- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Marlena ja mam kosmetyki z Ziaji i krem na odparzenia Nivea i to wszystko
Porto życzę zdrówka kuruj sie moja droga i Anicie też
loca co do ciuszków zależy jaka będzie pogoda ja mam jeden grubszy kombinezon a tak to biorę pajacyk z długim rękawem i pop spód z krótkim , czapeczka i tyle ale pewnie jeszcze kilka razy zmienie bo się nie moge zdecydować jakie ciuszki do szpitala mężowi dla małego naszykować
Pietruszka słyszałam o tym kangurowaniu ale nie stosowałam
Domi fajna propozycja sesji zdjęciowej myślę,że wezmierz udział?
Ete jak tam pieczenie ciasto sie udało? ja wczoraj tak się najadłam faworkami ,że szok
Dramg no masz rację my tak bez tych facetów , no cóż kwestia przyzwyczajenia nie? współczuje zakuwania no ale jeszcze trochę i koniec , fakt tydzień masz pracowity nie zazdroszczę
Pala fajnie ,że wiesz jaki masz termin jeżeli nic się nie zmieni przed czasem też bym tak chciała czuła bym się spokojniejsza
Moni świetne zdjęcia zaraz lepiej na sercu sie robi jak się na nie patrzy
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wróciłam ze spacerku i już do Was zaglądam Dzięki za odpowiedź. Sudocrem kupię na pewno, o tym bepantenie też coś słyszałam. Ale widzę, że kosmetyki z rossmana górą. Sama zresztą używam niektórych produktów i też są fajne. A zapomniałam o Ziaji. Będę musiała przeglądnąć co tam ciekawego mają Z tym ubraniem Małej to też nie mam zielonego pojęcia. Ale pewnie wszystko wyjdzie w praniu A o kangurowaniu nie słyszałam. Aż sobie z ciekawości poczytam.
Loca ja mam termin na 27 wg om. A Ty już widziałam, że dzień wcześniej.
Ete u nas na szkole wczoraj położna powiedziała to samo... Najgorszy 1 etap. Jest najdłuższy i męczący. Samo urodzenie to pestka. Aaaa ja też bym takie ciacho zjadła, ale weny nie mam na robienie.
Moni już niedługo i powrzucasz foty swojej Dzidzi
Miłego wieczoru
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
- ulisia84
- Wylogowany
- gaworzenie
ete bardzo ciekawie opisałaś te etapy porodu z pierwszym dzieckiem szłam na cesarkę tak więc obeszło się bez bóli
życzę miłej i spokojnej nocki do jutra
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Spijcie dobrze.
Do jutra
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dobranoc
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
Witam z rana po makabrycznej nocy :(zgaga to non stop mnie meczy asz mi sie cofa i jeszcze wyskoczyła mi opryszczka:/a juz mialam spokój:( do tego zestresowana jestem i budziłam sie co chwile bo martwi mnie ta mała aktywność naszej córy(niby ma czkawki ale to mnie nie uspokaja) jak dzisiaj bendzie tak samo leniwa to podjadę do szpitala na ktg przynajmniej spokojniejsza bende:( aj coś czuje ze ten dzień bendzie do bani:(:(do potem kochane:(
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Ja wstałam nie dawno nawet się w miarę wyspałam Z okna widze że zapowiada sie ładny dzień
Ete mam nadzieję że mocno się nie poparzyłaś?
Moni ja mam często zgagę już nawet nie wiem po czym napewno unikam słodyczy a co do reszty to wczoraj zjadłam bułkę z ogórkiem było ciężko paliło strasznie, a co ktg jeżeli uważasz , że sie mała mało rusza lub coś Cię nie pokoi to pewnie jedz do szpitala będziesz spokojniejsza
Dziewczyny Miłego Dnia
A forum rzeczywiście coś bzikuje
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Mam nadzieje Moni, ze wszystko bedzie dobrze.
