- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
aisod a dzisiaj odwrotnie Maja po powrocie ze żłobka nie chciała jeść, zrobiłam dla niej obiadek a ta pogmerała i niewiele zjadła, później owocami też specjalnie się nie zajadała... w domu też dostawała o stałych porach jedzenie, więc może reguluje się od nowa, bo teraz je o innych godzinach; mimo braku apetytu humor miała fantastyczny, poszliśmy na długi spacer, ładnie się bawiła
wiecie co ja dzisiaj zrobiłam? jestem chyba jakaś upośledzona rano wyjęłam paragony razem kartą z portfela i ok 18 pojechałam do carrefoura, nic nie kupiłam, więc pojechałam zatankować samochód, oczywiście po zatankowaniu zorientowałam się, że zapomniałam z domu karty, gotówką miałam 10 zł a T. nie brał portfela, bo ja prowadziłam, więc mu nie był potrzebny... podeszłam do okienka poprosiłam babkę, żeby wypuściła T., żeby pojechał po kasę a ja stałam jak kołek w płocie przez 20 min do tego w drodze powrotnej Maja zasnęła i już 2 dzień bez kąpieli poszła spać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Mówię Wam już dobranoc! Zmęczona jestem trochę
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ja to jestem panikara...
Jej jak ja chce jutro;)
Gusiag czyżby miala greya ze tak mało się udzielasz, ja w tym tyg bez mocy i w drzemki spie a takto się nie da czytać
Czytam 3 cz.
A dziś już brak weny, jakies przesilenie czy co?
Dobranoc
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
bo jak nie to nie jedz do lekarza nic ci nie zrobią ani nie powiedza. nie ma sensu, nabił guza nie pierwszy nie ostatni taz
Gabi dostałam książki dziś ale nawet nie odpakowałam, nie mam czasu, Olka dziś była niedobra i byłyśmy cały dzien na dworze.
Poza tym wylała mi kawe na laptop mój i na siebie na sofę i dywan i jakoś tak dzień dziś kiepski.
weny mi brak
a opinie w necie na temat greya takie złe że mi jakoś się nie chce nawet zaczynać.. ale jak już kupiłam to zacznę czytać za jakiś czas
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
ja na szczescie nie pije goracej kawy tylko lekko ciepla i sie nie poparzyla. za to dzis kolega Oli ugryzl ja tak mocno w palec ze nie bylam w stanie jej tego palca z jego buzi wyjac, balam sie ze odgryzl!!ale zostawil tylko rane na paluszku. A Ola plakala z 10 min tak ja bolalo nie zrobił tego celowo, ona mu wsadziła paluszek do buzi bo cos razem jedli a on zacisnal szczękę jak pies. no bywa i tak nic sie nie poradzi, dostał w dupe od rodzicow ale za maly jest zeby zrozumiec. takze ten dzien niech juz idzie w cholere
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Szymon poplakal troszke tylko skaka po lozku boje sie ze teraz jak zacznie wymiotywac to ja zendleje. Dobrze ze ten dzien sie konczy.
Dobranoc
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Pomysl o czyms milym i idz spac.
ja tez sie klade jutro będzie LEPIEJ
BUZIAKI
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gusiag biedna Ola, na pewno paluszek bolał, wiem jak Maja nas gryzie... nie ma chętnego, żeby zajrzeć czy idą kolejne zęby jeżeli mały "gryzoń" faktycznie nie zrobił tego celowo to nie rozumiem reakcji jego rodziców, w sumie nie mi to oceniać
widzę, że nie tylko ja miałam kiepski dzień.... nieszczęścia nie chodzą parami, one chodzą stadami
ewelinda oby taki stan rzeczy trwał jak najdłużej
a ja dzisiaj już wyprawiłam swoje dziecko do żłobka, wstała w cudownym humorze, bawiła się, dała się grzecznie ubrać, przed wyjściem zrobiła pa pa ale jeszcze przybiegła dać buziaka cudownie rozpoczęty dzień
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
u nas kiepsko tzn u Zuzy - nie poszła do żłobka bo ma takiego gila do pasa ze szkoda mówic do tego gorączke, chrypi i skrzypi. Dobrze ze mama miała dziś wolne to ja jej zawiozłam, ale i taj idziemy do lekarza. Ja tez się czuje jakos kiepsko, powoli mam katar pobolewa mnie gardło....czekam tez na info ws pracy i tak jakos jestem rozmemłana dzisiaj, wiec wybaczcie poczytam tylko...ogólnie ciężki tydzień.....
martyna - tez mi się wydaje ze więcej strachu niż innych dolegliwości na szczęście obserwuj, ale myślę ze wszystko będzie dobrze..
aisod - to czekamy na USG w takim razie, ale najważniejsze ze wszytsko dobrze
a co do wypadków dzieci niestety są nieuniknione...my już też miałyśmy rozbite czoło o segment, spotkanie z sedesem na czole, rozbity nos na schodach, skaleczon a opuszkę palca, więc co chwile coś...
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa