- Otrzymane podziękowania: 35
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anulka - juz trzymam kciukasy ale przyznam sie ze trudno mi w klawisze klawiatury tak stukac
Bedzie dobrze ale czuje ze mimo wszystko bedziesz miala córcie
No bo równowaga w przyrodzie musi byc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
. hehe to ja podobnie, ale mam ochotę juz na zakupy, płci nie znamy, ale butelki i inne akcesoria chyba juz mogęzacznę znosić wszytsko to co znajomi dla nas trzymają
surenka napisał:
ojoj... nie wiem co doradzić, ja wczoraj miałam twardy z prawej strony, ale "miziało" mnie w tym miejscu od środka więc to chyba był bobasmam mocno napuchnięte, ale miękkie, tak jakby woda zebrała się pod skórą. Trochę mnie to przeraziło
Anulka napisał:
na pewno! już nie mogę się doczekaćale jak gdy zobaczycie swojego ślubnego trzymającego w ramionach wasze maleństwo lub gdy zaśnie z nim przytulony w ramionach, to jest tak słodki, tak niesamowicie kochany, rozczulający widok, że aż łzy wzruszenia napływają do oczu
No to uśmiechu podczas usg życzę, daj znać koniecznie!
Asia K Aga77 Italia Dzięki za gratulacje baaardzo się cieszymy
Italia no to 3mam kciuki za tą 6 w totku
Słońce słońce aż żyć się chce Tylko wkurw... mnie sąsiad, mam takiego matoła na przeciwko i pyta mnie przy windzie - czyj to pies? A czyj, mój (co on myślał, że z cudzym chodzę), a on, ze mu oczywiście nie przeszkadza, ale w bloku są ludzie co umierają i zaraz się zaczną donosy... (jakie? na co?) A ja mu na to, że pan gada, a pies szczeka tak to natura wymyśliła i ze na szczęście długo tu mieszkać nie zamierzamy... Ale szlag by go trafił, że humor psuje, mogę w swoim mieszkaniu nawet kangury hodować i nic mu do tego!
Przed 17 mam endokrynologa, ale wyniki wydają się ok, wiec mam nadzieję, że mnie w tym utwierdzi
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Łupież!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wcześniej troszkę go widziałam ale nie za dużo a teraz kiedy odpuściłam sobie w tym miesiącu farbowanie jest go co raz więcej ;/
Ponoć to kolejna przypadłośc ciężarnych. Na samym początku miałam remont łazienki no to myślałam, że może źle spłukuję szampon lejąc wodę z rondelka nie z prysznica, później pofarbowałam włosy i nic nie było jakoś mocno widać, myślałam że przechodzi, a teraz to już sypie się
Ja doceniam brak mdłości, wymiotów i innych standardowych objawów ale te mniej znane widocznie dla innych dopadają mnie po kolei
100 krotka pisz co tam z tą Twoją tarczycą jak tylko wrócisz
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
100krotka wytrzymaj jeszcze trochę z upierdliwym sąsiadem i pisz jak po badaniach
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
I jeszcze coś, kupiłam sobie bawełniany kombinezon do spania, podobno mega wygodny w ciąży za 6 zł w lumpeksie. Wystarczy wyprać i nie będzie uciskać brzuszka żadna gumka, jak to w piżamie
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Majeczka już zapełnia nam się tabelka super i dzięki za wypełnianie jej
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja nic nie kupuje ale to chyba normalne, wszystko mam. jak bedzie dziewczyna to bedzie nosic rzeczy Kacpra, pewnie do 1 roku. przeciez tez moze chodzic w niebieskim, Kacper czasami nosil rozowy.
ja jutro mam wizyte i ide po zwolnienie. zostawiam syna z rodzicami i siostra, ktora bierze swojego miesiecznego synka i bedzie nocowac u rodzicow. a ja do Wawy do meza. caly wieczor i nocka dla nas. hmmmm mam nadzieje ze uda mi sie na cos go namowic bo libido moje w tej ciazy jest na bardzo wysokim poziomie.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja na początku przez swoje nakręcenie się na córkę zaliczyłam lekką dezorientację 15 minutową. Największym mym zmartwieniem było, Co teraz z imieniem . Bo to, że będzie drugi synuś ja akurat bardzo się cieszę, bo wiem jacy synkowie są kochani i słodcy .
Ale powiem wam szczerze, że ja nie do końca wierzę, ze na 100% będzie chłopak, no nie wiem, jakieś tamie mam dziwne uczucie.... . Zresztą ja jeszcze przed połówkowym , w ogóle tak od września, gdy myślałam o tym badaniu, to jakoś miałam takie przeczucie, że nie uwierzę do końca lekarzowi i będę sceptycznie nastawiona. Nie wiem, czemu tak jest. Gdy byłam w pierwszej ciąży ( a byłam prowadzona przez innego lekarza), to gdy powiedział mi , że będzie chłopczyk, nie miałam żadnych ALE i odrazu przyjęłam to do wiadomości i świadomości. Teraz natomiast mam w głowie : Zobaczymy w dniu porodu. Zresztą, tak jak Tweety, wszytko mam po Julianku, więc czy urodzi się chłopczyk czy dziewczynka, ciuszki i inne potrzebne rzeczy będzie miał/a.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Gratuluje chłopczyka i napewno wybierzecie równie śliczne imie co braciszkowi
A niech bedzie duzo chłopaków - nasze dziewczyny beda miały w czym wybierac
Majóweczka dziekujemy za tabelke ale dziewczyny zauwazyłyscie ze conajmniej połowa innych dziewczyn przestała sie odzywac? Ciekawe co u nich
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Jakiś taki dzień, że nie mam weny do pisania
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Anulka zatluke Cie i gratuluje 2 chopaaa jak u mnie jajka rzadza nastepny jakis spoiler i urodze wczesniej przez was wariatki
nic mi sie nie chce dzis , sajgon w pokoju , bo mlody sie bawil , teraz tesciowa go na dol wziela bo zazdrosna ze u szwagierki siedzi w pokoju tylko
w sobote jade na megaaaa zakupy kocham zakupy tzn nie kocham na siebie zakupy ale dla malego i dzieciakow uwielbiam tylko problem ze zdecydowaniem zawsze mam , dlatego na mikolaja i gwiazdke liste juz mam , wiec jade po gotoowce lub na all zamowie
aaa wczoraj robilam remanent w bieliznie i mam cale 2 staniki tylko jeden sportowy drugi normalny omg
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Anulka, ja miałam przeczucie na chłopaka, ale lekarz wczoraj ponownie potwierdził dziewczynkę Moja koleżanka całą ciążę przeczuwała chłopca, mimo że lekarz zapowiadał dziewczynkę, ale w jej przypadku lekarz miał w 100% rację, bo urodziła się dziewczyna, w sumie to teraz ona jest mamą trzech córek