- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie właśnie ten czas, kiedy powinnam być przed okresem. Czuje się źle, jakaś zdołowana chodze. Jajniki, a przynajmniej tamte rejony mnie bolą. Brzuch mam napuchnięty ale tu akurat nie wiem czy to poprostu efekt postępującej ciąży czy efekt przejściowy.
Uspokójcie mnie bo już zaczynam mieć głupie wkrętki ( jak co miesiąc)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Moze to z okresem ciazy jest zwiazane , a moze poprostu z hormonami - nie martw sie - to nasz przywilej teraz by FOCHOWAC TROSZECZKE
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ostatnio była u nas znajoma z roczną córeczką, opowiadała, że usg w 12 tyg miała robione 2 razy przez dwóch różnych lekarzy(wieczorem coś jej się stało i pojechała drugi raz do lekarza). I uwaga, dwóch różnych lekarzy tego samego dnia potwierdziło, że będzie chłopczyk, mówili już do brzucha po imieniu itd. I co, mają dziewczynkę Tylko to już na połówkowym wyszło więc przeżyli niezły szok
Tolad, ja już też pogubiłam się kiedy powinnam mieć miesiączkę. Zresztą ja o dziwo nigdy nie przeżywałam pms, miałam czasem mega bóle, ale leżałam sobie wtedy grzecznie i nikogo nie drażniłam. Teraz w ciąży też się ze mnie śmieją, że po humorku wcale nie widać, że jestem w ciąży Więc może to po prostu organizm tak u Ciebie reaguje, ale patrząc realnie, to Twój organizm raczej zapomniał już kiedy powinnaś przechodzić te dni
Megi, ja mam jeden stanik, w którym normalnie wychodzę z domu plus dwa sportowe. Jadę jutro coś kupić bo już z tego jedynego zaczynają mi się cycki wylewać
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
A dziś miałam straszna noc. Młody co chwila wędrował do toalety na zmianę sr..aczka i wymioty. Teraz juz mu lepiej, został w domu i mam nadzieje, ze to nic zarazliwego i ze mnie nie dopadnie.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
a odnosnie plci u mnie widac jajka i siusiaka wiec sie napewno nei zmieni jak znajde to wkleje wam widac wszystko wyraznie ze ma to po tatusiu
Eweelka wspolczuje mysmy to niedawno przerabiali jelitowke bleee zdrowka dla mlodego , ja w sobote pojade na szukanie stanika tu na targu babka umie dobrac jak tylko patrzy na ciebie
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
A z zachowaniem organizmu to nie do końca tak, że on zapomina. Poczytałam trochę w necie i wychodzi na to, że jest to zupełnie normalne. Nie jedna pewnie sprawdzała co oznacza ból podbrzusza, ja w ten sposób kiedyś na to natrafiłam i np. w dniach kiedy powinien pojawić się okres ból jest normalnym zjawiskiem. Reszta też ale to już zależy od kobiety, ja u siebie to widzę chociaż na czas ciąży myślałam że będzie spokój a tu dupa.
Oczywiście internet nie jest do końca dobrym zródłem wiedzy ale coś w tym musi być.
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas w sumie bez zmian więc nawet nie mam co pisać. Czytam Was codziennie więc jestem na bieżąco
Anulka gratki za synusia
Ja dziś kolejne TSH robiłam chyba już ponad 10 z moich wyliczeń no ale coż
Jutro mam dzwonić do lekarza i umawiać się na połówkowe już nie mogę się doczekać
No u mnie też już wszyscy mówią jak tam Radzio a tu by był niezły numer jakby bojawiła się Radzinka hehe Ja to pewnie i tak bym była w siódmym niebie bo ja cały czas żartuje że jeszcze mam 20 % szans że dziewczynka gorzej z mężem bo on już dumny że synuś
Powiedzcie dziewczyny dużo pijecie ? Bo ja strasznie mało wogóle nie mam ochoty i muszę się zmuszać...
Buziaki dla brzuszków :*
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja w tej ciąży jestem w ogóle jakaś pobudzona szybko się denerwuję złoszczę a do tego płaczę jak dziecko i to nie koniecznie wtedy kiedy powinnam mieć @
Ja też nie pije dużo w ciągu dnia 1 lub 2 kawy ze 3 herbaty i wodę ale nie dużo i jak na razie wyniki mam dobre
Ewelkaa zdrówka dla synusia
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja wody mało piję w takim razie, ale zauważyłam że jak do kogoś pójdę czy wyjdę w ogólę z domu to idzie tego więcej.
Kupiliśmy wózek, tamta super oferta przepadła ale dziś dorwałam jeszcze bardziej super za 800zł wszystko co tylko możliwe gondola, spacerówka, fotelik i wszystkie gadzety, do tego w Warszawie i nawet taki kolor jak chciałam. Boje się tylko czy oby nie za szybko ale już po fakcie, co ma być to będzie. Najwyżej może któraś z Was odkupi odpukać