- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
tolad nie jest za wcześnie na takie bóle, macica rozciąga się od pierwszych tyg. ciąży i działa hormon zwanym relaksyna, który tak właśnie działa na stawy, ze się rozciągają i bola. A w mecie czytam i to dużo, mój gin powiedział małżowi, żeby moi odłączył net , bo za dużo czytam i sobie wbijam A to moja druga ciąża wiec powinna być madrzejsza
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewelkaa wspólczuję . Ja miałam ten zespól tylko w czasie ciąży i też o nim przeczytałam w niecie, bo nie wiedziałam co mi jest. Teraz też czytam, ale ja trochę też kumam w tym temacie bo kiedyś dawno temu miałam epizod, że skończyłam pielęgniarską szkolę, ale w nie pracowałam za długo, tylko rok i to jako asystentka stomatologa, bo dostałam się na UW na psychologię. Ale coś tam człowiekowi, ogólne pojęcia i wiedza pozostają.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
a apropo boli ja mam je tez i ten zespol niespokojnych nog , dodatkowo ja choruje na stawy , nic nie moge brac, bo wiadomo i mialam takie bole na zmiane pogody nog ze ratowalam sie liotonem i grzaniem w lozku....
a odnosnie neta nie czytam nic w 1 ciazy czytalam teraz wiem co i jak to po co ??
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Megi jak do 10 pensja to nic nie poradzisz niestety.
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziękuję am za życzenia, Kochane jesteście Dzidziuś wczoraj nie bardzo się ruszal, na noc dopiero, ale z raz poczułam, za to dziś rano tak aż żałuję, że tak delikatnie
b]tolad662 napisał:[/b]
dokładnie[ Mówiłam, że my podobnie z tą tarczycą mamy I oby tak dalej.
Asia K napisał:
oj… dokładnie i nawet sama o tym nie pomyślałam! I zobacz jaki piekny prezent ci dzidzia dała na urodziny :*
Asia K Ja wierzę w coś takiego. Mam babcie na górze i mam wrażenie, że bez niej nie byłoby tak samo…. Cudny ten cytat, który dodałaś, straszny, mroczny, ale cudny….
tolad662 fajny wózeczek!
Anulka ja tak miałam z nogami kilka razy, masakra, jakbym przymus poruszania nimi miała
Mam do Was pytanko, farbujecie włosy w ciąży? Jak tak to cały czas, czy od któregoś momentu, jakimi farbami? Ja się wstrzymywałam od początku ciąży, chciałam jak najmniej chemii, ale teraz juz nie mogę na włosiska w lustrze patrzeć i chyba trzeba pomalować... Tylko się zastanawiam czy to dobra decyzja...
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
megi Ty się na małża nie złość bo co on winien
tolad pytałam mojego gina, czy na takie bóle nospę brać i powiedział, że nie, bo ona na to nie pomaga, jak Ci bardzo dokucza to możesz 500mg paracetamolu, ale generalnie ja unikam leków, jak boli to kładę się i staram się przetrwać a czasami rozchodzenie po domu też pomaga.
100krotka ja mam blond pasemka i jest to dla mnie ważny temat mój gin powiedział, że w pierwszym trymestrze NIE, wiec jak weszłam w drugi to ponowiłam pytanie, a on powiedział, że tak naprawdę nie były prowadzone badania na kobietach w ciąży odnośnie farbowania (bo takich badań się nie przeprowadza) i nie wiadomo czy to jakoś nie wpływa na płód. Powiedział, że zdaje sobie sprawę, że są to ważne sprawy dla kobiet, ale on radzi poczekać do porodu Moje koleżanki farbują, ja w pierwszej ciąży też farbowała i z młodym wszystko ok, teraz mnie trochę gin nastraszył i jak zrobiłam na początku lipca tak od tej pory mam już spory odrost, ale chyba zrobię przed świętami...
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oj wiem Eweelka damy rade do wtorku czy srody grunt ze mikolaj obstawiony czekam na kuriera jutro lub w poniedzialek powinnam miec prezenty dla dzieciakow
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Też muszę przed świętami pofarbować bo na moich czarnych widać jak mi brąz ( albo siwe ) przebijają na czubku głowy
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Tu przez płytkę też nic przecież nie przenika, tylko zapach odpycha.
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paznokcie malowałam i nadal maluję. Nie słyszałam o tym, że to szkodzi.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa