BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 6 miesiąc temu #20927 przez iwkaa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 6 miesiąc temu #20928 przez iwkaa

14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #20929 przez monami
paulinka..jeśli masz w domu piłki tenisowe, sztuk 1 lub 2 można je fajnie wykorzystać do ćwiczenio-masażu ( że tak to nazwę ). Poproś swojego mężczyznę, żeby ci masował plecy ( kręgosłup) tymi piłkami - jedna w jedna dłoń, druga w drugą :) i jazda po pleckach :) Nie dość, że super relax, to jeszcze przygotowuje plecy do porodu i łagodzi ewentualny ból. Polecam :)

14 lata 6 miesiąc temu #20930 przez iwkaa
babyonline.pl/video_artykul,1689.html
te juz nie sa na pilce ale tez polecam:)

14 lata 6 miesiąc temu #20931 przez monami
ok, ja zmykam na jakiś czas...śmigam na zdjęcia ( chyba ostatnie..powinnam dać już sobie spokój z pracką ).
Życzę Wam fajnego i słonecznego popołudnia :)

Do "zobaczenia" :)

14 lata 6 miesiąc temu #20937 przez paulinkaaa2202
Dzięki Iwka później sobie przejrzę :)

Monami też życzę miłego dnia i świetnych zdjęć :P

A ja ostatnio wkręciłam się w oglądanie serialu. Nie wiem czy kojarzycie kiedyś na tvn był taki serial Magda M. Ja jestem wielką fanką kiedyś w gazecie wyborczej były płyty więc kupowałam co tydzien 1 i 2 sezon. A chciałam obejrzeć 3 i 4 i ostatnio znalazłam na necie darmowe odcinki i tak leżę w łóżko i oglądam :D :lol:

14 lata 6 miesiąc temu #20943 przez MoNiaaa
ja tez strasznie lubie jak mala sie rusza i caly brzuch mi podskakuje :) ale nie wiem czy jest mozliwe rzeczywiscie tak dokladnie cala stupke czy raczke...a jesli nawet to chyba bardzo rzadko mozna cos takiego zauwazyc

http

]

14 lata 6 miesiąc temu #20944 przez paulinkaaa2202
no tego Monia to ja akurat nie wiem i dlatego jestem strasznie ciekawa...
Ale sobie zapisze i spytam się jutro lekarza :D

14 lata 6 miesiąc temu #20946 przez MoNiaaa
:) no moze akurat ktoras z nas dozna tego szczescia i zobaczy nozke :) zapytaj zapytaj zawsze bylam ciekawa czy to tylko fotomontarz czy mozliwe

http

]

14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #20956 przez Gosia
Ja myślę, że to fotomontaż. Przecież skóra na brzuszku nie jest aż taka cieniutka, żeby tak wyraźnie było widać.

14 lata 6 miesiąc temu #20972 przez Renia2108
A ja juz jutro zobacze moje malenstwo na USG :D Nie moge sie doczekać. Znowu mnie malenka mało kopie :(
Wieczorem jak poglaskam mocniej po brzuszku to chyba sie budzi i czuje to bo zacyna świtac wtedy :D Tak to by mi mogla caly dzien robic tak fajnie kopac , i mi sie tez strasznie podoba jak ten brzuszek sie tak rusza i faluje fajnie :):) Hehe

Ja mam zajecie z tym Better. Moze jest ktos zainteresowany ? :D Mam nadzieje ze mnie mod nie wywali za to pytanie z forum :(

14 lata 6 miesiąc temu #20978 przez paulinkaaa2202
No Renia też mam jutro wizytę ale przełożoną na 12 też się nie mogę doczekać musze pogadać do brzuszka żeby pokazało się mamusi :P

AAAAAAAAA trzymajcie kciuki !!! :woohoo:

14 lata 6 miesiąc temu #21012 przez basik_twins
Manomi ale Ty nie masz sie z czym zgadzac maleńka :lol:
To nie chodzi o to kto ma racje ja sama zycze sobie zeby tak bylo ale wiesz... czytałam co piszą laski karmiące tutaj na forum i co moje znajome przeszły i w praktyce widze ze jest najczesciej inaczej no ale sie zdarza ja wiem ze pisza wszeedzie ze karmienie odchudza i ujedrnia piersi a wszem i wobec wiadomo ze karmienie dobija cycki
Ja Ci tak napisałam żebyś sie w razie w nie rozczarowała po ciazy a nie ze tam musze byc the best i wiedziec najlepiej zreszta jak ty tyle przytylas to Ty po ciazy problemów raczej miec nie bedziesz nawet chyba szczuplejsza bedziesz wiec wiesz.... :blink:

14 lata 6 miesiąc temu #21014 przez basik_twins
a moje dzieciaczki siedza grzecznie w brzuszku rozpychaja sie i chodze z balonem takim ze szok i boli mnie cała skura niedosc ze sie wypinaja to jeszcze przeciagaja i co ruz mi jakas łapa i syrka jezdzi
dół brzucha mnie pobolewa kilka razy dziennie ze 2, 3 i ostatnio zaliczylam kolejny skórcz i dwa w krzyzu dupa za przeproszeniem po obudzeniu mnie tak boli ze wyje i wije sie z bólu i ustac na nogach nie moge, no ale cóż.... nie jedna z blizniakami tak miala czytalam ze wszystko dwa razy wiecej i mocniej nie wierzylam to teraz mi ciałko udowadnia :)

14 lata 6 miesiąc temu #21017 przez paulinkaaa2202
ooo Basik jesteś :) dasz radę teraz tylko odpoczywać, odpoczywać, odpoczywać !!! później nie będziesz miała na to czasu :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka