- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dobranoc dziewczyny
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
ETE i co wypuscili Was? Mam nadzieje ze doszli dlaczego tak ulewa?
MM widocznie twojej dzidzi tak dobrze w brzuszku ze nie chce go opuszczac, ale nie martw sie i na Was przyjdzie kolej. Co do mleka to z michasiem mialam takie kropelki mokre na koszuli przed poroden a teraz tez nic, ale jestem dobrej mysli.
Po porodzie tez mleka nie mialam, laktator nic nie sciagal na poczatku, wuecej pakcami udawalo mi sie "wydoic" ake to tez kropelki a potem z dnia na dzien bylo ciraz wiecej.
PALA Sliczna masz coreczke, jak parrze na zdjecia Waszych dzieciaczkow to coraz bardziej niecierpliwa sue robie.
DOMI juz chyba wszystkie - oprocz KASZTANOWEJ :-P - mamy powoli dosc ciazy i cierpliwosci brak, kazdy skurcz z nadzieja ze to juz to, ale trzeba odczekac swoje. Ale to juz napeawde niedlugo...
A nam Michas sie przeziebil xhyba wczoraj w kosciele bo bylo zimniej niz na dworzu i juz dzis gil do pasa, wiec teraz musze sie wstrzymac z porodem az wyzdrowieje zeby maluszka od razu nie zarazil...ehhhh. I Michas tez co chwile budzi sie z placzem bi ciezko mu oddychac
Ale wzielamsie dzis za pakowanie torby w koncu i dobrze zrobilam bo okazalo sie ze nusze jeszcze pare rzeczy wybrac, ze nie odebralam wynikow badan na tego paciorkowca, ze stanik do karmienia i kilka pierdol musze jeszcze dokupic. Te przygotowanua sue nigdy nue skoncza, musze mezowi liste TO DO zrobic bo on jeszcze mniej ogarnietu niz ja.
CLAUDI powodzenia!
Kolorowych senkow kochane!
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
A ja cały weekend pracowity miałam, ale ubranka już prawie ogarnięte Zostało kilka sztuk dla małej, ale za to góra prasowania moich Macie może jakieś sposoby na odbarwienie zafarbowanych ubrań? Jeszcze leżę w łóżku, ale zaraz wstaję i biorę się dalej za robotę. A łóżeczko dalej nie złożone
Loca wytrzymamy jeszcze kilka dni nie?
Do później kochane
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Mamy a dzisiaj to chyba jeszcze jeden maluszek bedzie, o ile dobrze pamietam to Claudii ma miec dzisiaj cesarke prawda?
Pozdrawiamy z ponurego Rzeszowa, jeszcze z lozka ale zaraz mamy w planie wstac:) przynajmniej ja:p o sloneczko wyszlo:) chcialabym zeby poswiecilo to wyjdziemy na balkon znowu:)
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez leze w lozku ale czas wstac.
Dziewczyny na pewno wytrzymacie te pare dni.
Iwonka duzo zdrowka dla Michasia. Teraz taka zdradliwa pogoda. Trzeba uwazac bardzo.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Faza MOJE GRATULACJE Ty masz już marcelka przy sobie a mojemu się napewno nie spieszy , ciszę sie ,ze już masz poród za sobą jak dojdziesz do siebie napisz co i jak ....
Pietruszka rozumiem ja też miałam łyżeczkowanie po łożysku znam ten ból , najważniejższe ,ze malutka zdrowa
Darmag to masz dzisiaj trochę zajęty dzień , w sumie masz rację lepiej wszystko teraz przygotować niż potem się martwić,mąż już jest no i napewno czujesz sie spokojniejsza
Pala super zdjęcia mała prześliczna
Domi mi też sie dłuży tym bardziej,ze tu na forum ostatnio prawie codziennie dzidziuś się rodzi no ale my w sumie mamy jeszcze czas widziałma ,że terminy mamy podobne , my też nie długo będziemy tulić nasze maleństwa
Kasztanowa hej dobrze jest rodzić w terminie przynajmniej sie nie boisz o wagę malucha itd wiec czekamy do terminów
Iwonka życzą zdrówka dla Michasia , no to już nie długo skompletujesz torbę...
Claudi trzymam kciuki za Twoją c.c , bedzie dobrze no i czekamy na wieści
Porto to miałaś pracowity weekend , sie nie przemęczaj z tego co wiem to jeszcze tydzień sie przyda ....
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Roma to pewnie dziś Vici szczęśliwa, jak poszła z tatusiem do przedszkola A ja się oszczędzam, prasuje na leżąco chociaż w weekend trochę się ruszałam, może trochę za dużo, ale dziś już będę więcej leżała, obiecuję
Ale nam dzieciaczków przybywa z dnia na dzień fajnie fajnie, ale czasami sobie nie potrafię wyobrazić, jak to u mnie będzie, jak już maleństwo się pojawi co ja będę z tym maluszkiem robić
Orientujecie się może z tym odbarwianiem?
A wiecie, że ja tez mam jeszcze zakupy do ogarnięcia, dalej nie skończyłam Dziś może w końcu kupię koc i prześcieradełka
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Porto tez uwazaj na siebie, ostroznie z obowiazkami, wiem, ze samo sie nie zrobi, ale miedzy czasie odpoczywaj. A co z tym kocykiem ktory odeslac mialas ?
Roma moj Kacper tez zadowolony ze tata jest i zawiezie go do szkoly. Kurcze tak patrze ... jak to ojciec jest wazy w zyciu dziecka, wiec dobry tatus to skarb.
- MamaMikołaja
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Faza GRATULACJE!
Porto, a co na jaki kolor Ci zafarbowało? jak bardzo to może być cięzko
Iwonka, ja bym tak nie przeżywała tego terminu, gdyby nie lekarz, który straszył, że urodzę wcześniej. miałam wytrzymać do końca stycznia
Darmag, to co dzis szorujemy w domu?
no to zaczynam wielkie odliczanie, za tydzień mam urodzić
noc minęła dobrze, bolą tylko żebra. i coś mnie brzuch pobolewa jak na okres, ale delikatnie. a ten czop to odchodzi mi chyba w kawałkach... idę na śniadanko
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja na szybko bo z tel
Faza, gratuluję widzę ze marze dobrze się nie zaczął a marcowe mamusie sie rozkrecaja
Claudii, powodzenia napisz do nas jak odzyskasz sily.
Porto, pewnie ze damy rade byle do czwartku...ale czasem mam wrazenie jakbym zaraz miala urodzić jakas panika mnie ogarnia momentami.
Darmag, pamietaj o klapkach
Lece na sniadanko.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
edit:
MM zafarbowały mi welurowe białe rękawki od dżinsowej spódniczki po cholerę ja to razem wrzuciłam niby prałam wszystko kolorowe
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa