BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

12 lata 1 miesiąc temu #488005 przez Marta M
Witajcie :)

Ja tylko chciałam przypomnieć głosującym i nie głosującym o klikaniu, teraz to naprawdę widzę w tym sens bo Maja ma już drugie miejsce, walczymy zatem o pierwsze i pomagamy jej spełnić marzenie, klikamy raz dziennie do 15 grudnia, gorąco zachęcam i proszę o pomoc w jej imieniu :)

www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz

A tu ranking miejsc:

www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #488130 przez martyna123
Asia- aha takie coś no może sie dprawdzi nie stosowałam nigdy tylko tą maść ale kurcze nie pamiętam jak sie nazywała nawet pierwszej literki bo ja wogóe mam coś z pamięcią.

Tak sie pokłociłam z mężem dziś że chyba go spakuje i niech wypieprza do mamusi

12 lata 1 miesiąc temu #488159 przez gaabrysia
ach.. dopiero mi się wyświetliło zdjęcie profilowe-cudna mała mikołajka, chociaż ja po prostu założe Adriankowi jakiś "wyjściowy" komplecik ;) lub jeansy i koszule ;)

Martyna, czasem się też pokłócić trzeba..

12 lata 1 miesiąc temu #488255 przez marigra
cześć mamusie

martyna- jesli to cie pocieay to ja ostatnio chciałam zamki wymieniać :blink: ale jakoś szybko się pogodzilismy, wyrzuciłam z siebie co mi leżało na wątrobie i odrazu lepiej :silly:

gusiag - ale mikołajka piekna....naprawde cudeńko, nic tylko taką ucałowac :D

asiula - nie znam się w tej kwestii, ale zawsze mi powtarzano zeby zwracać uwagę czy dziecko bierze do buzi raczki zabawki, bo jesli nie beirze to coś tam, ale nie pamietam co, bo u nas od poczatku wszystko wpycha do buziaczka itp.....ale najlepiej zrob badania i poradz sie lekarza

ewelina - niczym sie nie martw, poprostu kazda nas odpisuje w temacie ktory jest jej najlepiej znany - my uzywamy mleko bebiko wiec smialo moge sie w tej kwestii wypowiadac, a dziwczyny stosuja inne mleka i dlatego

12 lata 1 miesiąc temu #488360 przez gusiag
gaabrysia napisał:

ach.. dopiero mi się wyświetliło zdjęcie profilowe-cudna mała mikołajka, chociaż ja po prostu założe Adriankowi jakiś "wyjściowy" komplecik ;) lub jeansy i koszule ;)

Gabi ja tak na święta nie będę ubierała Oli, te zdjęcia i strój były na potrzeby kartek świątecznych :) na wigilie szukam jakiejś ładnej sukienki, coś eleganckiego i prostego :)
Marigra dziękujemy i wysyłamy buziaki zwrotne :kiss:

Martyna nie martw się, szybko się pogodzicie, najlepiej godzi uśmiech dziecka pomiędzy Wami więc pewnie szybko to nastąpi, trzymam kciuki

Ewelina no chyba ze względu na te święta Ci wybaczam ;) buziaki

12 lata 1 miesiąc temu #488432 przez martyna123
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy już mi przeszła złość na męża więc i tak go nie spakuję a zawsze mu to obiecuje :laugh:

Dziś u nas dzień z brak apetytu ino pije te swoje herbatki i soczki i wodę już daje bo już za dużo tej chemi pije.

Gosia co tam u lekarza wszystko oki ??

ja dziś piąty dzień na tabletkach i okresu już nie mam wogóle był taki skąpy no i chyba przez to mam takie wybuchy złości bo na mojej mamie się już tez oberwało i pewnie jeszcze na dziś się nie skończy mój zły nastrój.

Co do prezentów mój dopiero jedzie kurierem wczoraj zamówiłam więc do mikołaja raczej dojadą i dalej zastanawiam się co mam dać pierwsze.

12 lata 1 miesiąc temu #488445 przez gusiag
nic się nie martw kochana, każda z nas albo większość kłóci się z mężem czy tam chłopakiem, takie życie. Żebyś Ty widziała jakie ja mam humory.. u mnie to hormony robią mi z mózgownicy sieczkę i właśnie też o tym rozmawiałam z ginem.. Poza normalnym badaniem, które dla mnie jest cholernie bolesne :( to jeszcze sobie z nią pogadałam, na tyle ile umiałam.
Powiedziała, że przy takim bólu w trakcie zwykłego badania to żadna spirala nie wchodzi w gre, nie wytrzymałabym bólu mimo znieczulenia.. no i ja tak mam i z kochaniem się, ciężko jest :( smutne to ale niestety prawdziwe
przepisała mi tabletki jednoskładnikowe, mam troszkę obaw ale może powinnam spróbować, chociaż dla mnie samą antykoncepcją w sobie od jakiegoś czasu jest brak s.
Pani doktor kazała wręcz ćwiczyć próbować itp, nie powiem co jeszcze kazała robić bo to już w ogóle w mojej łepetynie się nie mieści :)
a i na nerwy mi jeszcze coś przepisała homeopatycznego i na lepszy sen niby.. zobaczymy

i wiecie co?
z tego wszystkiego UBRAŁAM CHOINKĘ :)

12 lata 1 miesiąc temu #488456 przez martyna123
Gosia ale jak dobrze pamiętam to ty miałaś cesarkę ??? Dziwne że Cię aż tak boli może gdzieś psychicznie tak sobie zakodowałaś że będzie boleć mnie też boli ale wydaje mi się że z winny psychiki i wogóle dla mnie seks też mogłby nie istnieć wogóle nie potrzebne mi ino więcej nerwów mam no i płacze co jakiś film to ja wyje chocby się coś stało ogólnie płaczliwa jest mam już dość tych nastrojów.

12 lata 1 miesiąc temu #488459 przez gusiag
tak cesarskie cięcie miałam, lekarka twierdzi, że to wszystko w głowie siedzi.. ale u mnie to nie jest tak, że ja bym nie chciała, tylko jak już co do czego przychodzi to się spinam.. chyba trzeba się nawalić ;)
to ja miałam tak jak mi inna lekarka zafundowała zastrzyk hormonalny na 3 miesiące a potem dała tabsy na kolejne 3 i moje hormony to była kolejka górska a nie huśtawka. Mam nadzieję, że te tabsy wszystko unormują i znów będę fajną dziewczyną a nie rozwrzeszczaną histeryczką

12 lata 1 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #488484 przez asiula2134
.

12 lata 1 miesiąc temu #488488 przez asiula2134
AAAA i miałam napisać, że mały ma w "łepku" wszystko poukładane :) :) Darł się na tym USG jak opętany.....:(

12 lata 1 miesiąc temu #488493 przez gusiag
no trudno żeby nie miał poukładane :) darł się bidny bo żel do usg zimny pewnie :)

12 lata 1 miesiąc temu #488495 przez martyna123
Gosia- chyba najlepiej sie nawalić :laugh:

Asia- To super że Kacper ma wszystko ok. A ty już chcesz kolejnego dzidzusia teraz???

Ja to mam nadzieję że po tych tabletkach mi się hormony uspokoją.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488513 przez marigra
asiula - no to dobrze ze wszystko w porzadku...ciesze sie bo w sumie glupio popisałam....

gusiag - nawa;lic sie hihihi dobre dobre....widze ze jednak nie wytrzymałas z choinka do mikołajek :blink: no i dobrze, trzeba sobie sprawiac przyjemnosci....
a z sexem to ja mysle ze w polowie to siedzi w glowie - wiem po sobie...juz pisałam keidys ze jeszcze maz mnie nie dotknał ja juz syczałam :lol: a teraz jakos sobir to poukładałam w glowie i jest o wiele lepiej...czasem na pcozatku jest dyskomfort ale pozniej juz ok

ahh i co najwazniejsze zapomniałam sie pochawlić ze moja Zuzola zaczeła dzisiaj podnosic dupkę leżać na brzuszku :D alez jestem szczesliwa.... co prawda musi sie zapierac nozkami o łózko ale juz podniosła ja kilka razy i troche sie pobujała :D hihihi nareszcie

12 lata 1 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #488520 przez asiula2134
,

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka