- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- baska007 2
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Pala na prawde jak czytam Twoje posty to już bym chciała mieć mojego Damianka

Mnie dziś cały dzień coś w dole brzucha kłuje, chwilami tak niziutko że mam wrazenie jakby mały mi napierał tam i chciał wyjść, nie wiem co to :/ Szyjka niby jest ok według mojego lekarza.
Widzę wielkie porządki wśród marcówek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MamaMikołaja
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Darmag, ja też męża wykorzystuje w sprzątaniu, bo nie dałabym rady ze wszystkim. I tak to jest, że chciałoby się mieć błysk w każdym kącie, zanim maluch się urodzi. podobno energia przychodzi tuż przed....

Roma, super, że udała Ci się licytacja. ja mam zawsze pecha i daje mężowi, żeby licytował. a co masz nie wejść? parę tygodni po porodzie ćwiczenia i będzie dobrze. mam nadzieję, że będziemy się mobilizować wzajemnie i ćwiczyć. oby tylko nam sił starczyło

Baska, tak, jak piszesz o tych bólach, to lepiej poleż sobie do tego 37 tyg i nie przemęczaj się zbytnio, nawet jeśli Twoja szyjka jest ok, to przy każdym wysiłku może się to zmienić.
powiem Wam, że strasznie jestem dziś zmęczona tym sprzątaniem i nie miałabym (jakby co) siły rodzić. Także nie wiem, czy to dobre tak sprzątać na ostatnią chwilę...Coś tam mnie w brzuchu czasem poboli, ale to raczej nic groźnego. idę się wykąpać i jak padnę na łóżko to od razu zasnę...miłego wieczoru
- marl3na
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja też padam na twarz... Część domu posprzątane, sałatka zrobiona... Jutro wpadają teście na urodzinową kawkę. Zaraz się kładę, bo aż mnie plecy bolą od dzisiejszej gimnastyki.
Wpadłam tylko napisać Wam dobrej nocki

- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- pietruszka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
miałam mały atak paniki - czop mi odchodzi. Myślę, że to to, bo dziś cały dzień na wkładce taka ciemniejsza wydzielina, a teraz z krwią. Skurcze cały czas odczuwam w krzyżu, ale nie są zbyt bolesne. Zobaczymy jak się sprawa rozwinie.
- iwonka_wwa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
kasztanowa no wlasnie dzis mialam sie pakowac i znow czasu zabraklo. A szukamy z mezem tego samochodu, ciagle gdzies jezdzimy, jak mnie tak zlapie w trasie, wracac sie jeszcze i pakowac to dopiero bedzie. Pewnie maz by za to oberwal ;p
moni a maz/partner (przepraszam ale nie jestem pewna) nie moze wziac tacierzynskiego w pracy zeby troxhe z Wami pobyc, czy h z bral? Mi maz przy michasiu bardzo pomogl, te pierwsze tygodbie sa najtrudniejsze i warto miec przy sobie partnerow.
pietruszka aaaaa to czekany na rozwoj akcji, pisz na biezaco jak dasz rade. Moze bedziesz pierwsza rozpakowana marcowka?
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
Oooo pietruszka pewnie usilnie Zoska pcha sie juz na swiat ale juz w razie co mozesz rodzic. Ja to chyba do 13 ego wytrzymam... raz mam wrazenie ze zaraz urodze raz ze bedzie dzieckiem 13 ego...dobrze ze to nie piatek... miesiac tez z 3 hehe, dziecki szczescia.
Iwonka, to powodzenia w szukaniu wymarzonegi autka.
Moni to fakt ze pomoc meza jest nie zastapiona, ale nie lam sie z kazdym dniem bedzie coraz lepiej.
A dzis przyjezdza przed poludniem moj maz... i ciesze sie ze Olinek posluchal i czekal za tata. Juz teraz maz zostaje i wraca dopiero w kwietniu di pracy.
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Jak tam spałyście? mam nadzieję ,ze dobrze

My też czekamy aż nasz "tatuś" wróci no ale to dopiero wieczorem
Pietruszka no myślę ,że faktycznie moze i coś sie zaczyna tym bardziej ,że taka wydzielina jest , no w sumie podług tygodni ma prawo , no nic czekamy...
Moni nie łam się widzisz mojego oprócz urlopu wogóle nie bedzie w domu tylko weekendy i nic z tym nie zrobię , a nie mam obok siebie żadnej rodziny i myślę,że sobie poradzę, też sobie poradzisz musisz...
Iwonka no mimo pogrzebu to reszta dnia zapowiada sie dobrze , może i sie opuścił mnie też tak sie wydaje
Darmag a to super ,ze już zostanie na tak długo Twój mąż co dwie głowy to nie jedna no i maluch w brzuchu się doczekał za tatusiem
Marlena ta kawka to urodzinowa na Twoją cześć?
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
Wlasnie Moni kochana, ciesz sie ze masz meza na codzien i z pracy wraca do domu, bo tak jak moj i Romy to tylko na weekendy a jak nawet sie cos zdazy to i dluzej go nie ma, teraz to ja mam troche kompanow do pomocy ale z Kacperkiem to nie bylo nikogo, ani mamy, ani tesciowej ani meza ,,, nie jedna noc przeplakalam z bezsilnosci wiec cie rozumie ze ci ciezko, ale ja spojzysz na to inaczej to i humor sie poprawi.
- baska007 2
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Marlena wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Mama Mikołaja no leże dużo ile tylko mogę, ale wiadomo że zrobić też coś trzeba. No i się trochę boję że jak teraz bede cały czas leżała i brała tą luteine to przenoszę

Moni nie łam się będzie dobrze, jakies dni wolne na pewno ma, no i chociaż na noce wraca i się widzicie

Pietruszka czyżbyś jednak miała Claudii wyprzedzić

Iwonka wwa Ty się lepiej spakuj, bo faktycznie jak gdzieś w trasie Cie przyciśnie to cięzko będzie.
Ja właśnie zjadłam śniadanko standardowo z Damiankiem kopiącym mnie po żebrach

- MamaMikołaja
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

idę na śniadanie, do potem :*
- majeczka22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- marl3na
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja dziś spałam jak zabita. Tylko jak wstalagościec bolało podbrzusze. I raz mnie złapał skurcz w lydce.
Dzisiaj mężowie wracają to będzie spokojnie na forum

Roma tak na moja. Urodziny wypadają w popielec w tym roku więc goście wpadają dzisiaj. Nie robię jakiejś wielkiej imprezy, a najchętniej bym już przestała robić urodziny... Ale chcą przyjsc to posiedzimy.

Baśka dziękuję, ale to dopiero 5-go. Może jakiś maluszek do mnie dołączy

Iwonka lepiej się pakuj. Ja też zwlekałam a teraz tylko coś dorzucam i mówię mężowi co gdzie jest.
Mamy marzec więc można się rozpakowywac. Czekamy na kolejne Maleństwa

Miłego dnia :-D
- marl3na
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- domi2907
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nadzieja umiera ostatnia :)
Marzec sie zaczal

Pietruszka powodzenia

Moni, wiem ze latwo sie mowi, ale dasz sobie rade. Faktycznie w porownaniu do dziewczyn ktore maja meza tylko na weekendy to konfortowa sytuacja. A teraz masz corcue to bedzie twoje towarzystwo. Takze glowa do gory.
A mnie dzis nostalgia wziela...

Buziaki dla wszystkich