- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
chyba trochę przesadził..
Gusiag odpoczywaj !
Martyna,w sumie są dni już że młody nie je mleka. Bardziej chodzi o noc..
herbatę doi jak zły z butli, podałam dziś mleko.. wyrwał się w łapki .. do buzi iiii szok, skwaszona mina i oddana butla.
ja sama zamówiłam sobie 2 butelki perfum i dziś dostałam, a jak wróciłam z pracy dostałam 3 i róże w doniczce;) na rok ,albo dłużej starczy mi teraz tych perfum!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Martyna, fajnie, ze z uczuleniem lepiej! rozbawil mnie twoj tekst o "szatanku" - wiem, co masz na mysli, bo u nas dokladnie to samo .
Z problemami z mlekiem nie pomoge, bo u nas nie ma buntu na mleko, ale slyszalam, ze jesli dziecko konsekwentnie odrzuca mleko, to moze mu po prostu nie sluzyc i to odrzucanie jest podswiadome (mam taki przypadek w rodzinie), tylko ze kiedys zmuszano nas do picia mleka, wiec sie przyzwyczajalismy. teraz ponoc jest taka szkola, ze jesli dziecko odrzuca, to nie powinno sie zmuszac... nasza pediatra z kolei odradzala mi podawanie mleka krowiego do picia przed skonczeniem 3 roku zycia. oczywiscie w nalesniczkach, piszkoptach czy jogurtach to nie szkodzi, ale do picia powinno sie dawac modyfikowane. ona polecala Enfamil, my na razie na Bebilonie, ale jak Zosia skonczy rok, planuje jej zmienic na ten Enfamil (jak rzekla lekarka o Bebilonie: "skodami tez mozna jezdzic, ale w mercedesie komfort lepszy" ). sprobujemy wiec tego "mercedesa" .
ps. mam do opchniecia puszke Nutramigenu2, jesli ktos potrzebuje, moge podeslac poczta!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzien koszmarny, niby mialo byc tak milo i romantycznie a tu kicha Kinga po wczorajszym spacerze sie rozkichala, a dzisiaj to i katar i oczka lzawia, dobrze ze goraczki nie ma. Marudna, jeczaca byla przez caly dzien
Psikam nosek, smaruje mascia rozgrzewajaca i podaje nurofen wiec mam nadzieje ze te paskudztwo szybko nas opusci. Ale moze to tez byc wina zabkow bo w buzi laduje doslownie wszystko
Ale bylo tez i przyjemnie, maz mi kupil tableta zebym po nocach nie musiala sie meczyc na telefonie
Dzieki za opinie na temat kuchni
Emma nad ikea tez myslimy, bo oni maja bardzo fajne i praktyczne rozwiazania. Ale pytalam o BRW bo jakis czas temu zakochalam sie w ich frontach tzn w jednym kolorze a nigdzie indziej nie moge takiego znalezc.
A ten stolarz to niby robi z porzadnych materialow, zawiasy maja dozywotnia gwarancje, szuflady i drzw sa samo dociagajace ble ble ble mieli bardzo dobre opinie na internecie, no ale ta cena to mnie przerazila
Zobaczymy ile nam jutro wylicza
Asia buziaki dla Kacperka i duzo zdrowka
Gosia przygotowania do roczku jak widze ida pelna para, jeszcze troche i my zaczniemy sie szykowac udanej zabawy
Tee widzisz a tak sie martwilas o Zuze a tu prosze takie postepy z dnia na dzien
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A tak na marginesie to zazdroszcze ci zim . Mialam dziadkow w Nowym Targu i czesto tam bywalam i sie rozkoszowalam gorami, gorskim powietrzem i klimatem, no a w zimie zima mile wspomnienia mam ....
Z tymi biustonoszami to tez mam problem i sama juz nie wiem jaki mam rozmiar teraz kupilam sobie 75 C i jedna podkreslam jedna miseczka jakas taka jak by mala jest zawsze nosilam 75 B czyli chyba taki uniwerslany musze sie chyba zglosic do ten programu Trinny i Susannah ubieraja .... haha moze im sie uda dobrac dobry rozmiar
Emma czyli mam rozumiec ze z nutramingenem sie zegnacie
Musze pochwalic moja marude . Coraz czesciej i dluzej stoi bez trzymanki, a dzisiaj nawet zrobila do mnie cos ala kroczek. Stala sobie, ja ja zawolalam i ona sie ruszyla ale juz tak lecac do przodu. No ale dla mnie to juz byl kroczek
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aaa no i likend sie zaczyna
u nas to ostatnie dni na wakacjach, w niedziele wracamy do deszczowej Irlandii
a tym czasem jedziemy wyceniac dalej kuchnie i szukac lapki do lazienki
wpadam w wir zakupow
aaa no i Kinia juz dzisiaj lepeij sie czuje, oczka nie lzawia, katarek tez jak by sobie poszedl tak wiec te przeziebienie bylo przez jeden dzien, wiec moze to jednak od zabkow
mielego dnia wszystkim zycze
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
emma Zośka w kąpieli wygląda rewelacyjnie! czego używacie,że jest tyyyyle piany?
gabi dzisiaj wraca mąż, wiec nie wiem kiedy mnie tu teraz zobaczysz
ewelinda to super, że Kinia już się lepiej czuje, jeśli chodzi o kuchnię to ja robiłam pod zamówienie i też zapłaciłam kilkanaście tysięcy, ale jestem baaardzo zadowolona, super solidnie wykonana, praktyczna (w sumie sama ją sobie zaprojektowałam tzn powiedziałam co i jak chcę) ale wykonywała ją olsztyńska firma, więc to w twojej sytuacji nic nie zmienia
gusiag ja tam się nie naśmiewam z twoich walentynkowych zakupów, bardziej to romantyczne niż moje samotnie spędzone
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
emma - fajnie, że czujesz się lepiej....bo teraz te choróbska czyhają na kazdym kroku.... a Zocha no genialna poprostu , a wy jeszcze kapiecie sie w wanience??? nie zalewacie meiszkania??? my juz przenieśliśmy się do wanny, żeby ocalić podłogi i sciany
ewelinda - my mamy kuchnie od stolarza i powiem szczerze, że jesteśmy mega zadowoleni. zsrobilismy ją na zamówienie, według własnego projektu (sami ustalalismy co i jak), stolarz doradzał nam tylko jak najlepiej zrobić itp. Zapłacilismy duzo mniej niż w sklepie, a naprawdę nie mogę narzekać.... ale to wszystko kwestia ustaleń i własnego zapotrzebowania....a co do mebli BRW - ze słyszenia wiem, że teżś są dobre (szwagierka u nich zamawiała). nic sie nie wypacza nie podnosi skrzypi itp...
ewelina - to radykalnie odstawiłas od piersi...uwazaj zebys zastoju nie miała....sprawdzaj, bo szkoda zebys się męczyła.
georgette - nawet nie próbuj od nas uciekac mąż mężem, ale forum to obowiązek kazdej mamuśki marcówki
no nic lece do pracy - swoją droga znów smarujecie jak nie mogę pisać
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tylko na chwilkę. Nie mam za bardzo weny do pisania... wybaczcie
Dziś Misiek większa smęda jest, chyba znowu zęby... mogło by się to już skończyć. Jeszcze mi mąż jutro do pracy idzie... chociaż on miał mieć wolne, a ja miałam mieć wychodne :/ Jestem zła
Jedynie napiszę co do tej kuchni... to jest dużo i nie dużo zarazem. Kuzyn mojego W kiedyś pracował w firmie robiącej meble na zamówienie i tam kuchnia kosztowała ok.25 tys., ale była naprawdę z bardzo dobrych materiałów... Sama bym tyle nie dała
miłego wieczoru i weekendu
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
z innej beczki i nie na temat roczku, żeby nie przynudzać
ile kosztowały stroje waszych pociech na chrzest??
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękuję, dziewczyny, za miłe słowa pod adresem Zofii!
Dorota, używamy od urodzenia płynu do ciała i włosów johnsona (duża żółta b butelka) i zawsze jest tyle piany .
Marigra, kąpiemy w pokoju, bo nie mamy wanny, a z kabiną chcemy jeszcze poczekać .
Gosia, ja kupiłam ubranko w zarze, sukienka z majteczkami 80, a sweterek 50 zł. Jakoś tak .
A Zosia dzisiaj przeszła sama przez cały pokój! Fajnie było!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
no i brawa dla Zofii za samodzielne chodzenie!! super!!
Ewelina, cieszę się, że walentynki udane, oby tak dalej. A z piersiami uważaj, jak poczujesz ból i guzki to leć do lekarza, żeby to nie było zapalenie!
a o zębach to już nawet nie ma co gadać, wszystkie marudzą, źle śpią, a tym co śpią zazdrościmy..
dobrej (o ile taka jest możliwa) nocy
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa