- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Adka94
- Wylogowany
- gaworzenie
A mój mały z kolei jest leniwy i nie rusza się za często i za mocno może dlatego że u mnie on jest trochę za nisko niż powinien być.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Pępek mam płaski,i z Remikiem też mi nie wystawał,widocznie taka uroda.
Domi Tim faktycznie ładnie rośnie,super.a ta szyjka ile ma milimetrów? Luteinę dostałas, i coś jeszcze?
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja biore dufaston 3 razy dzienie asmag2x3 dpochwowe na infekcje dostałam a na szyjke nic nie mowił powiedział ze mam lezec i mowi ze przez infekcje sie skrociła. miałam 3,6 a teraz mam 3.0...
Tim jest strasznie żywym dzieckiem..czasem rusza sie leniwie,czasem raczkami i nozkami cos tam stuka a czasem gra w piłke i siatkowke czuje ruchy powyzej pepka pare razy oberwałam po żebrach lekarz stwierdził ze teraz dzieci rodza sie po 4 kilo i mnie to moze czekac..ja niewiem jak ja go wypcham
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Pępek mam płaski,i z Remikiem też mi nie wystawał,widocznie taka uroda.
Domi Tim faktycznie ładnie rośnie,super.a ta szyjka ile ma milimetrów? Luteinę dostałas, i coś jeszcze?
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja ruchy czuje bardzo czesto ale chyba w pecherz nigdy nie dostalam. Jak wy to odczuwacie ze wiecie ze po pecherzu kopie?
A pepek mam juz troszke wystajacy. Pewnie jeszcze wystrzeli do przodu.
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Dimi ale masz wielkoluda jak taki bedzie wielki do porodu to moze bedziesz miec cc bo pierwsze dziecko w takich roznmiarach byloby ci ciezko urodzic?
moja w 23 tc wazyla nie cale 600 g a niektorzy mowia ze to duzo:P
lozeczko sliczne moim zdaniem szuflada jest zawsze przydatna i praktyczna nawet na zabawki
moja Zuzia tez sie duzo rusza ale raczej delikatnie
brzuch mam jakos nisko i mam wrazenie ze rosnie mi w oczach az jestem przerazona bo ciagnie mnie strasznie skora jakbym miala peknac
ja ciuszki poprasowane ukladam juz do komody bo mam cala pusta dla dzidzi
niestety ciuszki po Julce ktore mi kolezanka opddala nie sa juz tak ladniutkie i przy kolniezyku przyzolkly i sie juz nei dopraly
dobrze ze mama mi dowiezie ejszcze nowych bo zla jestem strasznie ze sie tak poniszczyly
a te delkaracje o rocznym macierzyskim to w pracy musza nam dac jakis wniosek do wypelnienia czy same mamy gdzies go sdzukac i tylko dostarczyc?
i w zusie nic nie musimy same zalatwiac chyba?
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kociaczek - też masz tyle stresu? Niesamowite to jest, że jak człowiek najbardziej potrzebuje spokoju to się wszystko wali I potem dochodzi jeszcze niepokój, że te nerwy są niedobre i taka spirala się rozkręca. Okropne to jest. Ja się staram za dużo nie rozmyślać, oglądam sobie serial z mężem, zajmuję się czymś, siedzę na forum, byle tylko nie rozmyślać.
Monia, fajnie, że masz takie zaawansowane przygotowania. Właśnie też bym chciała już te ciuszki moje zobaczyć. W sobotę kupuję materiał na śpiworek do wózeczka i od poniedziałku szyję
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
to zazdroszcze sama bedziesz mogla cos maluszkowi uszyc fajnego i nieoklapanego
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anitko ogladam wszystko proboje..nawet z moim M gram czasem wieczorami aby spedzic czas.
mnie dzis Tim obudził o 6.00 no i o 8,50 kopniakami w pepek..on mnie kopie wszedzie i tez jest nisko ale sie kreci sporo..
ja mam juz troche ciuszkow w czwartek bede miec wiecej bo jade do rodzicow po karton juz nie moge sie doczekac
- Pipinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jesteście całym moim światem :*
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Pipinka, wkurzyłabym się też...takie rzeczy tylko w nfz chyba :/ może podjedź do szpitala i zapytaj to Ci ta krzywą gdzieś zrobią. Wiem, że w Safmedzie w Sosnowcu (ja tam krzywa robiłam) jest punkt pobrań czynny od 7.30 do 10.30 (lub 11) ale nie wiem czy w soboty też. Jak coś to mogę dzisiaj sprawdzić bo idę tam po wydruki z wynikami. Tylko, że od Ciebie to troszkę daleko jest.
Domi, faktycznie synek rośnie Ci jak na drożdżach ja jestem ciekawa ile moja mała waży bo na początku 22tc ważyła 580g. W którym tygodniu robi się to trzecie usg? Jejku, połapałam się wczoraj, że w poniedziałek zaczynam trzeci trymestr! Chyba pomału panikuje bo już bliżej końca niż dalej.
- Adka94
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja za każdym razem jak idę a 8 października będę szła piąty raz to mam robione usg i wszystko.
DoMI* a to duży już
No właśnie a co do tego badania Krzywa cukrowa to jeszcze skierowania nie dostałam a jak będę u niej to będzie już 28 tydzień a to badanie robi się do tego tygodnia to mam nadzieje ze wtedy mi da bo badania moczu tez jeszcze nie miałam.