w tym konkursie, ale nie mam żadnego info fajna sprawa a co do żłobka, to współczuję, też by mi było żal się rozstawać z maleństwem, ale jak mus to mus ! tak jak kiedyś Labelo pisałyśmy- co to będzie za radość wracać do domu i po całym dniu się zobaczyć
A my od paru dni używamy chusteczek Dada i jesteśmy zadowoleni
- dziewczyna84
- Wylogowany
- rozmowna
co do żłobka , to tak jak pisze Beata. będziesz widziała jak się zachowuje . to dobry pomysłm by zacząc dopóki jestes. do nas od 10.XII przychodzi niania, bo też od stycznia wracam. Oj serce juz boli.
BEATKA, współczuje tego ucha. oby szybko wyzdrowiał
co do książezek - oj mogłam uzgodnić z księgarnią prowizję za nowych klientów )))
cieszę sie ze was nimi zaraziłam. są naprawde super.
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
dziewczyny,podajcie tego linka z ksiazeczkami!
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Mam nadzieję, że nie zanika ci pokarm ? bo ja się tego boję ale w końcu 8 godzin przerwy w karmieniu chyba nie sprawi że zaniknie?
tutaj link do jednej z książeczek
merlin.pl/Dzikie-zwierzata-Obrazki-dla-m...4153753573AC77AE.LB6
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
co do butelki to powiem ci, że ja już chyba wolę, żeby się z kubka uczył, to mu zostanie na dłużej a nie chcę znowu iść w koszty z kolejn butelką chociaż nie próbowałam lovi ani tommee tipi też nie a słyszałam, że tez są dobre i sutkowe chociaż jak będzie trzeba i w żłobku dzidziol nie będzie pił to będzie trzeba próbować i kupić !
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
- Mania85
- Wylogowany
- gaworzenie
- asiale26
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kubuś ur. 28.04.2012; waga 3400g ; 51cm