- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- MamaMikołaja
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No Darmag, ja już mam wszystkie okna pomyte przez męża, nie pozwolił mi ale jutro idzie do pracy, więc od rana coś sobie znajdę do szorowania
Pala, może to jednak okres? skoro nie karmisz piersią to może być to. przy cesarce połóg trwa krócej i jak przeszłaś już przez wszystkie kolory...ciężko mi się wypowiedzieć.
Moni, a Tobie już się wszystko zagoiło? nic Cie tam już nie boli? ile czasu się dochodzi do siebie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Claudii nie martw sie będzie dobrze c.c trwa chwilkę i będziesz świadoma zobaczysz swoją kruszynkę , a kciuki będę trzymać szykuje się nam następny dzidzius super
Pala ja też myślę ,że to jeszcze połóg , może coś mocniej podniosłaś i tak wróciło tak bywa wątpię żeby okres ale nigdy nic nie wiadomo ja wprawdzie karmiłam ale okres dostałam po 3 miesiącach, a mam do Ciebie pytanie jakim mlekiem Lenkę karmisz? tak z ciekawości pytam
MM no no wiem jak to jest termin sie zbliża a tu nic oby ci sie udało urodzić przynajmniej w terminie a nie po , bo to gorzej wpływa na samopoczucie to czekanie moze już ,a moze to to ....
Kasztanowa no wiesz nie mam wyjścia żebym miała poród planowany to maż miał by wolne od tego dnia a skoro muszę czekać na ruch ze strony małego to nie będzie czekał przy mnie i bo szkoda wolnego a dostanie 2tygodznie więc wolę żeby je wziął jak już trafię do szpitala . A do jedzenia nic nie biorę tylko wodę i tak przed porodem nic nie je sie a po tem z tych emocji też nie , a jak juz będzie mozna jeść to mają szpitalne i te trzy doby wytrzymam na ich jedzeniu
Loca przynajmniej masz wiosenną pogodę a ja szaro i brzydko nigdzie nie wychodzę bo nie mam nastroju i strasznie mi ciężko
Ete to super ,ze Was chcą wypisać rozumiem ,ze z małym? a jak z jego gorączką? nie ma już ?
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
MamaMikolaja caly czas sciagam laktatorem te nikle ilosci pokarmu ktore mam i pije herbate na laktacje, wlasnie te kolory mnie zmylily, wszystko tak jak pisza tylko w ekspresowym tempie, sama nie wiem co o tym myslec bo dwa tyg to chyba za szybko na okres...
Roma tak myslalam, ze to moze z wysilku i zmeczenia wrocilo. Karmimy sie mlekiem Enfamil i jak narazie sie sprawdza:)
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Tez mysle ze to jeszcze polog trwa.
U mnie w koncu slonko wyszlo wiec pozniej zaliczymy spacerek.
MM u mnie tez maz chce okna umyc ale w koncu mysle sobie ze jak podejme sie jakiemus wysilkowi to Olinek mnie zaskoczy.
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Claudii dasz rade Już jutro będziesz miała malutką
Mama Mikołaja przez 8 dni wiele sie może teraz wydarzyć Nie znasz dnia ani godziny Może faktycznie w termin ucelujesz
Kasztanowa, ja to bym się bała taki kawał jechać teraz
Nie wiem do kiedy mam brać, nie mówił nic żebym przestała i ostatnio w czwartek dostałam receptę na kolejne dwa opakowania Luteiny, a wizyte mam co tydzień.. Magnez też mam nadal brać, tylko na poprzedniej wizycie kazał nospe odstawić i brac jedynie w razie potrzeby.
Pala skoro już miałaś spokoj a tu nagle znowu i ból jak na okres to pewnie okres, ale nie wiem, nie znam sie kompletnie na tym
O widzę że dziewczyny piszą inaczej także pewnie mają rację bo już rodziły
No to może to że mi tak pocieka znaczy że to mleko jednak będzie... Chciałabym, ale wole sobie nie robić nadziei póki co.
Idę sobie jeszcze trochę poleżeć i poleniuchować z nogami do góry, może ta opuchlizna w końcu zmaleje
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
Baska no wlasnie tez tak na poczatku myslalam ale zawsze lepiej zapytac bardziej doswiadczonych mam:) z drugiej strony strasznie szybko wszystko by sie rozegralo, nawet za szybko:) Tez chcialabym miec wiecej mleka ale jak widac nie wszystkie mamy tyle szczescia.
Chcialam wam zdjecie malej wgrac w czapie jak po kapaniu wyglada ale z tel nie moge, potem z komputera zobaczycie moja mala pilotke:D
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
Nio to rozprawka sączona mam nadzieje że wam troche to naświetliłam bardziej bynajmniej u mnie tak było. Nie wiem czy u każdej tak jest ale wiekszości tak buziaki:-*
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez slyszalam ze po cc polog trwa krocej i jest przerywany, pamietam chyba ze w styczniowkach jedna mamusia o tym pisala.
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Urodziłam o 11.20. Mała waży 3050 g i ma 53 cm. Wszystko jest ok. Ja umieram, co to był za poród. buziaki
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
Pietruszka GRATULACJE:) Teraz spokojnie dochodz do siebie:)
Darmag od wyjscia ze szpitala zuzylam mala i okolo polowy duzej puszki ale moja w wiekszosci mm dostaje bo u mnie krucho z moim mlekiem.
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
PIETRUSZKA GRATULACJE, witamy pierwszego marcowego dzidzusa,
Claudi trzymam kciuki za jutro napewno wszystko bedzie dobrze.
Ete mam nadzieje ze chca cie wypuscic z malym? I walcz o pokarm.
Baska ja w ciazy z Bartkiem mialam mleko wczesniej dosc dlugo lecialo a jak urodzilam to bylo go malo i musialam go dokarmiac dopiero w 3 dobie bylo go duzo. A teraz nic nie leci wiec nie wiem jak bedzie z tym karmieniem.
A kojka nadal sie nie odzywa?
U mnie od wczoraj humor kiepski dzis z rana musialam sie wyplakac mezowi ale wcale mi nie ulzylo.
Pozdrawiam
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Claudii, trzymamy kciuki za jutrzejszy dzień
No właśnie, co u Kojki.
Anita, najgorzej kiedy się wypłaczesz i ulgi to nie przynosi eh te hormony nasze paskudne.
początek marca, a nas do rozpakowania coraz mniej