- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja się pochwalę, zakupiliśmy dziś łóżeczko dla Hani pozwiedzaliśmy sklepy, wybraliśmy model i nie mogłam się powstrzymać i już zamówiłam z allegro jeszcze musimy kupić materac i też chcę kupić kokos-pianka-gryka ubranka zacznę prać tak w połowie grudnia, przynajmniej te które mam, część zamierzam kupić dopiero w styczniu, liczę na jakieś fajne promocje oczywiście matę i leżaczek też bym chciała zakupić, ale dopiero jak się Mała urodzi, ten leżaczek bym chciała kupić taki 3w1, żeby później przerobić go na krzesełko, zawsze dłużej będzie służył o np. taki allegro.pl/fisher-price-3w1-lezaczek-buj...8kg-i3705081072.html
Miłego wieczoru
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Edi my mamy taki leżaczek i polecam,nawet ten sam kolor jak w linku Mikołajkowi długo służył ale takie rzeczy jak juz napisałas na później
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
kurcze me dziecie ma dzis eksplozjie smakow :-D rano slodka czekolada, po poludniu kwasne pomarancze i mandarynki a teraz solone prazynki :-D mmm...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jak tam mały Igorek, smakuje mu, wierci się?
Ja łapię jakiegoś doła, strach się bać, cieszyłam się,ze było ok,a teraz jakieś smuty mnie nachodzą.
Jutro pojadę na zakupy,może kupię coś dla moich pociech to humor się poprawi.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a Ty kochana nie smutaj :-*
kurcze wiecie co... ja juz mam dosyc turlania sie. a tu jeszcze tyle czasu. jakze ja bym chciala juz urodzic
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oj tam oj tak :-D nic nie przytylam a i tak warze najwięcej z was wszystkich hehehe :-P no coz.
kurcze ja nie wiem co sie dzieje... tak mi sie w nocy nos zatyka... i ani sie wysmarkac ani nic po prostu chocbym nie wiem ile smarkala to nic to nie da. bo nawet gram powietrza níe jestem w stanie z siebie wydac. pierwszy raz mam az tak. udusic sie idzie. a zamiast leciec mi nosem to wszystko leci do gardla. a ja potem zygam ale tylko w nocy tak mam no i chwile zanim sie obudze... w ciągu dnia jest ok. a najlepiej jeszcze to jak jestem na dworze... wtedy ani grama kataru 3 noc do dupy
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co tutaj tak cichutko?
Kasiu echh zdrowia!!!! Katar paskudztwo, potrafi wymęczyć.
Co do "turlania" jak to ładnie Kasia nazwała to stwierdzenie w sam raz pasuje dla mnie
Poszłam dziś na zakupy,coś kupiłam,ale niewiele, bo u nas są beznadziejne sklepy. Wszystkie sklepy dziecięce obeszłam, pytam o body białe lub ecru bez aplikacji żadnej... NIE MA, rajstopki dla Mikusia NIE MA W końcu w ostatnim sklepie kupiłam rajstopki ...ale jedną sztukę,bo wiecej nie było
Nie bee juz biegać..upss.. turlać się od sklepu do sklepu, zamawiam przez internet.
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pOLECAM Ci Aska TESCO. tam jest mnóstwo bialych body bez aplikacji
Bardzo lubię te ciuszki F-F, ale do Tesco mam godzinę drogi... jak będę na pewno zajrzę
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mate i jakies zabaweczki bede kupowac na biezaco jak mały bedzie rosl
Kasiu jesli chodzi o smaki, to ja na poczatku ciazy mialam straszne nudnosci wiec mialam wybrane produkty, ktore bylam w stanie przelknac i mi przynosily ulgi tj. mentosy, zelki i sok jablko-brzoskwinia z tymbarku. Potem nudnosci minelo i jakos normalne smaki. Ale teraz co sie ze mna dzieje to nie wiem, czy jest normalne. Ostatnio maz na kolacje jadl makrele, ja jadlam wczesniej kanapki wiec gotowalam sobie budyn czekoladowy, jednak nie moglam sie oprzec tej wedzonej rybce... Polaczenie nie do przejscia makrela z budyniem. A wczoraj w naglej chwili przyszla mi ochota na bulke z dzemem i kawe inke, ale tak silna, ze musialam wszystko porzucic i pobieglam robic jedzonko do kuchni. Nim mleko sie zagotowalo to juz pol bulki zjadlam, po czym ladowalam do buzi reszte kapusty kiszonej od oboadu... Nie moglam sie oprzec a potem inka i dalsza czesc bulki z dzemem
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Mysmy tez dzisiaj po sklepach w sumie pobiegali, bo jeszcze zadnych akcji nie ma, a ludzi ze ho,ho...jakby za darmo cos dawali.
U mnie w pokoju Lukasa moglabym otworzyc sklep z zabawkami, tyle ich ma i jestem zla na to bo nie chce sie nimi bawic woli zawsze cos innego. Grzechotki i te inne zabawki tez mamy schowane, i nie potrzebujemy kupowac, w sumie i Lukasowi nie kupowalismy zawsze ktos cos przyniosl.
Aneteczka ty to masz dopiero smyki, typowa kobieta w ciazy.
A ja na obiad mam krokiety z kapusta i grzybkami i barszczyk czerwony mniam...
Aska to tak zawsze jest jak cos chcemy konkretnego kupic to nie ma, tez tak mam.
Kasiu moze nawilz troche mieszkanie i przed spaniem konkretnie wywietrz i inchalacje do tego, zdrowka i nie daj sie katarowi.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
witam wieczorowa pora z przed telewizora :-D
wlasnie zjadlam hmm... wczesną kolacjie :-D bułeczka z twarogiem szczypiorem i rzodkiewka :-D teraz herbatka i odpoczynek
wieczorkiem przed spaniem zorganizuje sobie inhalacjie co by lepiej mi sie spalo.
wola
co do wietrzenia pokoju. kochana ja nawet przy otwartym oknie spie. wiec cyrkulacjia powietrza jest ciagla
siostra ma obwiescila mi juz ze ma dla mnie krzeseleczko do karmienia :-D
ja zabawek tez nie kupuje. i tak bedzie mial ich ful. :-/ to od jednej cioci to od drugiej i tak dalej... urodziny, święta i tak dalej...
eh no wlasnie co do urodzin to jutro czekają mnie urodziny teściowej :-D co prawda nie wyprawia i nawet nie wie że ja wiem o tym że ona je ma :-D
wyobraźcie sobie że nie chciała mi powiedziec kiedy ma :-D ale ja jestem ciut sprytniejsza niz ona. no i prezet juz kupiony jutro tylko jakiś kwiatek i tyle pewnie sie bardzo mocno zdziwi tak jak w 25 rocznicę ślubu :-D tesciowie byli w szoku że przyszliśmy z szampanem i kwiatkiem :-D
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Kasiek z tym zatkanym nosem to możesz sobie kupić wodę morską i psikać do nosa w nocy. Powinno trochę rozpuścić ten katar. Jeśli to bardzo uciążliwe to krople Euphorubium w ciąży można używać, bo są homeopatyczne, ale zawsze lepiej zapytać lekarza.
Miłego dnia!
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
I zycze milego dnia, w sumie nie mam co pisac bo takie echo ze az mi sie litery od monitora odbijaja.