- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tylko chciałam przypomnieć głosującym i nie głosującym o klikaniu, teraz to naprawdę widzę w tym sens bo Maja ma już drugie miejsce, walczymy zatem o pierwsze i pomagamy jej spełnić marzenie, klikamy raz dziennie do 15 grudnia, gorąco zachęcam i proszę o pomoc w jej imieniu
www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
A tu ranking miejsc:
www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Tak sie pokłociłam z mężem dziś że chyba go spakuje i niech wypieprza do mamusi
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Martyna, czasem się też pokłócić trzeba..
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
martyna- jesli to cie pocieay to ja ostatnio chciałam zamki wymieniać ale jakoś szybko się pogodzilismy, wyrzuciłam z siebie co mi leżało na wątrobie i odrazu lepiej
gusiag - ale mikołajka piekna....naprawde cudeńko, nic tylko taką ucałowac
asiula - nie znam się w tej kwestii, ale zawsze mi powtarzano zeby zwracać uwagę czy dziecko bierze do buzi raczki zabawki, bo jesli nie beirze to coś tam, ale nie pamietam co, bo u nas od poczatku wszystko wpycha do buziaczka itp.....ale najlepiej zrob badania i poradz sie lekarza
ewelina - niczym sie nie martw, poprostu kazda nas odpisuje w temacie ktory jest jej najlepiej znany - my uzywamy mleko bebiko wiec smialo moge sie w tej kwestii wypowiadac, a dziwczyny stosuja inne mleka i dlatego
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
ach.. dopiero mi się wyświetliło zdjęcie profilowe-cudna mała mikołajka, chociaż ja po prostu założe Adriankowi jakiś "wyjściowy" komplecik lub jeansy i koszule
Gabi ja tak na święta nie będę ubierała Oli, te zdjęcia i strój były na potrzeby kartek świątecznych na wigilie szukam jakiejś ładnej sukienki, coś eleganckiego i prostego
Marigra dziękujemy i wysyłamy buziaki zwrotne
Martyna nie martw się, szybko się pogodzicie, najlepiej godzi uśmiech dziecka pomiędzy Wami więc pewnie szybko to nastąpi, trzymam kciuki
Ewelina no chyba ze względu na te święta Ci wybaczam buziaki
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś u nas dzień z brak apetytu ino pije te swoje herbatki i soczki i wodę już daje bo już za dużo tej chemi pije.
Gosia co tam u lekarza wszystko oki ??
ja dziś piąty dzień na tabletkach i okresu już nie mam wogóle był taki skąpy no i chyba przez to mam takie wybuchy złości bo na mojej mamie się już tez oberwało i pewnie jeszcze na dziś się nie skończy mój zły nastrój.
Co do prezentów mój dopiero jedzie kurierem wczoraj zamówiłam więc do mikołaja raczej dojadą i dalej zastanawiam się co mam dać pierwsze.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Powiedziała, że przy takim bólu w trakcie zwykłego badania to żadna spirala nie wchodzi w gre, nie wytrzymałabym bólu mimo znieczulenia.. no i ja tak mam i z kochaniem się, ciężko jest smutne to ale niestety prawdziwe
przepisała mi tabletki jednoskładnikowe, mam troszkę obaw ale może powinnam spróbować, chociaż dla mnie samą antykoncepcją w sobie od jakiegoś czasu jest brak s.
Pani doktor kazała wręcz ćwiczyć próbować itp, nie powiem co jeszcze kazała robić bo to już w ogóle w mojej łepetynie się nie mieści
a i na nerwy mi jeszcze coś przepisała homeopatycznego i na lepszy sen niby.. zobaczymy
i wiecie co?
z tego wszystkiego UBRAŁAM CHOINKĘ
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
to ja miałam tak jak mi inna lekarka zafundowała zastrzyk hormonalny na 3 miesiące a potem dała tabsy na kolejne 3 i moje hormony to była kolejka górska a nie huśtawka. Mam nadzieję, że te tabsy wszystko unormują i znów będę fajną dziewczyną a nie rozwrzeszczaną histeryczką
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Asia- To super że Kacper ma wszystko ok. A ty już chcesz kolejnego dzidzusia teraz???
Ja to mam nadzieję że po tych tabletkach mi się hormony uspokoją.
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
gusiag - nawa;lic sie hihihi dobre dobre....widze ze jednak nie wytrzymałas z choinka do mikołajek no i dobrze, trzeba sobie sprawiac przyjemnosci....
a z sexem to ja mysle ze w polowie to siedzi w glowie - wiem po sobie...juz pisałam keidys ze jeszcze maz mnie nie dotknał ja juz syczałam a teraz jakos sobir to poukładałam w glowie i jest o wiele lepiej...czasem na pcozatku jest dyskomfort ale pozniej juz ok
ahh i co najwazniejsze zapomniałam sie pochawlić ze moja Zuzola zaczeła dzisiaj podnosic dupkę leżać na brzuszku alez jestem szczesliwa.... co prawda musi sie zapierac nozkami o łózko ale juz podniosła ja kilka razy i troche sie pobujała hihihi nareszcie
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa