- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja nie mam takiego dziwnego uczucia jak chodze na szcescie
anitka ja bym poszla tam gdzie ci przeniesli zobaczysz jak to tam wyglada itp a jak bedziesz miec jakies watpliwosci czy bedziesz niezadowolona to pojdziesz prywatnie i tyle
u nas z porodem wlasnie jest to ze nie traktuja tego jakos intymnie tylko jak zwykla fozjologie i to mi sie bardzo nie podoba...kazdy ci w tylek patrzy zero intymnosci a jak sie jeszcze ordzi na takiej ogolnej sali to porazka kobiety tylko parawanem oddzielone wszystko slychac itp a jeszcze jak dojda stazysci to juz wogole sobie nie wyobrazam.u nas w szpitalu niestety jest tylko jedna sala do porodow rodzinnych i tam rzeczywiscie jest super jak zwykly pokoj ale jak sie trafia 2 porody rodzinne to juz klapa..niestety ja tam mialam i wyladowalam na ogolnej;/
- lenartowicz
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pysiaczek nie martw się, lekarz na pewno wie co i ile możesz brać. Ja po szpitalu bralam więcej tego niż Ty, a i nawet antybiotyk silny 4razy dziennie. Femisept uro też miałam.
Mirka współczuje ale trzymaj się, już niedługo.
- Mag
- Wylogowany
- pierwsze słowa
mirka trzymaj się dzielnie i oby w dwupaku jak najdłużej. Każdy tydzień teraz ważny.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- emilka1103
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Czy sa zle czy dobre to już nie będę się wypowiadać bo juz to przerabialysmy na listopadowkach. Ale czytajac w internecie tak naprawdę niczego na ten temat nie dowiemy. Trzeba zapytac specjalistów.
Mirka trzymaj sie.
Emilka super ze wszystko ok no i jaki fajny gin
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lenartowicz
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
co do szczepionek... ja zastanawiam sie tak bardzo mocno nad tymi pneumokokami i rotawirusami. znam kilka osób które jej nie robiły i w ogole... a dzieci zdrowe. wiem że na dziecku ani zdrowiu nie ma co oszczedzac no ale to jest dosc spory wydatek...
- mirka26
- Wylogowany
- budujemy zdania
P [imurl=http://www.zapytajpolozna.pl]
- Linka2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gaguka, pisałaś, że w szpitalu odradzili Ci pessar - ja miałam tak samo, w szpitalu w ogóle nie chcieli o tym słyszeć, ale mój lekarz mi to zaproponował mimo wszystko i bardzo się cieszę bo po prostu czuję się spokojniejsza.. a co najważniejsze teraz już nie muszę leżeć plackiem cały czas! mogę spokojnie poruszać się po domku tylko wiadomo, nie dźwigać nic, nie przemęczać się.. ja i tak pewnie będę sobie głównie polegiwać z nosem w laptopie ;D ale przynajmniej mam szansę poprasować jeszcze ciuszki dla dzieci i zająć się przygotowaniem wyprawki.. bo tłumaczenie wszystkiego mężowi.. jak ma zrobić to i tamto zaczęło być już trochę męczące
No i teraz info dla tych, co jeszcze pessara nie mają.. mnie niestety trochę bolało ;/ to pewnie zależy od sytuacji i od kobiety.. u mnie lekarz włożył pessar w dwie sekundy, tyle że potem musiał go trochę przekręcić i to już trwało kolejne 2, może 3 minuty.. nie wiem, wiem, że bolało - taki ucisk w środku na brzuch i odbyt ;/ Ale tak jak napisałam powyżej - zapomniałam o tym sekundę po założeniu i teraz jest mi o niebo lepiej także polecam
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tylko nad pozostalymi sie zastanawiam Julke szczepilam skojarzonymi nie miala zadnych komplikacji ale wlasnie rozn eopinie slyszalam ze sa gorsze ale z kolei te zwykle byly testowane chyba na zwierzetach czy cos??musze jesczze przemyslec sprawe:P
Linka super ze tak samopoczucie ci sie poprawilo :)i mozesz troche pochodzic po domku i cieszyc sie jesczze przygotowaniami do wyprawki
mi ogolnie stan ciazy sie podoba choc chyba 1 ciaza bardziej mi sie podobala u mnie gdyby nie ten kregoslup to nie mam zadnych dolegliwosci no i minus ze czuje sie czasem jak slon brzuch spoko bo mi sie podoba taki ciazowy ale cale cialo czuje takie ociezale i pulchne... ale nie wiem czy jeszcze bede kiedys w ciazy wiec chce sie tym jesczze nacieszyc.
mialam fotki sobie czesciej robic a nawet nie ma mi kto zrobic
- lenartowicz
- Wylogowany
- pierwsze słowa