- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Super, że mąż się zgodził na Twoją propozycję imienia My ciągle jeszcze bez, myśleliśmy, że z chłopcem będzie łatwiej bo kilka wspólnych typów mieliśmy, ale jak doszło do wyboru to jakoś wybrać nie możemy. Wczoraj mąż jeszcze wertował imiona i na koniec stwierdził, że mogłaby być dziewczynka i wtedy zgodziłby się na moją Kornelkę No nic, trochę czasu jeszcze mamy, imion męskich też nam się trochę podoba, teraz tylko wybrać pozostaje
100krotka, Asia nie będzie miała córeczki o tym samym imieniu bo Asia to nie Asia Już kiedyś się przyznała, że to tylko "pseudonim artystyczny"
W sobotę dostałam pierwszą rzecz dla Malucha, takie piękne body z Kubusiem Puchatkiem Jeju, są takie malutkie, już się nie mogę doczekać kiedy zaczniemy latać po sklepach
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Na allegro też są i nawet wychodzi taniej za przesyłkę, ja z przesyłką dałam za przytulankę 32zł. Niektóre rzeczy mają dosyć drogie- dobre na prezenty oczywiście żeby dostać w prezencie hehe
Śniłyście mi się tylko nie wiem o co tam dokładnie chodziło, pocieszałyście mnie chyba
Ostatnio coś gorzej ze mną, mały kopie więc z nim ok ale mnie łapią straszne ale to straszne bóle w lewym boku zaraz pod żebrami. Wczoraj poryczałam się z bólu ale sądze że to jelito, na zapalenie trzustki raczej to nie wygląda. Łyknełam apap i pomogło, dziś mam zamiar leżeć i obserwować organizm. Jak macie jakieś rady to piszcie, sen się spełni
Asia- ładne imię, znam dużo fajnych Aś Sama mam tak na drugie bo tata pomylił kolejność w urzędzie, mialam mieć na pierwsze
Ja z pierwszymi ubrankami to stawiam na używane. Trochę ze szmateksu, trochę od znajomych. Mama też wyszukuję co nieco w lumpeksie u siebie Ale coś czuję, że nowe kupimy pajacyki. Jest to naj mniej dostępny towar w używanych Nigdzie nie widziałam ich dużo, a jak się trafią to dosyć podniszczone. Nowe za to są drogie- ok 50zł za sztukę ;/ no ale mówię tu o sklepach typu H&M itp.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeszcze przez 2 dni w Real'u body niemowlęce za 6zł Jak któraś ma po drodze to można skorzystać bo cena niska.
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asia współczuję Ci podejścia siostry ja od mojej dostanę wszystko tyle tylko że ona ma córeczkę a ja synka więc powybieramy uniwersalne ciuszki i nigdy nie wspomniała o płaceniu. Ja też to co mogłam to przekazałam jej chociaż między naszymi dziećmi jest 7 lat różnicy więc nie wszystko się nadawało.
A co do rzeczy nowych to można natrafić na promocję i naprawdę taniej coś kupić np w C&A bardzo lubię ten sklep
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
daj znać jak wrócisz
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczynki przesyłam Wam dużo słonka bo u nas piękna pogoda
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dla Julusia tylko na samym początku, gdy się urodził kupiłam na Allegro zestaw ubranek na 0-6 mies., bo wtedy dla mnie było wszytko nowe i byłam w szale zakupów dla synka . Ale to jest normalne i zdrowe i baaaaaaardzo fajne, przeżywać ten szał. Mąż groził, że mi internet odetnie, bo ja na Allegro siedziałam non-stop i tylko codziennie przesyłki przychodziły do nas .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia K we wrześniówkach 2012 my nadal gadamy tu na forum i na FB też. jakoś tak wyszło, że utworzyły się bardzo fajne koleżeńskie relacje między nami, ale trochę dziewczyn po urodzeniu dzieciaczków przestało pisać, ale pewna grupka tak z 12-15 osób pozostała i teraz planujemy spotkanie u jednej wraz dzieciaczkami i mężami , bo ma duży dom z wielkim ogrodem, no i mieszka ode mnie tylko ok. 30 km , więc ja mam do niej najbliżej .
Na Allegro jest TYLE fajnych, przepięknych rzeczy, najlepiej kupować w zestawach bo wychodzi taniej. Są to rzeczy z Anglii, Holandii lub Danii najczęściej, i są naprawdę bardzo dobrej jakości i czasem są nawet z metkami lub w stanie idealnym, mimo, że są niby używane. Ale taka jest prawda, że co najmniej do 7-8 mies. ciuszki na maluchów są w stanie superowym,bo dzieci bardzo szybko rosną i czasem zdążysz założyć tylko raz , a potem są już za małe. Te z sieciówek do nich się nawet nie umywają bardzo często.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Domis - no to widze ze jedziemy na podobnym wózku - ja od niej nic za darmo nie dostaje - pisalam kiedys jakie ona ma podjecie do zycia wiec brak słów
100-krotka - juz tu któras wyjaśnila ze ja Asia to nie Asia
Jak zakladalam nick to wlasnie myslalam ze jak zajde kiedys w ciaze i bedzie to córcia to bede chciala Asie wlasnie - i stad sie ziąl nick
Tweety - czekam na wiesci
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anulka, dobrze, że piszesz o tym Allegro Sama pewnie będę buszowała w necie. A powiedz, pamiętasz jakich firm były te ciuszki? Bo wiadomo, że łachy też można trafić, a na zdjęciach jakości nie widać
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Jak to mówią z rodziną najlepiej na zdjęciach. Zastanawiam się czasem czy te bliskie osoby, które zachowują się w ten sposób nie są takie z powodu zazdrości? Nie wiem jak inaczej to sobie wytłumaczyć.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeszcze nie kupowałam ciuszków dziecięcych, ale rozglądałam się za nimi i na pewno są tanie w PEPCO. Będziemy nowe kupować: ubranka, wózek, łóżeczko itd bo mąż zapowiedział, że Patrycja nie będzie w używanych, a zabawki z tych droższych sklepów będzie kupował, a ja się śmieję, że on taki zafiksowany. Czas pokaże czy będzie nas na to wszystko stać
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Asia a przypomnij jak Cię na fb znaleźć bo przeszperałam forum ale tyle tego mamy że nie mogłam znaleźć.