- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
jestem strasznie w tyle z czytaniem forum

fatalnie się czuję a nawet gorzej :/ nie dość że zdrowie liche jak nie wiem to jeszcze wszystko się gmatwa..
ale jutro jedziemy na 3 dni ze znajomymi do Włoch nad Gardę to może ciut humor się poprawi.
z tego co pamiętam Maja ma kolejnego zęba, gratulacje
tym co wracają do pracy w poniedziałek wielki uścisk i żeby szybko godziny mijały :**
Ewa a Twoja gaduła jak się budzi to próbowałaś podawać pić jak zaczyna gadać? Ola czasem tak robi, zagada coś, dostanie soku z wodą i zasypia

Gabi jazda autem jest niesamowicie przyjemna, ja uwielbiam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
:
kurcze u nas nie widzialam kasztanowa sama bym sie pobawila
gosia miala bardzo ladne zdjecia na fejsie

a na kasztany zapraszam do Monachium, chociaż już liście opadły zakryły kasztany, a co było to dzieciaki wyzbierały..
- marigra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa mamuśka;)
a u nas kasztanów w parku mnóstwo, bo bardzo duzo drzew, wrecz sie "marnuja" pod nogami. A ja tak uwielbiam kasztany, mogłabym je wyzbierac wszystkie...
Ewa - a moze wyspała sie w dzien i dlatego buszowała w nocy??
co myslicie o takim krzesełku do kąpieli - zastanawiam sie nad nim i nie wiem czy warto, moze któraś z was ma coś takiego?
allegro.pl/show_item.php?item=2671822455
- Tee
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Pierwszy tydzień pracy za nami… mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej

Powiem wam, że czas w pracy mija zaskakująco szybko co nie zmniejsza faktu że strasznie tęsknie za moją małą gadułą.
Trzymam kciuki z a dziewczyny rozpoczynające jutro swój „pierwszy pomacieżyński dzień pracy”… dziewczyny głowa do góry!!
Zuza grzecznie siedzi z tatusiem, czasami babcia też chwilkę popilnuje…
Niestety zaczęła nam się bardzo wcześnie budzić- zawsze wstawała między 4 a 5 na jedzonko a teraz wstaje około 5 i już jest wyspana… żadnym sposobem nie idzie jej uśpić.
Tak, że już od tygodnia zaczynam dzień o 5… dwa dni w tyg były też takie że budziła się dosłownie co 1,5 godz… w pracy chodziłam jak zombie- myślałam, ze w weekend nadrobię (spanie) a tu lipa… Zuza wstaje o 5 wypoczęta, radosna … rozgadania.
Niestety dołączam do zakatarzonych i chorych mam… w pracy aż roi się od zarazków! Kierowniczka i koleżanka ciągle kichają, kaszlą… obawiam się , że i moja Zuza na tym ucierpi!
Jeżeli chodzi o wodę - gotuję półtora litra, wlewam do butelek i z tego przyrządzam jej w ciągu dnia mleczko i herbatki…
Georgette jeżeli się nie mylę ty wspominałaś coś o kleiku… my dosypywaliśmy Zuzi jak nie chciała nic jeść do deserków- nie masz co się martwić tym „suchym proszkiem” on z deserkiem tworzy jedną zbitą całość… rozpuszcza się całkowicie tak że nie widać , że coś było dosypywane… więc jeżeli chcesz spróbować dodawać do potraw zachęcam!!! Bez obaw
Gosiu głowa do góry !!!! miłego odpoczynku- naładuj akumulatory na cały tydzień.

Przyszło nasze koło… w następny weekend wybieramy się na basen więc wypróbujemy- sprawdzimy czy naszej Zuzi też przypadnie do gustu
Miłego dnia

PS. Wczoraj Zuza mi cały dzień nie spała – pod domem był rajd –strasznie głośno… co ją uśpiłam to zaraz ktoś ją wybudzał i tak w kółko… mam nadzieję, że dziś odeśpi wczorajszy dzień
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Tee zdrowia, mnie i JArka i już puściło , ale Adrian z rana zakatarzony strasznie w środę mamy szczepienie i mam nadzieje że nam przejdzie . dowiem się ile kg już dzwigam

co do babci to ubolewam bardzo.. bo i dziadek jeden pracujący. Wiec jesteśmy zdani na siebie.
wczoraj od dziadków dostał pieska , chodzi szczeka gra.. fajny Azor- go nazwaliśmy

takiego biało czarnego : www.google.pl/search?q=pies+domino&hl=pl...sAQ&biw=1280&bih=697
Co do auta , to super. kiedyś próbowałam ze szwagrem ,ale jezdziłam chwilę i to jak "narwaniec" a wczoraj wszystko fajnie

miłego dnia
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
wczoraj się nie odzywałam, ale robiłam mega porządki
Maja się już czuje dużo lepiej i dzisiaj spała do 6.00 a w nocy obudziła się tylko raz czy dwa, więc noc zaliczam do bardzo udanych
dzięki za gratulacje i serdeczne przywitanie kolejnego zęba na świecie

gabi zdjęcie na fb to jedyne jakie mam, gdy jestem taka mała, później to już z przedszkola a czapka... no tu to nawet nie będę komentować, ale niejednokrotnie pytałam mamę jak mogła mi coś takiego założyć; ja też mało widuję się z Tomkiem bo on pracuje od rana do wieczora, a weekendy się uczy

martyna ależ Szymon się szybko rozwija, stoi - szok! Maja się chyba skoncentrowała na zębach, bo ani w głowie jej stawanie

asiula ja do niedawna miałam podobnie, że nawet nie wiedziałam co chciałabym dostać, ale już powoli wracam na właściwy tor i lista potrzebnych mi rzeczy się wydłuża

gusiag oby zdrowie się poprawiło a zagmatwane sprawy się rogmatwały (chyba nie ma takiego słowa

- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gabi przyjemniej przejażdżki

- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
chcialam wstawic wam filmik z Zosia, ale dwa razy zrobila sie zwiecha forum podczas ladowania, wiec albo nie umiem, albo forum nie chce zalaczyc tego filmu, grunt, ze sie nie udalo

w stolicy dzisiaj pieknie, ale zimno. a u nas weekendu bez taty ciag dalszy

gratuluje wszystkim zabkow, u nas na razie sie nie zanosi, nadal tylko ja mam zeby

dajcie jutro znac, jak tam po powrocie do pracy, chociaz mysle, ze bedzie fajnie!

asiu, co do filtra, to moze zle sie wyrazilam, nie chodzilo mi o taki nakladany na kran, raczej takie urzadzenie, ktore u nas znajduje sie w szafce pod zlewem. wyglada tak
allegro.pl/filtry-do-wody-ro-7-odwrocona...ter-i2641707994.html
polecam, fajna sprawa. tesciowie maja to od 10 lat i dziala bez zarzutu. a woda pyszna!

buziaki dla Kingi!

Zosia konczy 7 miesiecy jutro!

milej niedzieli!

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ale mi sie nie chce isc do tej pracy wrrrr

u nas dzisiaj szro buro i do du ...

- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.

Ewcia, uszy do gory! Zjedzcie cos pysznego i wlaczcie ulbiona komedie! A w pracy bedzie fajnie, zobaczysz!

- martyna123
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ale lzy mi sie cisna do oczu jak pomysle ze mam Kinge zostawic jutro

martyna ale on pewnie juz stoi, jest taki wyluzowany na tym zdjeciu

gratuluje postepow

- martyna123
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
chociaż ja mam mieszane odczucia z jednej str mogla bym siedziec (bo się rozleniwiłam) a z drugiej to proces nieunikniony i z chęcią pogadam z ludzmi i oderwę sie od pieluch. Na pewno będę myśleć.. ale nie my pierwsze

Martyna ale pięknie , pewnie stoi !

A z filmami to kiepsko na forum , ja dodałam na youtube a później kasowałam

Adrian dziś w nocy budził się 4 razy

- Tee
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
ja przeżyłam swój pierwszy tydzień i powiem Ci, że najgorsze jest to wstawanie, niewyspanie i tęsknota... chociaż muszę przyznać że czas leci dość szybko.
A długo będziesz pracowała ??? tzn ile godz??? ja mam cały etat ale ugadałam się z super kierowniczką że będę kończyła godz szybciej

Martyna Brawo dla synusia

i widzę, że wy też już zrezygnowaliście z łóżeczka... u nas te szczebelki się nie sprawdziły, Zuza wpychała między nie nóżki i bałam sie, że dojdzie do tragedii.
Ewuś pamiętaj nie martw się i daj znać jak poszło

pozdrawiam was serdecznie- miłej i "bezstersowej" nocki życzę