- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
- violi27
- Wylogowany
- gaworzenie
- Wiara, nadzieja, miłośc!!! Hania :***
hej dziewczyny ja za 2 tyg rodzę ale jestem ciekawa tego wszystkiego i jednocześnie przerażona
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja czekam na łóżeczko i inne pierdoły, które zamówiłam, ale jakoś mnie to nie cieszy...
Myślałam, że wszystko zaczyna powoli się układać, ale chyba nad moją rodziną ciąży jakieś fatum... Mam już dość tego cholernego życia. Nie mam nawet komu się wygadać, wypłakać.
Inseminacja się nie powiodła, leki przestały działać (choć nie znam szczegółów), a boję się zadzwonić do siostry, nie wiem co mam jej powiedzieć. Nie chcę jej przysparzać dodatkowych przykrości opowiadając jej o ostatnich przygotowaniach itp..., nie mogę się cieszyć pełną piersią z tego co dzieje w moim życiu, a nawet przestaje mnie to już cieszyć. Boję się momentu, kiedy Tolcia będzie już na świecie, świąt...
Co z tego, że fizycznie czuję się dobrze, jak psychicznie jest źle. Myślałam, że najgorsze były chwile, kiedy się dowiedziałam, że może nie będę mogła naturalnie zajść z ciążę, ale to chyba jest równie trudne...
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Dokładnie.Aga ma rację.Trzeba być dobrej myśli!!Wierze, ze i Twojej siostrze sie uda- wiara czyni cuda!!! A Ty ciesz sie swoim szczesciem!!! POZDRAWIAM
Ty niedługo będziesz mamusią!!!! Więc ciesz się kochana!!
Ja tak bardzo bym chciała mieć już na rękach swoją dzidzię!! A tu jeszcze dobre 4miesiące
No a tak poza tym - jak nastroje "przedporodowe" mamusie ? Boicie się?
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Emme wiem że jest ci przykro ale ciesz się swoim szczęściem bo te chwile tak szybko mijają...
Kakasia20 kuruj się kuruj bo rozwiązanie jest blisko.
Ja już nie wytrzymuję tego oczekiwania na maluszka chce już urodzić!.Puchnę tak że palce w stawach mnie bolą musiałam zdjąć obrączkę bo ból palca przez wrzynającą się obrączkę nie dawał mi w nocy spać myślałam że palec mi zsinieje.Do tego ból brzucha i co najgorsze dzisiaj w nocy tak mi strzeliło w spojeniu że już chyba na dobre się rozeszło.Co jak co ale tego się nie spodziewałam normalnie strzał jakby ktoś patyk łamał.Ale maluszek rekompensuje wszystkie niedogodności tak fajnie nóżki wypycha i przesuwa pod skórą takie wędrujące kuleczki cudownie po prostu ehhh będzie mi tego brakowało jak już Michaś przyjdzie na świat:)
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie wiem jak u was ale u mnie pogoda paskudna -2 stopnie są brrr a mój mężuś zamiast siedzieć w ciepłym domu musiał biedactwo do pracy jechać.Z moim przeziębieniem jest dużo lepiej ale chyba spędzę większość dnia w łóżku bo nic nie mam do roboty a na dworze paskudnie.
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kakasia może nie u każdego tak strzela.Jak przewracałam się z boku na bok z tym bólem spojenia moim to nagle coś tam chrupnęło i tyle nic strasznego no może troszkę.To samo dzisiaj w nocy.Ale każdy ma inną budowę i ty możesz tego nie mieć.Tak samo jak ja słyszę strzelanie w brzuchu no nie tylko ja bo i mój mąż słyszał tak że nie jestem wariatką Myślałam że to maluszek o żebra tak strzela ale teraz nie wiem czy to nie jego stawy?
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi też coś strzela, chrupie w spojeniu. Przeważnie jak wstaję z łóżka, ale raczej nie boli.
U nas pogoda też jakaś nie za bardzo. Mgła i ogólnie tak pochmurno. Nie wiem ile jest stopni, bo nie dorobiłam się jeszcze termometru, ale chyba czas najwyższy.
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
mnie tez biodra krzyze i pupa boli i strzykaja kosci!to chyba normalne bo wszystko sie rozciaga!
maluszek wariuje rowno i czasami boje sie ze mi dziure w brzuchu zrobi:)czasem mam wrazenie ze moje brzuch juz nie da rady wiecej sie powiększyc ze pęknie!
sciskam was
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jako pierwszą obstawiam violi albo kakasie ciekawe czy się sprawdzi w sumie violi ma już wyznaczony termin cc kakasia sprężaj się może będziesz pierwsza hehe.
- paulina2209
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika moje szczęście KAF'ka