BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

10 lata 11 miesiąc temu #828199 przez andzia90
Adziaa- własnie nie zwiedziłam , jak jutro będę to może zapytam lekarki czy mogę zobaczyć :) bo w zeszłym tygodniu jak byłam to akurat babeczka rodziła :)

Carloska30- kto wie może wypróbuje :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #828204 przez Deta1987
Ja dzis u lekarza bylam wszystko ladnie sprawnie i szybciutko poszlo malemu serce bije ladnie rowniutko :-) nic o szybszym porodzie nie wspomnial a tez z narzeczonym sie staramy porod przyspieszyc ;-) bylam z moim M. na wiekszych zakupach aby mial zapas jak bede w szpital i jak wroce aby o nic nie musial sie martwic a teraz odpoczywam i licze ruchy malego ale powiem Wam ze tak nogi mnie bols ze powiedxialam ostatnie takie zakupy teraz tylko do lekarza i spowrotem bede jezdzic

10 lata 11 miesiąc temu #828205 przez Adziaaa
andzia90 mam nadzieję że zdarzysz ;)a jak nie to też źle nie będzie :) bo ty kochana już na finiszu jesteś :D nie powiem troszkę zazdroszczę :)

10 lata 11 miesiąc temu #828206 przez Asia09
A to mnie ucieszyłyście z Narutowiczem :)

Byłyście juz na KTG? Zastanawiam sie czy wczesniej dzwonic zeby sie umowic czy wybrac sie po prostu w któryś dzien rano. Z tego co mowila mi moja lekarka chyba warto wczesniej sie umowic, ale nie jestem pewna czy to dziala bo 4 lata temu i tak trzeba bylo odczekac swoje jesli akurat byly inne dziewczyny.

A macie zalożona karte na oddział ginekologiczno-położniczy? Wiem że taka tez jest konieczna.

Mam bardzo niemiłe wspomnienia jesli chodzi o rejestacje w tym szpitalu...

10 lata 11 miesiąc temu #828212 przez issska1986
Asiulek gratulacje, to Ci Sara zrobiła niespodziankę, może od tych stresów związanych z cc :lol: 3majcie się cieplutko :kiss: Sara śliczniusia :)

No dziewczyny, która następna? :silly:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #828213 przez andzia90
Adziaa- tez się doczekasz ale masz bliżej niż dalej :) najgorsze to jest to czekanie bo nie wiadomo kiedy się akcja zacznie :p

Asia09- jak byłam w szpitalu z bolącym brzuchem (w 33tc) to lekarka powiedziała żeby przyjść kilka dni przed 38 tc i zapisać się na KTG. Ja tak zrobiłam i w rejestracji odrazu założyli mi kartotekę na odział ginekologiczno-położniczy i od reki miałam KTG robione. A teraz jak się umawiam to mowie w który dzień chce przyjść. Od 8.30 do 12.30 wykonują KTG :)

10 lata 11 miesiąc temu #828215 przez issska1986
O a propo snów tweety mi też dziwne się dziś śniły... najpierw ktg, niby ok wsio, ale pow mi że mała ma gorączke i miała kontakt z jakąś bakterią, a potem śniło mi sie że z mamą sie pokłóciłam, no maskara jakaś.... :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #828217 przez Asia09
Andzia90 bardzo dziekuje za informacje. Sprobuje tam zadzwonic i zobaczymy.

A jeszcze jedno pytanko - macie tam lekarzy prowadzących?

10 lata 11 miesiąc temu #828218 przez Adziaaa
Asia09 ja nie mam pojęcia :) bo ja to sobie z moją położną ustalam kiedy mam przyjechać :)( wykupuję sobie ) tak więc kazała mi przyjechać w sobotę obojętnie o której:) Będę pierwszy raz :) pewnie formalności z nią też załatwię :) i już mi zapowiedziała że zwiedzanie porodówki też teraz w sobotę :)

10 lata 11 miesiąc temu #828222 przez andzia90
Ja nie mam lekarza prowadzącego. Miałam robione do tej pory 2 razy KTG i dwie inne babki przeprowadzały ze mną wywiad. Ale byłam zdziwiona ze tam tyle przystojnych lekarzy jest na oddziale hehe :D

10 lata 11 miesiąc temu #828224 przez Adziaaa
andzia90 hehe dobrze że uprzedziłaś :D

10 lata 11 miesiąc temu #828225 przez issska1986
Ej dziewczyny a propo tego ktg, to co ja muszę wcześniej się umówić na ktg czy jadę i się rejestruję przez IP?

10 lata 11 miesiąc temu #828231 przez Asia09
:laugh:

niestety ta przystojność nie pomaga jak trzeba rozłożyc nogi na obchodzie po porodzie ;)

10 lata 11 miesiąc temu #828233 przez Adziaaa
Asia09 no tak wręcz przeszkadza ;) no ale jak trzeba to trzeba :) wyjścia za bardzo nie ma :)

10 lata 11 miesiąc temu #828238 przez Adziaaa
issska1986 tak jak wyżej napisałam nie mam pojęcia :) ale na pewno któraś Ci odp :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka