- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lenartowicz
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja mam przewijak na lozeczko i nie wyobrazam sobie bez niego zycia!!! bo dziecko masz na swoim poziomie a po porodzie to naprawde straszny dyskomfort jest i ciezko sie zginac itp ja sobie nie wyobrazam przebierac dziecka na lozku bo musialabym kleczec przed nim.
pampersy chusteczki nawilzane i jakas masc trzymalam na przewijaku a reszte kosmetykow do kapania schowane i wyciagalam jak byla pora mycia.
zanka jak chcesz fotke dodac to pod trescia wiadomosci masz dołącz obraz tylko musi byc zmniejszony ucz sie teraz wklejac fotki bo jak urodzisz zebys miala opanowana ta czynnosc zebysmy mogli podziwiac twoje malenstwo
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
postanowilam używać dla mojego maluszka kosmetykow ziaja. i wlasnie kupiłam plyn do kapieli dla dzieci i niemowląt natluszczajacy juz od 1 dnia zycia. czy któraś z was go stosowała i mogłaby sie wypowiedzieć na jego temat??
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lenartowicz
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Monia, Kasiek, Kociaczek - boskie brzuszki! Kociaczek to w ogóle niezły szczypiorek z Ciebie I brzuszek też taki kompaktowy
Co do trzymania rzeczy - ja nie mam miejsca na żadne dodatkowe meble, zrobię miejsce w naszej szafce też dla rzeczy Hanki, poza łóżeczkiem nic więcej nie damy rady wstawić. Łóżeczko będzie zaraz obok naszego łóżka. Ja chcę uszyć organizer, ale nie taki, jak Twój Zanka, bo on jest za bardzo wysunięty do przodu i już nie podeszłabym do łóżeczka (po prostu mam tylko kawałek dojścia, tylko od jednej strony, więc nie dam rady powiesić z boku. Ale ten Twój wygląda bardzo funkcjonalnie i jest ładny, więc jak masz dojście do łóżeczka z wielu stron to go bierz
Ja skończyłam kocyk, ale na razie nie ma obwódki. Jeszcze pomyślę, jak ją zrobić, bo kawałek zrobiłam i jakoś rozciągnęło mi krawędź, muszę jakoś inaczej popróbować.
Aa, i jeszcze od cioci męża dostałam masę materiałów, bo robiła porządki w szafie. Sporo się przyda na pościel itp. Bo to takie bawełny fajne. Są też takie welurki, to poszyję z nich pajacyki Fajnie, ucieszyłam się, znowu mniej wydatków
Linka - super, że odetchnęłaś, spokój przyda się całej Waszej trójce. To ja czekam na kolejne fotki rękodzieł
- lenartowicz
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no to jak dorwiesz sie do tych materialow to beda cudapowstawaly super
ja dzis mam jakas zalamke czuje sie strasznie ocezala i nie chodzi tylko o brzuch tylko o calosc nogi rece nawet twarz wydaje mi sie ze mam taka napompowana i do dupy sie ztym czuje zazdroszcze wam ze tylko brzuszki wam rosna a reszta figurki zostaje
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
Próbuje dołączyć zdjęcie... oby się udało.
- Linka2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moniaa, nie przejmuj się, ja też się czuje już po prostu jak słoń Niby nie przybyło mi wiele poza brzuchem ale i tak waga jednak większa o jakieś 15 kg w stosunku do początkowej więc po prostu organizm jest zmęczony dźwiganiem tego wszystkiego.. damy radę!
Dagnes, ja też myślałam, że nie będę używać przewijaka tylko przewijać na łóżku, ale to jest jednak dużo niżej i wiem,że po prostu trudno byłoby mi się tyle razy dziennie schylać. Na szczęście przewijak dostałam od znajomych więc problem z głowy. Rożek też mam, moja szwagierka używała bardzo długo i bardzo sobie chwaliła. Myślę jeszcze o organizerze, ale nie wiem jeszcze gdzie będą stały łóżeczka i ile mi zostanie miejsca.. bo pokoik nie za duży
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Lenatowicz - pięknie wyglądasz. Też tylko brzuszek wystaje i nic więcej. Fajnie Ci się włosy kręcą, bardzo mi się podobają kręcone
A tutaj mój kocyk bez obwódki (on jest biały, ale w sztucznym świetle nie da się zrobić go ładnie, a z lampą z kolei nie widać wzorku, no i masz ci los )