- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
No i najważniejsze- mój pracodawca w końcu "odkrył" że łaski mi nie robi przedłużając umowę ze mną, i w poniedziałek jadę podpisać papierek, i jestem już spokojna Chyba że paradoksalnie urodzę wcześniej, to na nic mi będzie całe to wyżeranie się o swoje.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
jak tam nocka u mnie przebiegla spokojnie tylko raz wstawalam:
Marysiu gratulecje wkoncu Twoj szef przemowil ludzkim glosem:) tylko po co Ci tyle nerwow naszarpal
jak sie ciesze kazda ma jakies dobre wiesci u mnie tez ok tylko czekamy na tatusia ale juz tylko do srody niech wraca bo juz staje sie taka nieznosna ze cho cho
milego dnia!!!
pozdrawiam!!!
- roxana
- Gość
U nas nocka bardzo dobrze - o dziwo wstawałam tylko 2 razy:)
Ale za to od 20 do 24 miałam z 15 skurczy. ale potem wszystko się uspokoiło i zamiast na porodówkę poszłam spać.
Matysiu super, że wreszcie szef okazał się choć w jakiejś części myślącym człowiekiem.
My też mieliśmy zakaz sexu od 25 tygodnia do teraz. Ale po 38 to podobno każdy już ma dyspenzę
My w każdym razie będziemy się trzymać zaleceń lekarskich
Batmanik zobaczysz, że ani się obejrzysz a już będzie środa i już będziecie razem - czas tak szybko ucieka.
Pozdrawiam Was Mamusie
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bylam dzis u fryzjera od razu lepiej sie czuje jak nowo narodzona
jakas cisza ostatnio panuje na naszym forum
- roxana
- Gość
A na forum to straszna cisza, może dziewczyny już rodzą, albo oddają się ostatnim zakupom przed porodem:)
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
A teraz oryginalnie i nie z tej beczki- dziewczynki, macie może wzory na druty na ciuszki dla niemowląt? ile mogę tłuc tych czapeczek, a już kupiłam specjalną wełnę i chciałabym (póki mam czas)je wykorzystać
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marysiu ja Ci w tym fachu nie pomoge bo w tym kierunku jestem totalne beztalencie nie mam pojecia jak to sie robi nawet nigdy nie probowalam...
zycze Wam spokojnej nocy i jak najmniej wstawania!!!
- roxana
- Gość
To prawda po 37 tyg ciąży człowiek się uspokaja i pozbywa stresu.
Miłej nocki Mamusie
- kasia86
- Wylogowany
- budujemy zdania
jak nocka?? u mnie jak zwykle kiepsko...na dodatek wczoraj odwiedzili nas znajomi i godzine przed snem najadłam się ciasta i opiłam coca coli i nawet nie chcecie wiedzieć co przeżywałam w nocy
miłego dnia
- roxana
- Gość
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ooo wkoncu w domu i mam chwile na pisanie...
u mnie noc nawet miarowo zleciala odliczam dni do srody
a pijecie kole w ciazy???ja wogole gazowanego chyba ze juz nie dawalam rady wytrzymac to nie duzo pilam a moj jakby uslyszal ze pije gazowane albo jak widzial ze podpijam mu pepsi to tyle marudzenia ze mi sie pic odechciewalo
pozdrawiam!!!!
- kasia86
- Wylogowany
- budujemy zdania
uwielbiam zupki chińskie ale to strasznie niezdrowe jest i nie jadłam ich w ciązy, ale jak było już po 3 miesiącu to stwierdziłam że zapytam swojego gina co myśli o takim jedzeniu bo aż mi ślina leciała na samą myśl, no i pytam go czy mogę jeść zupku chińskie a on do mnie tak na poważnie
-a jest w składzie marichuana??
już się zaczełam śmiać i mówię że chyba nie ma to mi odpowiedział że jak nie ma to mogę...dał mi do zrozumienia że mogę jeśc wszystko aby tylko pamiętać o witaminach i zdrowym jedzeniu więc raz na jakiś czas zjem taką zupke
chodzą za mną też energidrinki te typu redbul albo burn ale na to już sobie nie pozwalam...czasem tylko usta zamocze żeby poczuć ten smak
roxanko ja też mam coś dużo skurczy od wczoraj, nie bolą ale łąpią często...ciekawe co by pokazało ktg jak bym dziś miała... mam w poniedziałek ktg dopiero
dziś spakowałam torbę w końcu...bałam się ją spakować bo miałam głupie przeczucie że jak spakuje to zaczne rodzić...no zobaczymy czy to było tylko głupie przeczucie pewnie tak
całuski
- roxana
- Gość
- Mika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dolegliwości ciążowych od początku raczej nie miałam, teraz już jest mi ciężko, zwłaszcza przy wstawaniu w nocy z łóżka Ale najczęściej tak dwa razy w ciągu całej nocy więc nie jest źle.
Nie wiem co jeszcze o sobie napisać, znacie się już dosyć długo a ja jestem nowa i zielona:))
Pozdrawiam jeszcze raz wszystkie mamusie !!!
- kasia86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mika u nas jak w domu czuj się jak u siebie dzień czy dwa i będziesz czuła się jak nasza jak już do nas dołączyłaś to nas nie zostawiaj...zoastań z nami bo im więcej nas tym rażniej