- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
fajnietolad662 napisał:
100krotka tez mam polowkowe w mikolajki :-D[
nono to przełom listopada i grudnia będzie dla nas owocny w nowe informacje zmykam podziałąć troszkę w domu bo się obijałam ostatnio
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rozumiem ze na czas karmienia wyciagam go z akwarium do miski I tam ma sie najadac? A potem spowrotem ląduje w akwarium?
A czy dwa razy w tygodniu starczy by karmic tego zwierza?
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Witam nową kwietniówkę, fajnie że dołączyłaś do nas ustaw suwaczek i napisz coś o sobie
Kasztanowa możliwe że jest nóżkami do góry bo na razie nie naciska na pęcherz i nie latam tak często ale wiercioch taki sam jak Miłosz
Ja na 9 grudnia genetyczne w szpitalu i nie mogę się doczekać aby popatrzeć na maluszka
U nas szaro buro i deszczowo
Miłego dnia życzę
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Barbara, witaj i opowiedz o sobie
ja dzisiaj od rana chodze zgieta w pol, boli mnie brzuch. od poczatku tygodnia byl proble z zaparciem ale wczoraj i dzisiaj chyba sie oczyscilam. nie wiem czy to to ale na szczescie mam tate ktory ogarnia syna bo ja leze i kwicze.
tymczasem po dostawieniu glutenu dzisiaj noc spokojniejsza, tez pare pobudek ale juz nie z rykiem, smoczek pomagal i maly spichal dalej, od 21 do 6:30. wreszcie prawie wyspana. oby tamto juz nie wrocilo.
u nas urodziny i imieniny obchodzimy. Kacperkowi nie wiem jak bedziemy robic, pewnie malutki prezent, bo to zaraz po swietach jest wiec bedzie mial dosc wrazen. ja w ogole zamierzam mojemu dziecku robic drobne prezenty bo zabawek i tak bedzie mial dostatek, a jak zapragniemy kupic mu cos fajnego to nie bede czekac na urodziny. teraz mikolajek jeszcz3 nie obchodze bo za maly. tylko buziak pewnie bedzie.
jeju, zwierzak, jeszcze zolw, mam nadzieje ze moje dzieci nie beda chcialy miec zwierzat.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja nie wiem co to walenie przez dziecko po narządach, żebrach. JUlianke nigdy mnie w nic nie kopał, tylko kopał w powłoki brzuszne. To dzieciątko też mnie kopie tylko w brzuszek od środka. Czasem na dole brzucha, czasem na poziomie pępka.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Od tygodnia wzmógł się u mnie ból w dole kręgosłupa, to chyba rwa kulszowa. W każdym razie tak mnie boli po lewej stronie i promieniuje na pośladek, jakby prąd mi tam przechodził i dziobano mnie sztyletem, a wystarczy, że się poruszam, żeby to czuć. Kuleję i jęczę jak chodzę. Mąż wczoraj zażartował, że poruszam się jak zombi W poniedziałek mam gina, więc może jakoś wytrzymam do tego czasu
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mwego zapomnialas dodac że Tymek tez baaaaaaaaardzo lubi sie malowac po ciele widzialam to wiem
Tweety - życze ci tak przespanych kolejnych nocy jak dzis
A co do zwierzaków to ja odkąd jest z nami synek mam:
Rybki, kota, ptaszyne w wolierze i mielismy papuge
Aaaaa i jak jest ciepło na dworze to synus zaklada na podwórku wlasna ferme żab, dzdzownic, pająków i innych paskudztw bleeeee Ja tego nie lubie ale puki nie wnosi do domu to toleruje
Tweety no wlasnie ja mam dosłownie pod brzuchem , ale jak ty tez tak masz to super ze nie jestem sama
Barbara - no odezwij sie bo my naprawde ciekawskie baby są
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my tu mamy psa tescia i kotki byly ale sie zbyly ..
a u mojej mamy mamy chyba z 15 czy 16 kotow i 2 psy ja jako dziecko mialam mini zoo od swinek morskich po papugi rybki , zolwie pies zawsze byl potem koty doszly
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
mój młody kiedyś chciał rybkę, ale mu przeszlo . Teraz jest na etapie psa, ale po wiedzieliśmy mu, ze dopóki mieszkały w bloku to odpada.
A moja mała najbardziej kopie ok 21 uwielbiam to ale tez nie wiem co to maltretowanie narządów wewnętrznych, czuje tylko w brzuchu, co prawda jak czasami kopie tak w dole brzuchu, to jest to malo przyjemne, bo chyba gdzieś tam mam pecherz ale to tylko czasami, bo na ostatnim USG gin powiedział, ze bardzo ruchliwe to dziecko i musiał się nameczyc trochę, żeby ja dobrze obejrzeć
syrenka co do kręgosłupa, to obawiam się, ze gin ci nie pomorze. W ciąży nie można podać nic na kręgosłup poza paracetamolem i ćwiczenia rozluzniajace. Ja strasznie cierpień z powodu bioder, spać nie mogę tak mnie bola, ale to relaksyna tak działa i tak się może zdarzać.