BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 3 miesiąc temu #752866 przez joannap1991
Mam 22 lata jestem z Wielkopolski i to nasze pierwsze dziecko ;))
prawdopodobnie bedzie Zuzia :) Mamy się dobrze czas leci jak szalony :)) Jeszcze nic nie mamy dla maleństwa na razie tylko wszytsko ogladamy ale juz za tydzien wielkie zakupy nas czekaja :)) Pokoj już wymalowany wyremontowany meble czekaja na ciuszki i reszte malusich rzeczy :))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #752879 przez Pipinka
Witaj Joannap :)

Anitka tak chodzę do tego samego :) prócz tego że ma chwilowe braki pamięci :p to dobry lekarz i w szpitalu się mną zajmował.. :)

11 lata 3 miesiąc temu #752885 przez kociaczek1610
witam nowa mamuske :) wlasnie tak czytam jak wam sie ciezko przechodzilo glukoze... wspolczuje... mi sie coraz ciezej to pilo chwile bylo dziwniie potem oki :) a co do wyniku to jaki jest w normie??? ja mam 93 i sie zastanawiam

11 lata 3 miesiąc temu #752886 przez gaguka
Witam nową mamusię ;) Kolejna Zuzia widzę :D

11 lata 3 miesiąc temu #752901 przez krecia88
witam nową mamusię!

Kociaczek jeśli te 93 miałas juz po wypiciu to wynik jest w normie więc nie musisz się martwić :)

co do urządzania pokoju - my pewnie ruszymy z tym w pazdzierniku. mamy zamowiona szafe tak zeby moc poprzekladac swoje ciuchy a nasze mebele przeznaczyc na ubranka małej. Co do pewnej listy zakupoów (jakie łózeczko i jaki wózek) to póki co u mnie wielka niewadoma. Mam kilka faworytów, ale dopiero po dokłądnych oględzinach na żywo będziemy cos zamawiac. Czytam opinie na temat poszczególnych modeli wózków ale i tak chcemy jechac do sklepu tak by pojezdzic/posklada/popodnosic/poprzerzucac rózne wózki.

Jakiś czas temu pytałam Was o ruchy dzieciaczków - moja mała z dnia na dzień coraz bardziej szaleje! Juz nawet wiem kiedy najbardziej jest rozbudzona - ciekawe czy taki sam plan dnia zostanie jej po porodzie.

A i znowu łapią mnie skurcze w nocy! masakra :( dzis na zmianę - raz jedna, a potem druga noga... :angry:

11 lata 3 miesiąc temu #752928 przez Anitulka
Witaj joanno ;)

Tak czytam o waszych glukozach i już mi się niedobrze robi na samą myśl :P na szczęście mój mężczyzna pracuje niedaleko przychodni, więc w razie "w" mnie odwiezie do domu :)

Krecia ja też się zastanawiałam czy taki rytm snu i rozrabiania zostanie małej po narodzinach :) nawet by mi to pasowało, bo kopniaczki budzą mnie kolo 6:30 a do 22:00 zazwyczaj jest juz spokój (albo ja już padam i nie czuję :laugh: )

11 lata 3 miesiąc temu #752939 przez Adka94
Cześć Joanno :)
To termin masz tak samo jak ja tylko u mnie chłopiec :) i także jestem z wielkopolski.
A mój maluch właśnie się rozkręca i mnie kopie :)

Jak tak czytam jak się czułyście po tej glukozie to zaczynam się bać

11 lata 3 miesiąc temu #753001 przez mirka26
witam nową mamusię. co do ruchów to moja Karolinka to baletnica chyba będzie bo kopie od rana do nocy.ja glukozę mam we wtorek bo przez chorobę musiałam odłożyć. a co do nerwicy to mąż ma a ja spoko tylko bałam się o niego co chwila na pogotowiu bo go ściskało w klatce piersiowej,

11 lata 3 miesiąc temu #753006 przez pysiaczek19918
Witam dołaczam do was... Cos o mnie nazywam się Patrycja jestem z Lublina i jestem w 24 tygodniu ciąży termin mam na 21 stycznia 2014... z usg wynika że będzie to Zuzia:) swoją drogą strasznie dużo mam nazywa tak ostatnio swoje dzieciaczki, co sie dziwić śliczne imię:) Pozdrawiam

11 lata 3 miesiąc temu #753007 przez mirka26
pysiaczek witam dużo nas na styczeń super. mam nadzieję że po porodzie dalej będziemy tu pisać o naszych szkrabach

11 lata 3 miesiąc temu #753025 przez Linka2
Cześć Pysiaczek :) ja też jestem z Lublina ;) myślałaś już w jakim szpitalu chcesz rodzić?
to prawda, że Zuzi jest bardzo dużo ale wcale się nie dziwię :) ja sama mam dwie siostrzenice o tym słodkim imieniu
u mnie już chyba postanowione ;) na 99% będą Aleksander i Nikodem ;)

11 lata 3 miesiąc temu #753072 przez Anitulka
Cześć pysiaczek :)
no to wychodzi na to, że w styczniu trochę posypie nam się Zuzanek ;)

Linka, imiona bardzo ładne :)

11 lata 2 miesiąc temu #753080 przez gaguka
Witamy Pysiaczek :) grono nam się rozrasta :D

Linka bardzo ładne imiona :)

11 lata 2 miesiąc temu #753091 przez anitkade
Linka, to Ty masz już obu chłopaków potwierdzonych?!?! Albo nie pisałaś, albo przegapiłam. Fajnie, że już wiecie. Napisz do Moni, żeby w tabelce uzupełniła. Imiona piękne rzeczywiście. Zuzia też nam się podobała jakiś czas temu, ale zanim udało się zajść w ciążę - to wymyśliliśmy Hankę :)
Ach no Pysiaczek witamy :) Czy to Twoja pierwsza dzidzia? Mamy tutaj już mamusie zahartowane w boju i nam bardzo doradzają :)
Mirka, mam nadzieję, że mąż już dochodzi do siebie. Mam też nadzieję, że jakiekolwiek kłopoty macie - szybko się rozwiążą i już nie będzie powodów to takich nerwów.

11 lata 2 miesiąc temu #753137 przez mokka
Ja również witam nowe mamy :) Ach, kolejne Zuzki :) jak tak dalej pójdzie to chyba się zastanowię nad zmianą imienia dla małej bo nie chcę aby co druga dziewczynka w klasie miała na imię Zuzia ;) Problem w tym, że niewiele imion żeńskich mi się podoba :)

Linka, jakie ładne rzadko spotykane imiona :) szczególnie ten Aleksander podoba mi się :) Pamiętam, że chciałam żeby nasza córa miała na imię Ola, ale jakoś tak M nie był przekonany do tego...hmmm może go jednak namówię bo ładnie brzmiałoby to z naszym nazwiskiem ;)

Fasolek [*] 10tc (2016)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka