- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
Pietruszka trzymaj się dzielnie!
Baska ja mam Synka
A co do kąpieli, to tu położne hurtem niemowlaki myją. Ja bym na taki stres nie naraziła małego.
Od wczoraj Igus jest na noworodkowym na obserwacji, karmiony był sąda, robili badania, ale niedrożności jelit nie ma uf.... ma żółtaczkę, i może przez to tak też ulewa czy wymiotuje leżąc nawet jak nie dostaje papu, to jest straszne jak leży się z mamami, które mają swoje maleństwa, a ty doładujesz bo możesz swoje tylko odwiedzać. Dobra lecę do małego co nie jest łatwe, bo zaraz będzie jadł...
Może po weekendzie wróci do mnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Ete przykro ,ze mały nie leży z Tobą oby mu te wymioty przeszły moze dojdą skąd to ma ,żółtaczka to przejdzie , nie martw sie będzie dobrze
Marlena to przyjemnego wieczoru a skoro masz w popielec urodziny to złożę Tobie w środę tak jak wypadają bo jak narazie nigdzie sie nie wybieram
Domi no jak jak widzę te suwaczki i tam 38 skończony i 39 tydz to aż mi żal że ja jeszcze 24 dni , no ale jak już pisałaś mamy marzec i wszystko sie może zdarzyć te z dołu tabeli wcale nie muszą być na dole
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Domi, ja az uwierzyc nie moge ze juz przyszedl miesiac na ktory czekalismy od tylu miesiecy. Czuje sie podekscytowana.
Pietruszka trzymam kciuki, moze malenstwo bedzie lada chwila ? Czekamy na wiesc.
Ja juz sie ogarnelam ... i czekamy na tatusia, Kacper juz sie doczekac nie moze, ostatnio Olinek zrobil sie bardziej aktywny, po za tym u mnie nic sie nie dzieje. Wczesniej odczowalam wieksze bole...alr jak widac z godz na godz sytualcja moze sie zmienic.
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja po badaniu, na razie nie rodze. Ale nie wiedza skad krwawienie, wiec zostaje na obserwacji.
bede spac na sali porodowej, bo na zadnym oddziale nie ma miejsca.
Mówią, że może sie zacząć zaraz albo i nie. I bądź tu mądry.
Zapis ktg ok, mała szalała, u mnie skurcze słabe, max 60. Mam tylko te bóle krzyżowe. Mała waży ok. 3200.
A zaczęło sie od tego, że obudziło mnie uczucie, że mam mokro. Patrzę, krew. Zanim dobieglam do wc, to spodnie od pizamy do kolan mokre, taka woda z krwią. Potem na kibelku było plum, chyba czop, bo takie skrzepy leciały. Ale mówią lekarze, że to nie wody.
Będę w miarę możliwości pisać. Buziaki.
Majeczka, dzięki za przekazanie mojego esa.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
i zaczął się nasz miesiąc! teraz to już może zdarzyć się wszystko.
Ete, trzymam kciuki żeby małemu zeszła szybko żółtaczka i żeby Igor był już z Tobą
Pietruszka, mnie się wydaje że urodzisz na dniach, jeśli chodzi o ktg ono nie wszystkie skurcze wyłapuje, co mi położne potwierdziły. U nas na patologii dziewczyna rodziła a na ktg skurcze w granicach 20-30.
Domi, oczywiście że damy radę, u nas to już kwestia 2 do 3 tygodni i maluchy będą z nami.
Moni, jestem takiego samego zdania jak dziewczyny, ważne że mąż ma pracę i codziennie masz go przy sobie
Marlenia, ja to budzę się w nocy na siku i z łóżka pozbierać się nie mogę, strasznie mnie miednica boli i te pachwiny, które czasem tak mnie rwą że jak stoję to aż w pół się zginam.
Darmag, no to weekend z mężem ja to z moim bym na spacer poszła bo pogodę piękną mamy no, ale muszę jeszcze trochę poleżeć a od czwartku koniec oszczędzania się
MM, możliwe że poruszałaś się trochę i coś tam zaczyna się dziać
Marudy to my straszne się robimy, no ale cóż tyle nam zostało
Mojemu mężowi śniło się, że miałam skurcze i mu nie powiedziałam o tym i biedak musiał poród odbierać widać mężuś przeżywa, wie że teraz to już jest wszystko możliwe.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzymaj sie.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
A ja wróciłam... Akurat Igi był badany...załapałam się na cewnikowanie -nawet nie płakał, póki co nie wiedzą co mu jest, a żółtaczka to najmniejszy problem...niestety mały zagoraczkowal i szukajcie wiatru w polu....
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Ete przykro,ze mały chory mam nadzieję,ze dojdą do tego co mu jest......trzymam kciuki za zdrówko Igorka
Loca no to Nasz miesiąc wiec tak jak piszesz zobaczymy co będzie
Darmag ja to rozumiem ,ze Kacper nie może za tatą sie doczekać moja co chwilę pyta kiedy tatuś przyjedzie
A ja robię obiad i ta pogoda przytłaczająca...
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Roma, faktycznie pogoda dzs bez sloneczka, na obiad mam rosolek.
Tatus juz nam dojechal.
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ete trzymaj się w tym szpitalu już niedługo zdiagnozują Igorka i was wypuszczą do domku
Pietruszka dobrze że jesteś pod opieką w razie W od razu zareagują.
no to która mamusia rozpocznie serie marcowych porodów w końcu zaczął sie nasz miesiąc
Kojka się coś nie odzywa może rodzi wedle swego planu?
ja wczoraj umyłam dwa okna a mąż mówi to co chcesz już rodzić?? i chociaż na początku ciąży mówiłam że chce się nią nacieszyć to teraz już jestem zmęczona i mogła bym już mieć maleństwo przy sobie
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie lepiej wczoraj mój wrócił do domu po spotkaniu z kumplami to nic ze zanim wyszedł to zaczełam ryczeć że mi go brakuje itp on tez łezkę uronił. A jak wrócił to mnie wyściskał i wycałował asz mi milutko sie zrobiło :Jemu tez jest ciezko bo tez mu brakuje nas ale moze uda mu sie zmienić prace to będzie inaczej
- MamaMikołaja
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pietruszka, też się trzymaj i bądź dobrej myśli
Ja dziś nie do życia, niewyspana chodzę, a raczej się błąkam z kąta w kąt...jak na razie bóli brak, także chyba następna nie będę...
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
A u nas deszcz ze szok..nigdzie mi sie nie chce wychodzic..