- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny, czyli wychodzi, że z morfologią i moczem co lekarz, to inna teoria. Mnie jak jedna z koleżanek zapytała czy robię na każdą wizytę i powiedziałam, że nie mam zaleceń, to złapała się za głowę, że jak to, przecież trzeba. Widocznie nie trzeba skoro nie tylko ja nie mam robionych, do tej pory miałam 2 razy i wychodziły dobrze, teraz pewnie będę miała zalecenie na 3.
Ciśnienie mam sprawdzane na każdej wizycie i zawsze w normie, w domu dodatkowo sobie nie sprawdzam. Ale zawsze miałam książkowe, nawet kawy nie piłam codziennie. Teraz w ogóle nie piję bo nie potrzebuję.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
A moja mała też jest w położeniu miednicowym a łożysko na przedniej ściance i gin powiedział, że to nie ma wpływu na odczuwanie ruchów kurcze każdy co innego gada i bądź tu mądry... A jak zapytałam o ten fałd karkowy, to powiedział, że to się robi na genetycznym, bo jest najbardziej miarodajny i wtedy jak coś wyjdzie nie tak to ok 22 się powtarza, ale razem z innymi badaniami prenatalnymi krew itd. Już sama nie wiem.
A teraz próbuję wlać w siebie małą kawkę bo ciśnienie 102/58
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ewelka nie martw się będziesz pewnie musiała częściej jeść i oczywiście mniej cukrów i węglowodanów. Dużo osób z mojego otoczenia przechodziłą cukrzycę ciążową ale później wszystko wracało do normy. Nosek do góry
Tweety dla Ciebie i malutkiego też duży buziak
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Asia, może moja mała też jest w położeniu miednicowym, bo czuję ją tak nisko, lekarz powiedział, że to w porządku i nie wnikałam. A co do pamięci to mąż zaszedł wczoraj po pracy do fryzjera, a ja kompletnie nie pamiętałam, że wróci później i wściekła na niego byłam, że z obiadem muszę czekać
Co do słodkości, cukier do wielu produktów jest dodawany, a ja dodatkowo uwielbiam owoce i miód i często jem, do tego czasami kaszki, kisiele, budynie typu gorący kubek z cukrem oczywiście i jeszcze ciasteczka zbożowe, ale unikam niezdrowych słodyczy jak cukierki, batoniki itd Zacznę się martwić jak glukoza nie będzie w normie, a póki co nie będę się ograniczać
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja zakupiłam wczoraj i na noc jedną stołową łyche wypiłam ( dobre to ) ale poza gazami efektów piorunujących nie było. Co prawda toaletę odwiedziłam dziś z uśmiechem na twarzy ale nie jestem pewna czego to zasługa
Jeny jest to bardzo dziwny temat
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Tolad - ja tego nie brałam
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Anulka a dlaczego zielonej nie wolno, ja piję ciągle i duuużo
Dzidzius się już rusza więc kamień z serca, jestem po badaniach dzisiaj i wyniki wieczorkiem, a tak chyba muszę dospać poranną pobudkę, miłego początku weekendu!!!!!!!!!!!
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Tweety super wiesci ja tam 3mam kciukasy ze bedzie wsio ok jak moj gin mowi glowa do gory ,
a odnosnie cukrzycy ciazowej spoko moja szwagierka miala ze srednim chyba i po porodzie jak reka odjal .. mnei to czeka we wtorek bo tu robia tylko i tez mam 75 g blee
ja zapierdzielam od rana czasu brak , jeszcze mlody dzis usnac nie chcical , ale zaliczyl spacerek ja tez sie potoczylam troche , powoli ogarniam bajzel , zostaja okna , dzis szwagierka myje ja w sobote s scigne by poskakal za mnei troche
apropo zielonej nie wolno fakt ma tam jakis skladnik ,
ja na zaparcia nie biore ale lykam lacznie 7 tabletek hehe jak babcie w DPS
milego dnia laski i glowa do gory ja jestem dobrej mysli co do Kajtka mojego i wszystkich innych maluchow
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie można za dużo zielonej herbaty, bo ogranicza ona wchłanianie żelaza i kwasu foliowego, no i zawiera kofeinę, ale nie więcej niż zwykła herbata, co akurat dla mnie pasi na moje niskie ciśnienie Można pić ją z umiarem, bo wtedy nie zaszkodzi, a pójdzie na zdrowie
parenting.pl/portal/zielona-herbata-a-ciaza
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Dla mnie mogłaby być taka zima. Słonko i nieduży mrozik