BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

10 lata 11 miesiąc temu #828002 przez tweety1992
DzuewcYny aska pisala do mnie :) Sara juz na świecie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #828003 przez nati.olsztyn
aska Gratulacje! Trzymajcie się cieplutko!:-):-):-)

10 lata 11 miesiąc temu #828006 przez wola82
Witamy na swiecie Sara :) Gratulacje i duzo zdrowka. :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #828007 przez zubi
Asiu gratulacje, czekamy na pierwsze zdjęcia :)

10 lata 11 miesiąc temu #828009 przez Sarenka
Kurcze ale CC miała mieć jutro, prawda? Może coś na KTG wyszło i przspieszyli.
No nic - czekamy na dalsze informacje i gratulujemy !

10 lata 11 miesiąc temu #828011 przez tweety1992
Mnie pisala ze wszystko ok :) mala dostala 10 pkt. Jeszcze jej nie dali malej także jak cos bd wiedziala to od razu dam znac :)

10 lata 11 miesiąc temu #828015 przez Avo_cado
zaczynamy sie powoli wykluwac :D gratuluje i zazdroszcze :)

10 lata 11 miesiąc temu #828057 przez myszka76
Dzień dobry mamuśki :)
Gratulacje dla Asi, zdrówka jak najwięcej, trzymajcie się cieplutko :kiss:
tweety jak po badaniach?
Ja mam dzisiaj diabetologa o 15, a o 17.30 ginekologa. Ciekawe co znowu usłyszę....
Wszystkim odwiedzającym dziś lekarzy życzę małych kolejek i uśmiechniętej służby zdrowia ;) natomiast pozostałym miłego i spokojnego dnia.

10 lata 11 miesiąc temu #828104 przez Edi28
Dzień Dobry :)
Asiu gratuluję :) dużo zdrówka dla Małej Sary :) Będziemy czekały na relację :)
No, no nasza kolejna "lutówka" rozpakowana, ciekawe, która następna :)
Powodzenia dziewczyny u lekarzy i na badaniach :) Dajcie znać jak będziecie po :)
Miłego dnia :)

10 lata 11 miesiąc temu #828108 przez Elmirka85
Asia gratuluję i po cichu zazdroszczę że już masz malutką :)

ja też już byłam z Aleksem u lekarza i myślałam że jest lepiej a on ma zapalenie oskrzeli.. ja się chyba wykończę. Do tego wieczorem biegał jak zwykle po domu, wywrócił się i rozwalił wargę. krew mu leciała, warga napuchnięta. i do 23 płakał i nie mógł usnąć i od 24 do 3 w nocy znowu płacz, trochę przez sen chwilami się budził. więc spałam dziś od 4:30 do 7 bo musiałam wstać żeby do lekarza z nim jechać. Lysy ja rozumiem co przechodzisz bo moje noce też są tragiczne. ja się tylko zastanawiam jak to będzie jak mała się urodzi!!! będę wstawać do noworodka i do 5latka który zachowuję się jak dzidziuś. jak ie kaszle w nocy to płacze. masakra, mam dosyć i chce mi się płakać z bezsilności :angry: :angry: :angry:

10 lata 11 miesiąc temu #828122 przez Lysy
Elmirka85 chyba przechodzimy przez to samo. Mojej Agnieszce w nocy co chwila leciała krew z nosa (noc nieprzespana, wszystko znowu do prania), ja się od niej zaraziłam - normalnie kaszel mnie dusi, wszystkie mięśnie od tego kaszlu bolą. Zaraz jadę z nią na wizytę, zobaczymy czy płuca zaatakowało. Dla mnie wolnej wizyty nigdzie nie ma - ani w państwowej przychodni ani w luxmedzie w całej Warszawie. Trzymajcie się!!!

Asia gratulacje!!!!!

10 lata 11 miesiąc temu #828125 przez myszka76
Elmirka85 spokojnie. Nie denerwuj się tak, wiem dobrze się mówi, ale nerwy naprawdę nic nie pomogą a wręcz przeciwnie. Syn za chwilkę wyzdrowieje i będzie grzecznie spał w nocy a mała też będzie spała grzecznie jak ją nakarmisz i utulisz. Przecież dałaś radę z synem, teraz też będzie dobrze. UWIERZ W SIEBIE KOBIETO :) Musi być dobrze i będzie!!!!
Ja mam różnicę pomiędzy dziećmi 2 lata a następnie 3 lata, jak ja dałam radę to TY tym bardziej :)

10 lata 11 miesiąc temu #828128 przez kasiek21
dzień dobry :-) mam wiadomość od naszej Asi :-) wczoraj o 22.30 na swiat przyszła Sara! Asia miała cc zaplanowano na dziś rano ale wczoraj miała skurcze, odszedł czop no i wieczorem zaczęła krwawic. ale i mama i córka mała się dobrze. Sara to kawał babki w porównaniu do mojego syna :-P 3680 g i 53 cm :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pozdrowienia od Asi :-)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #828129 przez zubi
Witam się i ja- humor dobry bo za oknem świeci słoneczko :)

Dziś panowie przyjechali z meblami do mojej kuchni- hura !!!!! :laugh: Nic mi dziś humoru nie zepsuje :) mała w brzuszku ruchliwa- może dlatego że słyszy obce głosy.

Patrze na wasze suwaczki a tu 5 dni, 10 dni- oj się zacznie :)

Moja przyjaciółka kupiła mi herbatkę z liści malin, cały czas zastanawiam się czy ją pić i jeśli tak to kiedy zacząć, może na początku 38 tyg? A wy pijecie jeśli tak to od kiedy? W raz z herbatką zrobiła mi prezent i przesłała dwa pajacyki dla małej taka mała niespodzianka, a jak cieszy :silly:

Witamy Sarę na świecie, teraz jest dwa do dwóch. Kto następny ?

Miłego dnia :)

10 lata 11 miesiąc temu #828136 przez tweety1992
No i witam sie ja ;) dzis spania Malo mialam bo od 3 do 7. Na badaniach pierwszy raz godzinę wiedzialam w poczekalni bo ludzie jakby sie wściekli. Zestresowala mnie taka dziewczynka swoimi krzykami i placzem ze zaczelam sie trząść i juz myslalam ze ucieknę. Ale w końcu skonczylo sie na bezbolesnym pobraniu i bez żadnych problemów jak to dotychczas bylo. Jutro po 11 mam odebrac wyniki. Teraz pranie robie tzn czekam aż skonczy sie prac bo musze sie przespać bo nie wyrabiam normalnie. Oczy mnie pieką straszliwie.

no to zycze wam milego i spokojnego dnia a dziewczynom na wizytach powodzenia i dobrych wyników.

aaa bym zapomniała od 3 dni mam okropne sny z ciaza w tle. Dzis o tym ze mialam rodzic przez cesarkę a,ja biegalam za weterynarzem żeby psa zaszczepić. A ten weterynarz mi robaki do ust zaczal pchać i na cialo ze mnie oblazly cale.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka