- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Fajnie ze udało sie znaleźć odpowiednią kandydake na nianie - teraz chyba ciężko. My na szczescie mamy babcie...wiec to w pewnym stopniu ulga, ale.....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Jestem po zabiegu oprócz tego że znieczulenie bolało a jak nie zadziało na jedyn to piekło jak diabli więc nie wiem jak Dorota wytrzymałaś usuwanie tatuża. Najgorsze jest teraz bo jak zobaczyłam że mam dziury zamiast pieprzyka zrobiło mi się słabo.
Ide sie położyć.
A tu zamieszczam link z aferą o kosemtykach dla dzieci z rossmana
media.wp.pl/kat,1022947,title,Bakterie-w...sc.html?ticaid=1f45c
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
dzisia juz nie mam tyle czasu o wczraj wec szybko
martyna - trzeba bylo krzyczeć ze boli!!!!o matko ja bym chyba tam umarła....odpoczywaj
ewelinda- pierwsze koty za płoty...a Kingusia mam nadzieje ze sie oswoi ze racujesz i z kazdym dniem bedzie coraz lepiej....a jak z jedzenim, polubiła butle???
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Adek wypił dziś 75ml mojego mleka.nie mam pojęcia jak go przestawimy...
jutro mamy szczepienie i dzien wolny hihi
mam nadzieje,że zaszczepią go .. rano ma lekki katarek. tzn trzeba nochal po nocy odkurzac.
Emma nasz w ogóle ,żednej kaszki.. myślałam,że z bananową będzie lepiej, ale nie!
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
widzicie, jakie fajne z nas laski, ze tak dobrze sobie radzimy w pracy! my zajete, a dzieci stesknione . mi uplywa wlasnie dosyc milo czwarty tydzien, jest pracowicie w pracy, nie ma opcji, ze posiedze na forum , ale lubie, jak sie duzo dzieje. mam tez widoki na dodatkowa fuche, chcialabym, zeby wypalilo, no ale jak sie nie uda, plakac nie bede, moze innym razem . udalo mi sie dzisiaj wczesniej wrocic i usmazylam 20 kotletow - na kilka dni obiad z glowy .
co jest z tymi kaszami, ze dzieci nie chca tego jesc?? ja albo podmieniam butelke, jak Zosia juz spi (na spiocha ), albo dodaje do mleka lyzke kaszy i Zosia nie obczaja, ze cos jest na rzeczy , ale chcialabym, zeby obywalo sie bez podstepow i jadla normalnie z lyzki . ma ktos na to jakis patent moze??
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja to bym chciała ,żeby zaczął mleko modyfikowane pić. Wczoraj dostał mieszanke z jedną łyżka i nie tknął.a samo moje wypije co prawda nie dużo bo ok 70-80 ale zawsze coś!
a tak poza tym jak go przestawić.. w nocy je wiecej(lub tyle samo) razy jak w dzień.
Emma jakie kotlety?
ja robię na bierząco, ale jak wroce na etat też będę w nd robić na cały tydz ;D
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gabi, kotlety mielone z indyczka z porem wpadaj, sporo zostalo! troche dziwne podawac kotlety do plotek, ale mam tez sliwki w czekoladzie jakby co .
jak chcesz przestawiac Adzika? na mleko modyfikowane czy po prostu na butelke? bo pamietam, ze cos mowilas, ze chcesz przestac karmic piersia, tak? jesli tak, to wydaje mi sie, ze najwazniejsza jest niestety konsekwencja. ja bym powoli zmniejszala ilosc karmien piersia i zastepowala te karmienia np. obiadkiem, deserkiem albo mlekiem modyfikowanym, najlepiej jakims smacznym - nie jestem niestety ekspertem w temacie mlek . musisz wziac pod uwage to, ze pewnie wiele razy mleko wyladuje w zlewie, ale innego wyjscia nie widze. chyba twardym trzeba byc. jak zobaczy, ze nie ma piersi, bedzie w koncu bral, co jest. nie ma obaw, nie zaglodzi sie . oczywiscie jak mu ulegniesz, trzeba bedzie zaczynac od nowa .
dla pewnosci zapytaj jutro pediatre, moze bedzie sypal zlotymi radami z rekawa, oby!
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my z butla na szczescie nie mamy problemu, ale po powrocie jak sie dossa do cyca mmm uwielbiam to no ale niestety powoli era cyca bedzie sie konczyc w pracy mi powiedzieli ze nie wiedza jak mam to zrobic ale moge kozystac z pomieszczenia biurowego zeby sciagnac pokarm dobrze ze cycki daja rade, bo jakos bym chyba nie umiala siedziec w pomieszczeniu do ktorego moze mi ktos obcy wejsc z laktatorem i cyckami na wierzchu
u nas z kaszka raczej nie ma problemow, chociaz pluie tez sie zdarza
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gabi cierpliwości i konsekwencji życzę, my też miałyśmy taki problem i początkowo każde przygotowane mleko lądowało w zlewie; ja kończę powoli kamienie piersią i wygląda to tak, że Maja najpierw dostawała butelkę tylko na noc, później 2 razy dziennie, później dostawała cały słoiczek obiadu i pierś kolejny raz odpadała a teraz karmię tylko raz rano i myślę, że do końca tygodnia zakończę ten etap w naszym jedzeniowym życiu
martyna u nas też nie ma opcji podania kaszki przez butelkę, jedynie łyżką i póki co podawałam jej tylko malinową, która bardzo jej smakowała
pracujące dziewczyny jestem z was dumna, że tak dobrze sobie radzicie i z pracą i z rozłąką z dziećmi
a my pożegnałyśmy wstrętne przeziębienie, Maja ma tylko lekki katarek; wczoraj miałam bardzo pracowity dzień = pranie,prasowanie, sprzątanie, gotowanie, do tego posegregowałam i poukładałam ubranka Mai a swoją drogą ma ich więcej niż ja
miłego dnia wszystkim
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa