- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Dziś noc nie przespana, ale nie tylko przeze mnie... Michał też co chwilę się budził :/
Miłego dnia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
Maja już w żłobku, noc zadziwiająco spokojna, może dlatego, ze znowu spałam na kanapie
jak ją dziś zostawiałam to się rozpłakała i słyszałam za drzwiami jak płacze, ale zanim dojechałam do domu dostałam smsa, że już nie płacze i grzecznie się bawi, naprawdę dobrze mieć taką znajomą
ja zaraz będę się ogarniać, bo o 12.30 mam rozmowę a jeszcze wcześniej chcę wyskoczyć na zakupy, może w końcu dzisiaj coś kupię dla siebie - to by była miła odmiana
u nas dzisiaj też zimno, ale na szczęście nie pada - wczoraj przeszła taka ulewa, że wycieraczki w aucie nie nadążały zbierać wody
asiula ja jeszcze żyję nadzieją, że lato się nie skończyło, bardzo szybko zleciały te wakacje, nie nacieszyłam się ani pogodą ani wypoczynkiem; jak Kapi?
aisod współczuję nieprzespanej nocy
gusiag dzięki
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
asiula dobrze, że Kapiemu jednak nic nie jest; musi być dobrze z tym żłobkiem, bo nie mamy innego wyjścia, a poza tym skoro pozostałe dzieciaki jakoś tam przetrwały to Maja też da radę
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
u nas noc dobra, Ola spała jak zawsze 20:30-8:00 z pobudką o 6 na mleko. Dobrze, że wstaje na to mleko bo w ciągu dnia ani na noc już nie chce mleka, zjada tylko jogurty i musli. Ja budziłam się dwa razy, raz jak zapłakała i mnie wołała przez sen i drugi na mleko. Także noc udana.
Dorota Maja tak szybko przyzwyczai się do żłobka i dzieci że nie będzie chciała wychodzić
szkoda że leje u Was, u nas już ładnie i ma być przyjemnie ciepło.
Asia to dobrze, że Kapi zdrowy samochodzikami się nie martw, przecież nic nie zje, tylko pewnie jeździ, poza tym jak bawisz się z nim to jest ok. Moja Ola też kocha samochody ale im większy tym lepszy, mamy kilka już w domu, idzie się o nie zabić czasami
a co to za koszmary masz? oglądałaś coś złego?
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobra ja spadam, pora wyskoczyć z dresu i się ogarnąć, najpierw rozmowa, może zakupy i na 14. po Majusię do żłobka
miłego dnia, zajrzę pewnie wieczorem
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Asia Adrian też uwielbia auta i małe i duże. Mamy już ich mnóstwo.. Ale sie nie obawiam, ze coś polknie bo przynajmniej jak narazie nie ma w zwyczaju wkładać nic do buzi. Ale oczywiście uwielbia jak się z nim bawimy. Przychodzi daje auto i trzeba się bawić, zaraz za autami ulubione są książeczki.
W warszawie słońce! ale jest wierzenie wieć upału nie ma i jakoś już się nie nastawiam na nie..
Dorota, daj znac no i oczywiście powodzenia!
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Widzę, że dal większości dzisiejsza noc nie za ciekawa była... Może jakieś złe bioprądy
U nas lało z rana, a potem zaświeciło słoneczko, ale jest zimno...
Auta też są ulubione (jak wszystkie zabawki, no prócz klocków), najbardziej lubi jeździć traktorami
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
My tez nie spali cala noc od Szymona jajka wygladaja gorzej mimo kupionego kremu i wykapanego w krochmalu nic nie pomoglo tylko pogorszylo sie od czego to moze byc ?
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Może ktoś będzie miał lepszy pomysł , bo jak nie to chyba tylko lekarz Was ratuje, jeśli to dalej będzie większe.
A może je coś nowego? Coś co powoduje kwaśniejszy mocz i przez to go podrażnia... hmm nie wiem...
Gusiag nie przejmuj się może to po prostu nie będzie jej ulubione danie Ziemniaka spróbuj podać z masełkiem potłuczonego, albo w całości, może z jakimś sosem jej posmakuje... Zrób na kilka sposobów. Michał np. nie chciał jeść fasolki szparagowej jeśli miała na sobie bułkę tartą i masło, za to samą jadł "kilogramami". Ziemniaki tylko w kawałkach, bo potłuczone były blee itd. itd. mogę długo wymieniać. Spokojnie w końcu odkryjecie co jej smakuje Nie ma co płakać. <tulę mocno>
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa