BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

12 lata 1 miesiąc temu #490661 przez emma
Asia, kot z mysla o tobie sie ujal, bo poczatkowo chcialam go wykadrowac ;)

Tee, kaskady, brzmi fajnie! musisz wrzucic! :laugh: ja niestety gwiazdki musialam robic sama z papieru - lampki mam ledowie, wiec przekluwalam gwiazdki i ponakladalam je na pojedyncze lampki (widac na powiekszeniu), niestety ledy malo swieca, ale jak ktos ma takie lampki "fest jarzące" (jak mowi moj tesc ;)), to ladnie odbija sie od nich swiatlo! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #490673 przez gusiag
Emma ja też mam wujka w Jeleniej Górze :) często go nie ma i mam klucz do mieszkania, więc może może jakoś kiedyś, ale to jak będę w PL bo z Monachium daleko ciut..
Ale! obowiązkowo we Wrocławiu jak będziesz to melduj!!!
dziękuję za pochwałę suwaków <rumienie się>

Asieńka ja też kupiłam już foremki na pierniki w ikei i ciasto na ciastka także jutro albo pojutrze wypiek :) zapraszaju familiu z forum :D

12 lata 1 miesiąc temu #490677 przez gusiag
Tee pościel bardzo fajna, szczególnie biała z czarną owcą :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #490678 przez emma
eeeejjj... ja chce piec z wami pierdniki! :( :kiss:
powiescie koniecznie na choince! :lol:

Tee, mnie tez sie podoba ta posciel! :) podtekst rowniez! :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #490681 przez gusiag
zapraszam do Monachium :) piękne stragany na rynku, grzane wino, choinka.. wpadaj upieczemy też pierniki :)

12 lata 1 miesiąc temu #490682 przez emma
uwazaj, bo to nie jest tak daleko, pamietaj, ze mam urlop, zaraz zapakuje Zośkę i przylecimy! :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #490689 przez marigra
hej mamusie

Tee - ale słodko spi Zuzakowa mikołajka :D uwielbiam patrzec na spiace dzieci, sa takie niewinne grzeczniutkie :D i najwazniejsze ze juz choroba mija

emma - z jedzeniem my tez na poczatku miałysmy z tym problem, bo nie chciała jesc tych po 8- mc, wrociłam wiec do tych 6-miesiecznych i powoli stopniowo dawalam, na poczatku jadla malo krzywila sie pluła miała odruch wymiotny, wiec troche mieliłam, ale nie duzo tak zeby te wielkie kawalki zmniejszac i dawalam, jak widzialam ze je to ok, nastepnego dnia to samo i tak stopniowo stopniowo przywyczajała sie do konsystencji, a teraz juz je spokojnie te po 8- mc. chcoiaz tez zlezy od dania, bo w niektorych te kawalki sa naprawde spore, wiec czasem jeszcze troche blenduje ale juz baaardzo rzadko.
dekoracje piękne - a mistrz drugiego planu tez dostojny pozuje jak należy.....

widze ze temat piernikó sie rozpoczął :D podziwiam ze wam sie chce:P,, my to jedziemy na gotowe....jedyne co robimy to ubieramy choinke :D a z menu to juz sie stołujemy całę święta a poźniej zbieramy prowiant na pozostałe dni :D

12 lata 1 miesiąc temu #490776 przez gusiag
emma napisał:

uwazaj, bo to nie jest tak daleko, pamietaj, ze mam urlop, zaraz zapakuje Zośkę i przylecimy! :lol:

Emma proszę przyleć!!!! nawet nie wiesz jak bym chciała :)

12 lata 1 miesiąc temu #490781 przez gusiag
Marigra ale to takie przyjemne jest upiec coś samemu, a jeszcze jak ma "kształt świąt" renifera, mikołaja itp to już odlot normalnie! ;)

12 lata 1 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #490811 przez asiula2134
.

12 lata 1 miesiąc temu #491042 przez martyna123
Dobry

Wszystkim dzieciaczkom i mamusią życzymy dużego mikołaja. :laugh:

A więc tak dałam małemu i fontanna i garnuszek tylko że ta fontanna taka malutka chodzi o taką allegro.pl/fontanna-pileczek-pilki-happy...-fv-i2795291544.html i jeszcze ja ją zepsułam i nie działa.

Dzięki za wsparcie i dla zdrowie do męża jakoś daje radę a po operacji mózgu zawsze zostają powikłania cud że przeżył to bo było źle i miał śmierć kliniczną.

Tee- a może spróbuj tak jak ja robię mnie mały jak po kąpieli miałam go ubierać i smarować to płakał jak miał leżeć więc ubieram zawsze krótke spodenki stara bluzkę i biorę go na kolana i smaruje masuje daję coś do rączki i on siedzi grzecznie i sie nawet nie wierci.

Emma- piękne ozdoby ale kot najpiekniejszy uwielbiam koty.

już zapomniałam co mam napisać dalej no nic może później spróbuje :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #491066 przez asiula2134
.

12 lata 1 miesiąc temu #491178 przez marigra
dzień dobry mamsuie

przede wszytskim mnóstwa słodyczy, samych radości i grubaska mikołaja :D

martyna - jak popsułas fontanne??? moze da sie jeszcze naperawic???? i trzymam kciuki za męża,,,,ciężkie chwile przeżyliście razem, mam nadzieje, że z czasem objawy będą coraz łagodniejsze....

asiula - u nas Zuzka tez jak jest nowa glosna zabawka to sie boi, ale spokojnie powoli powoli isie przywyczai, moze na poczatek wyłącz dzwięk, niech sie bawi samą lokomotywą, a z czasem i polubi muzyke :D

a u nas ZuzkA JUZ dawno dostała prezenty bo nie mogłam sie doczekac :D
oczywiscie dostała wspomniany bembenek i kubeczki -piramidkę z Ikei ;P

12 lata 1 miesiąc temu #491186 przez gusiag
kochane bogatego Mikołaja a jak Mikołaj skromny to pewnie Gwiazdka będzie bogatsza :)
ja Oleńce dałam tą piramidkę z kołek ale nie umie się nią bawić i gryzie ją a nawet najmniejsze kółko wepchnęła do buzi :)

dziś znów nie ma humoru i płacze i marudzi..

12 lata 1 miesiąc temu #491222 przez martyna123
No zepsułam tak że chciałam te kuleczki z obu stron włożyłam i się chyba zjarała mąż ją poźniej sprawdzi a tym garnuszkiem się bawi i tanczy bo śpiewa mu muzyka bo kupiłam nie oryginalnego i cały czas jeździ i gra muzykę już mnie głowa boli od tej muzyki :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka