- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lunia nie robiłam badań na HIV
a 4kg to rzeczywiscie nie duzo, tylko pozazdrościć!
anjaa ale piękne ciuszki!!! Fajnie,ze u Twojej dzidzi wszystko ok, jeszcze chwila i bedzie z Tobą
Tweety uwielbiam ciuszki F&F ale czy są takie tanie? chyba,ze w promocji to tak tez mam pare.
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
SLiczne zdjecie i duzy brzusio okraglutki
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie w brzuszku 107 cm
Zrobię jutro fotencję to dodam
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a z tymi kurtkami to nieźle A moze zimy mroźnej nie będzie...albo zdazymy urodzić?
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a ja się tak strasznie zdenerwowałam brzuch mi stwardniał jak kamień i boli nie wiem co robić.. co się dzieje masakra oby przeszło
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wstawię jutro po dentyście
No mnie Adam straszy że do miesiąca czasu myśli ze się rozpakuję ale ja nie chce. Wolę żeby siedział do oporu tzn do terminu
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Asiazebys wiedziala ze moge teraz spac spokojnie, jedynie jaki dylemyt mam to w co mala ubrac jak bedziemy wychodzic ze szpitala, Lukas sierpniowy to nie mialam problemu. A z ta pogoda teraz nie wiadomo, czy nagle nie przyjda jakies mrozy. Brzuszek jak u mnie tez mam taka pileczke i na szczescie nic wiecej nie rozlalo sie po bokach W kortke jeszcze sie zapinam i mam nadzieje ze nie bede musiala kupowac.
Aneteczka najwazniejsze ze wszystko w porzadku z dzidzia.
Ja na HIV tylko na poczatku miala badanie, a na toxoplazmoze za kazdym razem przed wizyta takze jakies 4 razy, i w piatek ostatnia u lekarza przed porodem.
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- myszka76
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aneteczka ja też nie mogę, ale pewno dlatego że mój organizm od zawsze nauczony wstawać wcześnie i nie przestawił się na leżenie do oporu. Więc ja wstałam o 6.30 zrobiłam wszystkim śniadanko (całej 4) wyprawiłam do pracy i szkoły, zrobiłam badanie cukru na czczo, zjadłam śniadanko i za chwilę będę się znowu kłuć
Ciekawe jaka ta pogoda będzie dzisiaj bo u mnie jakoś pochmurnie się zaczyna.
Trzymajcie się cieplutko i niech mi się żadna nie rozpakuje
Pozdrawiam cieplutko
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
co do kurtki to ja już od bardzo dawna się w swoją nie mieszczę, w płaszcz niestety też nie, mam pożyczoną kurtkę od mamy i w niej spokojnie sobie chodzę
Na HIV miałam badanie tylko raz, na toxo też, nie wiem, czy jeszcze dostanę jakieś badania do wykonania, za tydzień mam wizytę to się przekonam
Kurczę śniło mi się, że się obudziłam bez brzucha, ale nigdzie nie było Hani eh znowu te głupie sny
Adziaa mam nadzieję, że przeszło
Asiu świetnie wyglądasz brzusiu to taka piłeczka i nic więcej
Wola też się zastanawiam co przygotować do ubrania dla Małej na wyjście, ale tak sobie wymyśliłam, że bodziaka na krótki rękaw, welurowy pajacyk, kombinezon, czapka, rękawiczki i jeszcze ją okryć kocykiem, mam nadzieję, że wystarczy, w sumie to tyle co do samochodu, a z samochodu do domu więc chyba nie będzie źle Torbę też już mam spakowaną prawie do końca, muszę tylko dołożyć szlafrok i klapki pod prysznic no i zakupić zgrzewkę małej wody mineralnej
Kurczę byłam wczoraj w szkole rodzenia, mieliśmy zajęcia z pielęgnacji Maluszków, i czuję się zawiedziona, położna coś tam pokazała, ale żebyśmy my jakoś ćwiczyli, to bym nie powiedziała, a to co pokazała, to ja sobie na filmikach z naszego podręcznika mogę pooglądać
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
asia
masz dzisiaj lekarza... daj koniecznie po znać co i jak już doczekać się nie mogę
czy jeszcze któraś z was ma dzisiaj gina?? bo nie pamiętam :-P ja mam jutro...
tweety daj znać jak tam po dentyscię. do przyjemnych nie należy no ale o ząbki trzeba dbać :-D
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja w pazdzierniku musialam kupic kurtke, bo zawsze nosilam raczej dopasowane ciuchy i od listopada ciagle w niej chodze. Nie jest taka super ciepla na mrozy,ale ja lubie chlod, wiec jakby inna mnie dopinala,to teraz pewnie chodzilabym jeszcze w jesiennych...
W ogole pogoda Nam sprzyja,chociaz podobno to ostatni taki tydzien. Ale cudnie jest nie martwic sie czy Nas nie przewieje, czy Brzuszkowi nie zimno i czy jak wyjde to sie nie poslizgne na lodowisku. Mozemy duzo spacerowac,dotleniac sie. Ja np naprawde staram sie duzo chodzic. Wiadomo,ze sily juz nie te,ale trzeba do porodu miec energie. W ciagu dnia w ogole nie leze... Tyle co siade przed tv lub kompem.
Widze teraz nawal wizyt i spotkan z Maluszkami. Ja czekam na przyszly tydzien, piatek...
Dzis mi sie snil 30 stycznia i bylam jeszcze w dwupaku...
Zycze pieknego dnia,trzymajcie sie