- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Jakie wiesci! Trzymamy kciki za rodzace !
Marcoweczki sie rozkrecily
Darmag, no to piekna waga maluszka jak widzisz jestesmy juz na takim etapie ciazy ze wszystko zdazyc sie moze.
Ja dalej w szpitalu sobie leze, na ktg od paru dni ani pol skurcza mi nie wychodzi...no chyba ze w lydkach
Moni, no to super ah mamusia pelna geba
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
DARMAG to ładnie tak w tym twoim brzuszku się dzieje, pewnie małemu się ciężko przekręcić bo ma słuszna wagę, tak czy owak pozostało czekać!
Będę informować o sytuacji ANNLU, i małego klocusia Dawidka!
MONI widzisz jak ładnie mała daje co odpocząć!
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Darmag, ale duży chłopak! Uparciuszek, ale może jeszcze jakoś się odwróci.
Ty w sumie 3 dni przede mną, ciekawe ile moja cora waży. U mnie wczoraj znów tak bolesne kopy szły, że szok. Aż poslalam tacie filmik, żeby zobaczył co cora wyprawia.
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ete no nie powiedziane, Damianek może zrobić na złość i wyjść jeszcze po terminie Ale mam nadzieje, że tak nie będzie i wyjdzie jak tylko będzie gotowy już
Moni dasz sobie radę! Wszystko będzie dobrze Wrazie co na pewno mama czy ktoś Ci pomoże, zresztą sama sobie doskonale poradzisz I Ete dobrze napisała
Śliczna Lenka! Jak słodko śpi
Darmag film na prawdę wzruszający
3060! Wow, to już duży Jestem ciekawa ile mój waży, mam nadzieje że za tydzień w końcu zrobi USG i się dowiem.
Pietruszka fajne zakupy
Ojej, Ete dzięki za informacje To dwie dziewczynki mamy, a dziś dołączy dwóch chłopaków Trzymam kciuki za Ulisie i Annlu.
Porto fajnie tak przespać noc bez pobudek Ja dziś też taką miałam, pierwszą od niepamiętnych czasów
Roma zdrówka dla córci
Loca to może w końcu Cie puszczą do domu
Pamiętam, że któraś kiedyś pisała że do szitala musi wziąść swoje ciuszki dla dziecka tak jak ja. I mam pytanie co spakowała, bo ja wzięłam kilka body, koszulek, śpiochów, pajacyków, skarpetek, niedrapek, i czapeczek i tak jakoś dużo mi się tego wydaje... Do tego wiadomo chusteczki, pampersy, podkłady do przewijania itd no i rzeczy dla mnie i torba wygląda jakbym na wczasy wyjeżdzała a nie do szpitala na 3 dni I zastanawiam sie czy okrycie kąpielowe i kosmetyki dla małego też brać.. Na razie z takich rzeczy spakowałam tylko krem do pupy i OcteniSept do pępusia.
I kolejne pytanie, ale to dla mam które mają już dzieciaczki przy sobie i które miały USG 3D, czy maluszki są podobne do tych z USG? Jestem taka ciekawa czy Damianek ze zdjęć będzie podobny do siebie po urodzeniu
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Ete dzięki za zdrówko dla małej, ale wieści od Anuli czyli dzisiaj czekamy na 2 bobaski, jak nie będzie miała skurczy to wywołają znam to...
Darmag dzięki za zdrówko, hej no to Twój maluszek już ma dobrą wagę , dobrze że wszytko gra coś mi się wydaje ,ze poczekacie do terminu
Loca jak tam zdrówko ? rozumiem ,ze skurczy narazie nie ma no my mamy podobne tygodnie ja to myślę ,że też do terminu wytrzymam ,a w twojej sytuacji moze być podobnie najpierw pilnują żeby wytrzymać a potem sie rodzi często po terminie no zobaczymy ...
Ja już w sumie wszystko mam i jestem spakowana w sumie jestem gotowa ale mój maluszek raczej nie mógłby za 2 tyg już się pozbierać w 38tyg mogłabym rodzić
Moni wróci wróci do normy , moja kochana ja pękłam przy vice równo z odbytem to był ból ani siadać ,że już nie wspomnę o wypróżnianiu się , podmywaj sie mydłem szarym , myślę że w przyszłym tygodniu już ci wszystko ustąpi
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Baska ja mialam tez robione badanie usg 3 d, no ale dopiero tez przede mna ocena czy bedzie podobny do tego ze zdjecia. Pytalam kolezanke i powiedziala ze bardzo podobna byla corcia do zdjecia. Co do ubranek to moj szpital zapewna wszystko wiec w tej kwestii nie pomoge za duzo.
Pisalam z Kojka, za tydz ma sciagany krazek i ma nadzieje ze cos sie rozwinie bo jest zmeczona, lata co chwile do wc na siusi, tak jak juz chyba kazda z nas ... po za tym ok.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Baśka dzięki , co do ciuszków u mnie sie nie zabiera do szpitala żadnych ciuszków dla dzidziusia szpital tylko w swoje ubiera tylko chusteczki i pampersy środki do mycia też nie , ja nie mam tych ciuchów ale i tak moja torba pełna ....
Darmag czyli narazie u Kojki wszytko gra , ciekawe jak u Agness? no i Anity coś nie ma
No myślę ,że pod koniec marca to większość już wrzuci zdjęcia maluszków
[/url
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Baska ja też jestem ciekawa czy moja córeczka będzie podobna z tym zdjęciem 3d
Ale Annlu trzyma nas w niepewności i będziemy się zastanawiały czy to dziś czy jutro
A mi odpisała pani w związku z tym kocykiem, ale chyba będę chciała zwrot, jakoś strasznie drogi nie był, ale dlaczego mam mieć coś wadliwego jeszcze mi pani pisała żebym spróbowała go naciągnąć, ale to nie jest kwestia 1 cm, tylko ok 5 cm i to bardzo widać, że jest krzywy
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
MONI może kup sobie zurawine, jak ci doskwiera pęcherz, jest bezpieczna i można brać gdy mama karmi! Jej ale kobieta z Lenki!
Coś PALA milczy....
DARMAG też będę oceniać efekt 3d tam mały miał zadarty nosek niczym jak mama i dużo włosów, raczej nie po tacie....bo łysy....
BASKA mi nie wydaje się ze dużo, z reszta połowa rzeczy po porodzie zniknie, typu podkłady, pampersy i takie tam!
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- MamaMikołaja
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ale dużo dobrych wieści z rana a Annlu miała termin dzień po mnie i już u niej się zaczęło a tak się bała, że przenosi u mnie objawów brak, więc albo się zacznie z zaskoczenia albo przenoszę
a ja się tyle napisałam i mi się forum zbuntowało
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
[/url