- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
No to mamy i pierwszą rozpakowana kwietnioweczke Majeczka, dzieki za info. A, i cieszę się, że masz dobre wyniki
- MamaMikołaja
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pietruszka, w jakich ilościach dajesz małej te kropelki?mi na dniach mają przyjść. czekam na nie jak na wybawienie...
A czy juz zdecydowałyście coś odnośnie szczepionek? ja waham się między bezpłatnymi a tymi 5 w 1. mnie do tych 5 w 1 skłania tylko mniejsza ilość kłuć....i na pewno daję tę na pneumokoki po 7 miesiącu...
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do marketow w koncu kiedys musi byc ten pierwszy raz, nie stety nie da sie trzymac dziecka pod parasolem, z dwojka dzieci ciezko jest rownoczesnie Kacper moze ze szkoly przynies jakies dziadowo, wszedzie tego pelno. Na pewno nie bedziemy jezdzic po centach handlowych ale zakupy zrobic musze poki co jestem skazana na siebie jak maz wroci do pracy. W weekend pewnie bede padac na twarz.
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Szczepienia, na pewno wezmę te 5w1. Nawet nie chodzi o liczbe ukluc, ale te darmowe szczepionki to podobno relikt lat 60tych. Chcę jeszcze coś z tych dodatkowych, ale jeszcze nie zdecydowalam. Szkoda, że te szczepienia są tak drogie, bo na cały zestaw niestety nie mogę sobie pozwolić
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Maluszek waży 3360 g i ma 52 cm. U mnie wszystko dobrze, jestem obolała, i odpoczywam. Nie mam dostępu do forum. Pozdrawiam Was wszystkie :*
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Szczepionki biore 5w1, pneumokoki i rotawirusy. Szczepienie mamy 3 kwietnia:)
Kolki tak jak pisalam u nas zmiana mleka oraz espumisan i delicol do kazdego karmiwnia daje rade.
Domi Gratulacje:)
Loca no wlasnie widzialam, ze chcesz sie powoli do kwietniowek przeniesc:) Kwiecien jest super moj tata ma urodziny 1 a ja 8:)
Ete bo to chyba Ty pytalas o te nasze problemy z brzuszkiem to mala dalej sie meczy. Pury ida normalnie do pewnego czasu a potem nic i ona sie prezy i probuje cos zrobic ale nie daje rady. Czopek dziala ekspresowo 10 sekund i po sprawie. Jeden dziele na pol, ta polowke znowu na pol i pol z polowy na 3 czesci i takie malenstwo jej wkladam a i tak nie zdazy sie rozpuscic. Herbate jej daje i taka na trawienie i rumiankowa z hipa i nie pomagaja.
Moja kruszyna dzisiaj od 2 do 5 postanowila poogladac swiat i nie chciala spac:) problem z brzuszkiem tez byl czekalam 1,5 godz masowalysmy brzuszek, zginalysmy nozki niestety bez rezultatu. Kiedy juz zaczela plakac bo nie mogla dac sobie rady zadzialalysmy czopkiem i pol godziny pozniej juz spokojnie spala i wstala po 4 godz.
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Zaczyna mnie pomalu dobijac to ze kwietniowki juz sie rozpakowuja, a ja dalej 2w1 i nic sie nie dzieje...
Pocieszajaca jest jedna rzecz, w pracy uwzglednili mnie w talonach na swieta i dostalam chyba w ramach pocieszenia piekna wyplate, az oczy przecieralam ze zdumienia
Ahh Domi :* no to masz maluszka przy sobie! Gratulacje! Majeczko dziekujemy za informacje.
Moni, mnie to nawet plug nie ruszy do porodu rozwarcie mam, szyjki brak, a porodu ani widu ani slychu... jakis fenomen ze mnie.
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
A kwietniowe mamy powoli się rozkręcają - już dwie mają dzieciątka przy sobie
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
A mnie tak od wczoraj coraz bolesniejsze skurcze mecza, tylko lipa bo rzadkie i nueregularne. Momentami to az sobie przystanac musze, moze do pn urodze i 1 kwietnia maly bedzie z nami no, najwyzszy czas
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Baska ja tez nie pojmuje po co oni Cie przetrzymuja.Widze, ze asza sluzba zdrowia jeszcze nie raz mnie zaskoczy. Trzymaj sie kochana:)
U nas dzisiaj spokojna noc, o dziwo po kapaniu o 19 mala wstala dopiero po polbocy:) tyle nigdy jeszcze nie spala:) mi sie juz nue chce spac. Za oknem jasno, pogoda do bani, zimno i szaro, pada a do tego jeszcze mgla, nici ze spaceru:( Nie lubie takich dni, pesymistycznie mnie nastrajaja... Jeszcze znowu jestesmy same, maz znowu w rozjazdach, niby wekend nam obiecal ale nie nastawiam sie. Mam nadzieje, ze w niedziele bedzie ladnie bo chcialabym Lenie pokazac koniki:) Czekam zeby udalo nam sie pojechac bo tesknie i chce sprobowac chwile stepu o ile uda mi sie wejsc w ogole ma to konisko:) licze na klus ale moge sie przeliczyc:p
Mamy po cc i nie tylko uzywacie czegos do sciskania brzucha? Mam pas od kolezanki ale jest beznadziejny i musze poszukac czegos innego najlepiej jakies majciochy z wysokim stanen wyszczyplajace. Jezeli mozecie cos polecic to piszcie.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
U nas też pogoda nie rozpieszcza, ja nie wiem kto w tv im przewiduje te aurę. Dosłownie niczym jak tekst : pani na dniach urodzi, czyli będzie słońce, albo deszcz