- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- Asia09
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Asia09- no tu masz racje , pamiętam jak moja bratowa rodziła i przystojny lekarz miał ocenić jak przebiega poród to mówiła ze na początku było jej ciężko a jak miała małego przy sobie to było jej obojętne tylko mój brat był lekko zazdrosny o lekarza haha
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
Adziaa no niestety co kraj to obyczaj...
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dziewczyny wiem o tym, dlatego napisałam, że wolałam się nie odzywać, ponieważ działało to jak działało i podzielić się tym co teraz czułam. Opisałam po prostu jak ja to w danej chwili odbierałam. Nikogo przecież nie obwiniam, bo nikt temu przecież nie jest winien, a tym bardziej nikt z was
Przykro mi, że nastraszyłam dziewczyny, które jeszcze nie znają wyników :/
Asiu gratulacje! Śliczniutka Sara i wcale nie duża
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
Ja będąc na wizycie u ginekologa 6 lutego muszę zapytać czy potrzebuję skierowania do szpitala czy nie.
A i powiedzcie mi czy jak miałam na NFZ 2 tygodnie temu 3 USG czy przysługuje mi jeszcze jakieś czy już nie? Bo ja słyszałam że przed samym porodem powinien zrobić jeszcze jedno. I te KTG Wy macie prywatnie czy na NFZ ? Bo ja nie miałam ani razu i wątpię żeby mi zrobił
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeśli chodzi o usg to na pewno zrobią Ci w szpitalu jak pójdziesz rodzić. A skierowanie jest potrzebne jak jesteś po terminie porodu. Ale warto się zapytać na końcówce jak już będziesz. Mi lekarz powiedział, że jeśli jest wszystko dobrze to nie trzeba ktg, chyba że coś będę czuła niepokojącego to jechać do szpitala i na pewno Ci zrobią. Ale widzę, że u każdej inaczej lekarz decyduje, więc zapytaj swojego. Ja dopiero miałam robione w zeszłym tyg w szpitalu jak byłam.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Tweety ja nie miałam kłopotów z oddychaniem, jak coś robię to się nie raz zasapię, tak jak teraz przy kąpaniu ale to też przez to,ze mam jeszcze katar... Mi odeszła zgaga jak mi się brzunio opuścił ... chociaż w porównaniu do Cb to ja nie miałam tragedii z tą zgagą, Ciebie to strasznie męczy
Lunia spoko, nikogo nie nastraszyłaś , przynajmniej nie mnie ja jakoś negatywnych myśli nie przyjmuję do siebie, nawet jak miałam zagrożoną ciążę to i tak byłam dobrej myśli-nie może być inaczej
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wgl od 15 minut mały tak zaczął skakać że aż boli. Jak nigdy tak dziś od popołudnia podboje mi zaczął i zapewne do nocy będzie tak non stop. A najlepsze że zaczęło się odkąd Adam zaczął grać w Need For Speeda a ten słyszy dzwięki silnika
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Co do kataru to ja do was dołączam, smarkam się od tygodnia i nie chce mi przejść, a dodatkowo krew z nosa mi leci z osłabienia. Któraś z was napisała o opryszczce pod nosem, ja doświadczam czegoś podobnego ale nie jest to opryszczka tylko od chusteczek strasznie sobie podrażniam skórę pod nosem i jeśli o to nie zadbam to szybko wyskakują mi ropne strupki. Dlatego od razu stosuje krem Nivea natłuszczający ( ten z niebieskim wieczkiem kilka razy dziennie i wtedy strupki nie powstają) - spróbuj może u ciebie też zadziała ale ta metoda nie leczy tylko zapobiega jak strupki już są to nic nie da.
- Ewo84
- Wylogowany
- gaworzenie
U mnie w szpitalu dla dzidzi nic nie trzeba poza pieluchami, nawet nie chcą słyszeć o ubrankach dla dzidzi. Jak ubiorę dziecko w ciuszki to mam sama ją przebierać i kąpać. Co szpital to inny obyczaj.
Tweety mi duszności też przeszły dopiero jak mała się obniżyła. A wogóle od 6 miesiąca temperatura w domu ponad 23 stop to dla mnie tropiki, a całe życie ciepłolubna byłam. Teraz wietrze pokój kilka razy dziennie, grzejniki pozakręcane a mnie i tak gorąco