- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Pieruszka normalnie spała ze mną w sypialni bo w łóżeczku nie chciała krótko mąwiąc przy cycku ja spalam całą noc na jednym boku bardzo czujnie mam to zresztą do dzisiaj a ona przy mnie ją łóżeczko poprostu parzyło i wtedy mogłam trochę i ja pospać dlatego piszę ,że wiem po sobie że nie zawsze plany są , a życie bywa inne ,ja już jak leżałam w szpitalu po porodzie jednej nocy miałam sen że małą umarła jak wystartowałam do łóżeczka a noworodki tak śpią,że n ie można zauważyć czy się ruszają i wtedy aż oblałam się zimnym potem i już wtedy wzięłam ją z tego jej wózeczka do mnie na łóżko i tak to się zaczęło, teraz chcę żeby mały spał w swoim łóżeczku ale nie jestem pewna czy to mi się uda
Anula super ,że się dogadałaś z chłopakiem , no i imię piękne wybraliście , a co do ruchów się nie martw poprostu najwyrazniej dzidziuś miał słabszy dzień
Darmag to nie zła heca też bym się wystraszyła ,że to wody skąd można wiedzieć ,ze to co innego , ja mam jakiś polip ale mówiła mi moja ginekolog ,że nie mam sie nim martwić bo w ciąży nic się z tym nie robi, ale jutro mam wizytę więc specjalnie zapytam. Poleż i odpoczywaj trochę, przyda sie
{Portono faktycznie mam słabszy dzień , jakieś doły mnie łapią
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
Darmag
Każdy może mieć gorszy dzień, nie wymagaj od siebie za wiele. Dziś padasz i czujesz się mega zmęczona, a jutro może być zupełnie inaczej!
Claudii
Ładnie się prezentujecie
Agness
Kochana, niektóre zastrzyki bolą, w szczególności tę w pupę, które są dodatku oleiste. Mąż mi robił zastrzyki w dupsko z Papaweryny (lek podobny do No – spy) a było to z miesiąc temu i dalej odczuwa to mój pośladek, lepiej podobno jeszcze z 2 mechy i będzie ok. Więc jakby co łącze się w bólu.
Z resztą jakby nie było nikt nie lubi leżeć w szpitalu. Ale pamiętaj leż, leż i jeszcze raz leż ;p
Domi
Ja bym napisała tak: Ciąża to jedyny okres w życiu kobiety, kiedy rozmiar brzucha nie ma znaczenia ! (więc może sobie rosnąć zdrowo)
Moni
Długość snu to tu raczej nie a znaczenia, no dobra mogłaś trochę ścierpnąć, ale to chwila i powinno być ok.
Chyba wiem o czym mówisz! Może maleństwo gdzieś się tam rozpycha i dlatego tak się czujesz.
Anlu
Śliczne imię wybraliście dla Maleństwa!
Tak jak piszesz najlepiej odpoczywać w swoim domowym zaciszu, wiadomo lepiej z własną mamą niż z teściową. Mały może dziś więcej śpi, bo w kóncu miewa już sny i w ogóle, albo może za bardzo nie odczuwasz ruchów, jak nie koniecznie są mocne. Mój maluch dziś tez wyjątkowo leniwy…
Darmag
Aż mi się tętno podniosło, jak to czytałam. Dobrze, ze to fałszywy alarm!
O a jutro w pytaniu na śniadanie: Twój mąż chrapie – noc jest dla Ciebie zmorą…ha ciekawe jakie maja sposoby na nie chrapanie?
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
jutro wszytko popytam na wizycie chociaż myślę,ze bedzie wszytko ok ,i mam zebranie jutro u małej i kolęda wszystko razem ....
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Pietruszka fajnie, że u dentysty ok
No właśnie Roma, ja też dziś w takim nędznym humorze. Nic mnie nie cieszy. Czasami jak mała mnie smyrnę, to coś do niej powiem, a tak siedzę ze smutną miną
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
Mi czasem też twardnieje brzuch ale rzadko tylko raz miałam dzień gdzie co chwile mi twardniał jak wstawałam ..
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Ete to musze koniecznie obejzec jutrzejszy program, moze bede wiedziala jak pokinac chrapanie meza
Roma to jutro masz napiety grafik, tylko uwazaj na siebie i powodzenia na wizycie.
Agnesss mnie tez brzusio tak twardnieje i mam w sumie tak jak Porto to opisala.
Piertusza pewnie tez zamowie ten z allegro, dzis w sklepie zobaczylam cene 200 zl.
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moni, no przestań, zabobony jakieś
Roma, wiesz, ja się zdziwiłam, ale co ja tam wiem. To moje pierwsze. Tak jak piszesz, człowiek coś sobie założy, a potem różnie może być. Życzę, żeby przy drugim dzieciaczku się udało (a mnie przy pierwszym)
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
Porto a u nas jak w najlepszym pożądku właśnie leże a mała się mega rozciąga że mnie skóra boli haha ale ja to uwielbiam:) jak urodzę to właśnie tego mi będzie brakować i kopniaków:)
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Tak piszecie o tych teardniejacych brzuchach...a ja w sumie chyba nie mialam jeszcze skurczy...chyba bym sie kapnela nie? Moze to tez zle bo moja macica sie do porodu nie przygotowuje? Czasem mnie pokoje ale to raczej od zaparc bo mam tak tylko w dni kiedy mam problemy z tym. Tak poza tym to ostatnio boli tylko jak maluch mi gdzis dokopie,
Porto, roma, nie smutajçie sie. Mi humorek poprawilo przygotowywanie rzeczy dla malego. Nawet prasowanie ciuszkow to frajda. Robie tylko po 2 h dziennie bo szybko sie mecze ale mam takie uczucie spelnienia.
Agness trzymaj sie tam. Za chwilke bedziesz w domku:)
Buziaki dla was
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Claudi dobrze, że u Was wszystko w porządku ja też lubię patrzeć na brzucho
Domi na pewno byś poczuła, że coś jest inaczej.
Darmag dopiero w 36 macica zaczyna ćwiczyć? Może podpowiesz mi gdzie mogę zrobić badania w Gnieźnie? Muszę zrobić krew i mocz chyba tylko no i muszę zapisać się na za tydzień do Ernsta. Ciekawe czy mi się uda ...
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gdzie kupujecie pościel i prześcieradło na gumce??? Nie wiem czy już ten temat poruszałyście ale jeśli tak to przepraszam:)
Może coś polecicie:)
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tez bylam zdziwiona ze tak pozno macica moze zacznac cwiczyc, ale chyba cialo wie co robi wiec moze kazda z nas inaczej to odczowa. Mozr chodzilo jej o skurcze przepowiadajace a nie przygotowawcze bo to przeciez roznica.
Claudii mysle ze przescieradelka kupisz w dzieciecym,ja swoje kupowalam w smykolandzie przescieradelko ja mialam z froty a teraz dopiero bede kupowac wiec zobaczymy czy sa jakies nowosci od tamtego czasu.