- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
dzisiaj krótko i na temat po nieprzespanej nocy nie mam ani siły ani ochoty na długie wywody
Maja przeziębiona na maxa, ja ledwo przytomna, ale wam bardzo dziękuję, za życzenia powrotu do zdrowia
marigra współczuję wam przeżyć, domyślam się co czujesz i jestem pewna, że Zuzia szybko zapomni o tym wydarzeniu; ostatnio podobny wypadek przydarzył się synkowi mojej znajomej - tyle, że ona zostawiła go na łóżku i on spadł z takiej wysokości
gabi gdy były chłodniejsze dni zakładałam Majce rajstopki, buciki dostałam jakieś w spadku i jeszcze się z nimi nie "zapoznałam" do tej pory, ale chyba trzeba będzie się za to zabrać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
georgette102 - szybkiego powrotu do zdrowia. ;*
Ewa-mój kuzyn ma dwa razy w roku takie bóle i jest to stwierdzona migrena.
Gabi- ja ubieram rajstopki czasami zalezy od pogody i do tego takie adidaski ale chyba takie kozaczki tez się przydają bo mam kombinezon z stopami ale ciągle w nim latać nie bedzie i właśnie się zastanawiam bo już zimą raczej zacznie chodzić to te butki musza mieć jakies specialnie poduszki żeby płaskostopia nie dostały.
U nas nadal brak apetytu na mleko codziennie probuje no i nic je swoje kaszki obiadki i deserki biszkopty no kupiłam sucharki i spróbuje zrobić na mleku no zobaczymy co z tego wyniknie. Wczoraj zjadł kaszkę i tak skakał stawał na nogi wygłupiał się że się porzygał ale dalej się śmiał.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja gotuję małej wodę godzinę przed podaniem mm, wlewam do dzbanka i w ciągu dnia jeszcze korzystam z niej do przyrządzenia herbatki a wieczorem znowu gotuję wodę na wieczorne karmienie mm i tak się zastanawiam czy ta woda, którą gotuję rano mogłabym podawać też wieczorem ewentualnie w razie potrzeby w nocy?
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
georgette, zwykle gotuje okolo litra wody i zuzywam ja w ciagu 2 dni, nigdy nie bylo zadnych problemow. a miesiac temu zalozylismy sobie filtr do wody w kranie (dziala mniej wiecej jak te czajniki z filtrem, tylko ze sie nie zuzywa ) i zaczelam podawac malej mleko na tej wodzie z filtra, ktora jest naprawde dobra, smaczniejsza niz mineralna . leje zazwyczaj 140 ml wody z filtra, a potem dolewam 40-50 ml wrzatku i wychodzi mi temperaturka od razu do podania - z podgrzewacza korzystam rzadko, bo nie chce mi sie czekac 5 min .
marigra, wierze, ze sie zdenerwowalas, ale wierz mi na slowo, ze szybko o tym obie zapomnicie . tez mialysmy rozne "wypadki", oczywiscie z mojej winy. najgorszy jak jeszcze bardzo oslabiona po cc, 2 tygodnie po zabiegu wyszlam sama z mala na spacer, za duzo chodzilam, a potem chcialam wniesc wozek na polpietro, a mamy bardzo strome schody. zamroczylo mnie i osunelam sie razem z wozkiem na sciane, a potem na sam dol... Zosi nic sie nie stalo, bo byla polowa marca i byla w mnostwie spiworkow i kocy, tak ze tylko buzia wystawala, ja troche sie poobijalam, ale potem tygodniami wyrzucalam sobie, ze jestem zla matka - wszystko przeszlo i dobrze sie skonczylo . teraz bedziesz po prostu uwazniejsza, a co zle wyrzuc z glowy!
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a tak poważnie to miałam wątpliwości dotyczące "świeżości" tej wody, ale emmo rozwiałaś je i myślę, że jak taka woda "postoi" dobę to chyba faktycznie nic jej nie będzie
ja podgrzewam wodę w mikrofalówce
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
gotowalam litr, jak nie zuzylam, wykorzystywalam nastpenego dnia, dolewalam do niej nowej albo po dniu plukalam dzbanek i od nowa. teraz juz nie praktykuje, ale przez 4 miesiace nic sie nie wydarzylo .
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maja ma już trzeci ząbek
a za nami kolejna nieprzespana noc i ciężki poranek, mam nadzieję, ze teraz będzie już z górki
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kinia ma dzisiaj 6 miesiecy
corcia rano zrobila mi niespodzianke
zostawialm ja na lozku bez pampersa i usaiadla do komputera i slysze ze steka, lece do nie zeby ja ubrac a tam wielka kupa na lozku dobrze ze zrobila ja na taty strone
co do wody to ja za kazdym razem gotuje swierza ale to przez zboczenie siostry ktore mi wpoila ( ona skonczyla ochrone srodowaiska i mi ciagle gledziala ze nie powinna kilka razy gotowac wody, wylanczaj komputer jak nie korzystasz, wyciagaj ladowarke z kontaktu itd itp ) niektore ,, zboczenia ,, mi zostaly
georgette102 gratuluje kolejnego zabka my dalej czekamy i cierpimy
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
foto piękne
A Adrian dwa dni temu nauczył się (dopiero) odkręcać z brzuszka i teraz frajda bo można w tą i s powrotem pełzanie idzie mu coraz lepiej zwłaszcza jak ma przed oczami swoją ulubioną "zabawkę" plastikową butelkę , małą czy dużą
gratuluję Mai następnego zęba domyślam się ,że tym razem górna jedynka ? jak zdrowie ?
Asia Adrian też ciągle robi banana zwłaszcza w leżaczku i w ucie wogole przez ostatni tydz same postępy i to nawet nie wiadomo kiedy
co do kupy to też ostatnio mieliśmy gównianą sprawę , a mianowicie ściągam na przewijaku (na łóżeczku) takie spodenki ze stopkami , a z nich kupa praktycznie wypadła na podłogę i tym o to sposobem ja przewijak Adrian i wszystko w około było w wielkiej kupie
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gabi tak to górna jedynka, jeszcze jej nie widać, ale czuć pod palcem, że jest ostry brzeg i jestem strasznie ciekawa jak ona będzie teraz wyglądać z trzema zębami Tomek się śmieje, że będzie mu piwo otwierać a zdrowie coraz lepiej - ja już mam tylko kaszel a Maja ma coraz mniejszy katar, więc chyba najgorsze już za nami
ewelinda dla Kini buziaczki i życzenia wszystkiego najlepszego! słodkie zdjęcie a niespodzianka no cóż - dobrze, że to strona taty strasznie mnie tym rozbawiłaś
asiula ja też nie lubię samotnie spędzać wieczorów o nocach to już nie wspomnę, na pewno znajdziesz sobie jakieś ciekawe zajęcie, a jak nie to Kacperek ci pomoże