Moja wczoraj tez tylko pare razy puknela myslalam, ze to moze z narwow bo ja zaczelam sie denerwowac, dodatkowo mialam powtorke z rozrywki z bolacym brzuchem. Jestem pewna, ze to nie rwa bo ktegoslup dopiero potem mnie bolal ale tak jakby mi uciskala na niego. Na wieczor dostalam takich boli brzucha, ze myslalam ze pojafe na IP, chodzilam do lazienki co 10 minut a bol wzmagal sie przy sikaniu, brzuch byl nieprzyjemny i twardy ale polozylam sie i w nocy jakos przeszlo. Mala wierci sie od rana dosc aktywnie ale i tak sie zastanawiam czy nie pojechac czy szpitala. Lekarka mowila zeby w razie jakichkolwiek boli przyjechac albo jak mala mniej bedzie sie ruszac to sprawdza czy wszystko ok. To juz 37 tydzien wiec jakby co nie beda noc wstrzymywac.
Dziewczyny a moze byc tak, ze to organizm tak resguje na brak luteiny? Wybaczcie bledy pisze z telefonu
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
MONIA jak się martwisz to oczywiście jedź do szpitala będziesz spokojniejsza! Zgaga, jak dno macicy Ci opadnie to nie będzie dokuczać! Może jedź mniejsze porcje i częściej i po jedzeniu v odczekaj zanim się położysz...
PALA może skontaktuj się że swoją dr w sprawie tych dolegliwości, może być tak faktycznie po odstawieniu Luteiny, że organizmowi czegoś brakuje, albo zwyczajnie Maleństwo szykuje się w podróż na zewnątrz. Lepiej się upewnić!
ROMA u mnie też zapowiada się słoneczny dzień Z moją poparzona broda nie jest tak źle, choć niby wielkość jak ziele angielskie, to trochę szczypie, teraz musi nowa skórka narosnac i będzie ok! Miłego dnia!
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Moni grzeszkami sie nie przejmuj, ostatnio za mna paczki chodzily, w koncu jak sie dorwalam to jeden zjadlam zaraz w aucie po wyjsciu ze sklepu a drugi w domu, w koncu kiedy zjemy jak nie teraz ? na szczescie ja zgagi nie mam, nawet nie wiem jak to jest, ale z tego co piszecie to nic przyjemnego. Jeszcze troche dasz rade. Moni co do ruchow, to u mnie wyglada to tak, ze zalezy odnia, czasem daje wkosc popalic a czasem jest bardzo spokojny, tak chyba musi byc. Wazne ze czujemy ze ie rusza, ale jak sie niepokoisz to pewnie, jedz do szpitala, juz teraz maja obowiazek zrobic ktg.
Roma, ja sie ciesze ze moge dluzej pospac, czy chocby polezec, ale tak mi sie te ferie trafily, ze mlody ma luzy a ja musze przy ksiazkach siedziec, nie fair.
Pala, ty tez jeszcze cierpisz... moze pojedz do szpitala, zrobia badania i dowiesz sie chociaz czy rozwarcie sie robi, czy tak reagujesz na brak luteiny.
Oj Ete, ja tezsie czesto poparze,najczesciej para, ostatnio od zelazka
Ide ogarnac sie, dzis Kacper spotyka sie z kolega wiec nudzic sie nie bedzie.
- ulisia84
- Wylogowany
- gaworzenie
ete najwidoczniej coś pokręciłam sory
moni ja też wczoraj trochę nagrzeszyłam bo poszliśmy na lody do maka a skończyło się na bic macu koli i frytkach mój się śmiał ze to pewnie ostatni mój bicmac
ja mam od rana stawiania brzucha i bóle krzyża standard nawet bardzo nie poleniuchuje bo mały do przedszkola nie chodzi no ale plus tego bo możemy pobyć razem puki jeszcze jest jedynakiem myślę że po porodzie nie będzie zazdrosny o braciszka
pozdrawiam i miłego dnia życzę