- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzisiaj mała coś spokojna. Aż się trochę niepokoję. Może się jeszcze rozkręci. Byliśmy kupić łóżeczko, materacyk, dodatkową zmianę pościeli i przewijak. Czyli został tylko wózek i kilka kosmetycznych rzeczy. Prawie gotowa wyprawka Tylko jeszcze pranie i prasowanie przede mną.
Ete ostatnio dostał z kolanka. Ponoć tak się rozpycham Dobrze, że był odwrócony plecami Co do współżycia jestem tego zdania co Ty. Lepiej się dobrze zagoić i wyczyścić.
Loca trafiłaś na natrętną babę. Nie lubię jak mi coś wciskają... Dobrze, że wymaz w porządku.
Pala ale macie fajnie... Super, że Malutka grzeczna
Mamo Mikołaja Tobie dużo nie zostało więc możesz sobie poszaleć ze sprzątaniem Już jest bezpiecznie.
Porto ja miałam peeling Perfecta grubo i drobnoziarnisty. Ale stosowałam tylko po razie, bo strasznie mi się skóra łuszczyła na nosie i brodzie. Mi akurat ten pasował.
Annlu czyli już jesteś bardzo blisko A przytyłaś bardzo mało
A 5 marca ja mam urodziny Ciekawe czy ktoś do mnie dołączy
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Moni masz racje ja też nie krwawiłam specjalnie dlatego Wam pisałam ,ze te grube podpaski to mam jedną paczkę i napewno mi zostaną
Darmag myślę,że któraś urodzi 8.03 trochę nas zostało więc jest duża szansa
Marlena czyli zakupy udane gratuluje .mi też został wózek ale narazie jeszcze nie kupuje mam upatrzony an alegro ale kumpela też mi chce dać swój więc narazie się zastanawiam
Majeczka no widzisz i praca udana
Byłam na zebraniu u małej , wiecie ,ze nie ktore obiady są sponsorowane przez MOPS i jak jedno dziecko je to przychodzi mama z 2 innych na stołówkę i jedzą razem ten sam obiad? normalnie byłam zdziwiona , dyrektorka apelowała żeby tak nie robić bo sie robi za dużo ludzi na tej stołówce , jednak jest bieda w naszym kraju....
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Annlu, no w tym przypadku to na dwoje babka wrozyla, ja z uczuciem parcia juz kulam sie ponad tydz i mam nadzieje ze jeszcze przynajmniej 2 tyg sie pokulam
Marlena, zobaczymy wszystko jest mozliwe
Za sciana u mnie w szpitalu sa wczesniaczki i bidulki placza sobie tam.
Roma, no niestety ;/ bieda u nas jest straszna, ja tak zmezem nazekam ze kasy nie mamy a w porownaniu z innymi ludzmi to my zyjemy w luksusach......wstyd ze marudzimy.
Majeczko, super ze praca poszla do przodu, to teraz trzymamy kciuki
Moni, no cyc teraz najwazniejszy
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Loca
to Ty masz jeszcze mniej kg !
Moni
No właśnie wielokrotnie słyszałam, że jeżeli chodzi o krwawienie to najgorsze są pierwsze 3 doby a potem już jak okres i da się przeżyć...
Maraton ? Przynajmniej czujesz się potrzebna hehe Jeszcze za tym zatęsknisz jak już nie będzie Ciebie co chwilę "wzywać"
Ucałuj księżniczkę
Ete
To miałam cykle równo co 28-30 dni I zawsze 3 dni takie dosyć obfite i 1,2 końcówki
Chociaż też wolę nastawić się na duuuuuuuużo krwi i się miło zaskoczyć
marl3na
Super, że zakupy Ci się udały Pochwal się nabytkami !
Roma
No masz rację. Ciężko w naszym kraju... Przykro się robi jak są osoby, którzy nie mogą pozwolić sobie na ciepły obiad
czyli na zebraniu wszystko dobrze ?
A u mnie :
Co jakiś czas twardnieje mi brzuch, z 2,3 razy zdarzyły się dzisiaj skurcze - te bolesne jak na miesiączkę... Co chwilę do łazienki latam i wtedy też mnie łapie skurcz...
Dodatkowo bolą mnie pachwiny i krocze i co rusz przechodzi mnie "tam" "ten prąd" wrrr.
I gorącoooooooooooooo !
No nic... 21 dni... Zostaje mi czekać... jak na loterii
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Loca dasz radę dla dobra maluszka
Annlu póki co lozeczko w kartonie. Za 2 tyg je złożymy... Oj Ty to zdążysz w lutym urodzić
Majeczka miłego czytania. Relax Ci się należy
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
Marlena jak macie zamiar kupić wózek na allegro to weź pod uwagę, ze czasem jego wykonanie (jak wybieracie jakiś konkretny kolor i dodatki) zajmuje trochę czasu....i przesyłka również....
Wypiłam już herbattkę z melisy i rumianku,zaraz wskoczę do łóżeczka i poogląda Mamo to ja...
Pewnie jeszcze tu zajrzę, ale tym mamusiom co już idą spać życzę spokojnej nocy!
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Dziewczynki, jakich wymiarów macie te ręczniczki - okrycia kąpielowe i ile bo tak chcę zamówić i się zastanawiam czy wziąć jedno 100x100 i jedno mniejsze, czy dwa małe
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Porto ja mam duży i 2 małe (jeden dostałam w spadku)
Dobranoc mamusie
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
Porto ja tych ręczniczków z kapturkiem mam 4 szt. takiej samej wielkości, a to tylko dlatego że, 2 dostałam w spadku, 2 w prezencie, ale spokojnie 2 starczą, i jedno jest pewne, że maluszki szybko z nich wyrastają....więc pewnie przejdę w rezultacie na duży kąpielowy ręcznik!
No to ide spać, przynajmniej spróbuje, choć pewnie jak ma przyczłaie się do sypialni, to skończy sie moje spa nie, bo mnie obudzi....
Dobranoc!
Do jutra!
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
No dziewczyny z tą biedą to racja tyle,że człowiek na co dzień nie widzi
A na zebraniu ok nic ciekawego nie mówili
Co do ręczników też mam 2 w spadku i uważam że wystarczą bo mam dużo swoich więc jaki by rozmiar nie był to będzie ok'
Ete fakt ja mam upatrzony z alegro z tym, że mam problem z kolorem , ale obiecałam sobie,że poczekam bo zakup przez internet nie trwa bógwie jak długo więc coś wybiorę , no chyba ,że się zdecyduje ok koleżanki jest b.dobrym stanie bo ona go kupiła w zeszłym roku no ale nie wiem jeszcze sie nie martwię ,zresztą nawet jak bym jakimś cudem urodziła przed terminem to i tak w pierwsze dni z wózkiem nigdzie nie wyjdę
Ja jak zwykle nie wyspana ale za to już sie przyzwyczaiłam , koleżanka się śmiej ,że mój organizm się przygotowuje do faktu ,że mało się śpi po porodzie
MIŁEGO DNIA
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c