- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- MamaMikołaja
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kojka, nie ma się co dziwić mężowi, po takim czasie zapomniał o co chodzi. Mój już też odlicza. A też prawie całą ciąże abstynencja
Ulisia, śliczny bobas, jeszcze raz gratulacje
Marlena, ja też jak zacznę jeść słodycze, to tyle, aż mnie nie zmuli. Ale to ostatnio mam tak. a wagi od paru dni się boję
Dziewczyny, chyba mi czop odszedł. Nie był zabarwiony krwią i dlatego mam wątpliwości. Cały dzień miałam sucho i nagle wyleciał ze mnie kawał glutka i to na wieczór! Zawsze rano mam więcej śluzu, a potem jest już w miarę. Tylko, że teraz było tego więcej. No to czekam na rozwój wydarzeń, dziś raczej nie zacznę rodzić, bo nic mnie nie boli, ale może w najbliższych dniach się zacznie dziać. Miłej nocki.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
MM Mi w poprzedniej ciąży czop tak pp trochu ponad dwa tygodnie odchodził, ale wiem że może być różnie.
Porto Cudna fotka!
Ulisia Gratulacje!
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
przeczytałam ostatnią stronę, ale nie mam siły odpisywać każdej z osobna.
Fajnie, że wizyty wszystkim mamom się udały.
Ulisia, z Gabrielka to całkiem dorodny chłop
Porto, coś ty się tak na ten poród napaliła. Ale jak już chcesz urodzić, to szoruj te okna
Ja dziś mam humor do kitu, a czuję się jak z krzyża zdjęta. Jeszcze mnie chłop wkurzył. Zamówiłam lodówkę, mówię mu, że wniesienie 39zł. On na to: co ty, damy radę, sami wniesiemy (czytaj: on jest 400km stąd a ja baba i w 9 miesiącu ciąży). Czy faceci myślą?
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
ja spać nie mogę.
On na to: co ty, damy radę, sami wniesiemy (czytaj: on jest 400km stąd a ja baba i w 9 miesiącu ciąży). Czy faceci myślą?
MM możliwe, że to czop. No to czekamy na rozwój sytuacji.
Mi w pierwszej ciąży nie odszedł.
Idę na jakieś śniadanie bo mnie strasznie ssie
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Ja jakoś już nie mogę spać śniło mi się ,ze rodzę no i że jestem sama i nikt o de mnie telefonu nie odbiera , no ale to tylko sen oby sie nie ziścił
MIŁEGO DNIA
Iwonka też miałam częstą zgagę ale jakoś od paru dni nie mam jakby minęło , no u ciebie to zaraz 39tydz i skoro nic nie ma na KTG to poczekają do terminu
MM no też myślę,ze z tego co opisujesz to czop odszedł, zobaczymy jak sie dalej rozwój wydarzeń potoczy
Pietruszka no masz rację faceci nie myślą ja bym sie nie oglądała tylko zapłaciła i miała spokój no chyba że masz kogoś od wniesienia , swoją droga nie mało sobie liczą
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Kojka jaki masz plan na dzisiaj z oknami
Pietruszka ja się nie upieram żeby teraz rodzić, ale dziecię się upiera A to Ci chłop wymyślił z tą lodówką. Ja brałam z wnoszeniem i to fajna sprawa jest
Może sobie zrobię mleczko z miodkiem do łóżeczka
MM czekamy na rozwój sytuacji, bo u Ciebie może być coś na rzeczy już
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Obudziłam się przed 6 i dupa ze spania.
Porto jeszcze nie wiem jak z tymi oknami będzie bo sporo rzeczy muszę poprzestawiać żeby się do nich dostać.
Jak nie okna to coś innego wymyślę
Ja na śniadanko też mleczko ale z kulkami syna
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
Ulisia służbę maleństwo!
Porto mała ma słodki nosek!
Loca, ciekawe jak to z Tobą będzie?
Kojka znaczy się w końcu jesteś wolna super!
Spać mi się chce....
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Ete szkoda ze tak malego nieczule potraktowano przy pierwszej kapieli.. W domku beziesz mu to musiala jakos umilic zeby sie jednak przekonal ze to fajne trzymaj sie jakos, za niedlugo pewnie pojdziesz do domku
Kojka.. Tylko nie przesadzaj zebys potem na sygnale nie jechala
Porto, mleczko z miodem..mniam..smaka mi narobilas
Mi sie ostatnio wydawalo ze to czop a na badaniu szyjka zamknieta czyli nie mogl byc... Takze nie mam zielonego pojecia jak to z nim jest
Wogole to mi sie dzis chce spac ze hej...a niby spalam cala noc ..maly mial czkawke przed chwilka a teraz czeka na sniadanko chyba bedzie jajeczniczka
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kojka szalejesz
Domi no jak synek czeka na jedzonko, to musisz koniecznie go nakarmić ja w końcu zjadłam jajka na miękko
Muszę jeszcze zamówić zaraz kosmetyki dla malutkiej i prześcieradełka do łóżeczka. A i pozytywnie załatwiłam tą sprawę z kocykiem, tylko teraz muszę znowu kupić te zakupy to się nigdy nie kończą
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Nawet materac w łóżeczku z jednej strony był wyżej,żeby mi się w nocy nie zachłysnął mlekiem.
A przy kąpaniu darł się na całe osiedle
Mnie znowu dzisiaj suszy.
Później wycisnę sobie sok z pomarańczy. Trudno będzie mega zgaga ale ile można na mleku jechać.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Marlena to ci powiem ze faworkow i paczkow sie najadlas za "dwóch" starczy ci co najmniej na rok. ja wczoraj po paczkach na kolacje zjadlam tylko jogurt, jablko i marchewke bo wcale na zdrowie te paczusie nie wyszly mi.
Roma, moj tez wciaz pyta ale dni juz odlicza i co rano slysze MAMO 14, 13, A DZIS 12 ... HEHE, jestem ciekawa pierwszego wrazenia, miny i w ogole co zrobi jak braciszka zobaczy. Roma ale sen ...
Iwonka, dobrze ze tesciowa pomyslala i przyjechala, moja to sie nawet nie zainteresuje albo zadzwoni jak sie nie pojawie przez 3 tygodnie i to tez nie zawsze. Chlopem sie nie przejmuj...ja juz sie ograniczam do zakupow niezbednych. Kino fajna sprawa... jeszcze w dwoje tym bardziej.
MM, ja ostatnio tez myslalam ze to czop, bo taki glutek wylecial, ale co sie okazalo to nie czop bo na wizycie po badaniu dr. stwierdzil ze to nie to, jak on wlasciwie powinien wygladac to nie wiem, bo z Kacprem mi nie odpadl albo ja przegapilam. Teraz jestem czujniesza i obserwuje ale chyba nie odszedl.
Pietruszka, powiem ci ze faceci to maja jednak pomysly, hehe ...uwierz ze moj ma czasem nie lepsze az rece opadaja. Trzeba sie do tego przyzwyczaic.
Kojka ja ze spaniem dzis mialam w kradke, chyba 3 razy wstawalam do wc... przez co sie wciaz budzilam. Kojka juz obiad gotujesz.... woow. Ja dopiero sniadanie zjadlam a na obiad to chyba pojde do mamy, tak na latwizne
Ete z ta kompiela w szpitalu to wiem o czym mowisz, oni tam wielce uczuciowo do dzieciaczkow to nie podchodza. W domu pokazesz Igorkowi ze kompiel jest fajna.
Ide sie ogarnac, wlosy umyc ...dzis mlody idzie na poludnie to wiecej czasu jest z rana.